Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Nyerj páros belépőt a Rossz anyák című film premier előtti vetítésére!

Nyerj páros belépőt a Rossz anyák című film premier előtti vetítésére!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Játssz velünk és nyerd meg a 15 darab páros belépő egyikét a Rossz anyák című filmre!

"Kell egy kis áramszünet időnként mindenkinek...”

Anyának lenni nem könnyű feladat. Amynek (Mila KunisMila KunisSzínésznő51cikk6galéria3videóMég több róla) látszólag tökéletes az élete, csodás otthonában éldegél a férjével, két eminens gyerekével, gyönyörűen néz ki, és a munkahelyén is folyamatosan helyt áll. De egy nap eljön az a pillanat, amikor besokall a napi rutintól, a ráháruló feladatoktól és a szülői munkaközösségben tevékenykedő, túlbuzgó anyáktól.

Kép

Két hasonlóan túlstresszelt anyatársával (Kristen BellKristen Bellszínésznő9cikk1galéria1videóMég több róla, Kathryn Hahn) úgy döntenek, kimenőt adnak maguknak, és vad tivornyázásba kezdenek. Csak egy dolog számít: hogy jól érezzék magukat. Visszatér a régi koleszoscsajbulik ideje nagy ivászatokkal, kalóriadús kajálásokkal, hajnalig tartó dumálásokkal.

Kép

Az iskola makulátlan szülői (Christina ApplegateChristina Applegateszínésznő7cikk0galéria0videóMég több róla, Jada Pinkett SmithJada Pinkett SmithSzínésznő6cikk1galéria0videóMég több róla) azonban görbe szemmel nézik a lázadást, és kereszteshadjáratot hirdetnek „felelőtlen” társaik ellen – ám a szabadelvű anyatriót nem kell félteni..

Kép

A Másnaposok-trilógiát jegyző szerzőpáros, Jon Lucas és Scott Moore a férfiak után a nőket vette célba, legújabb fergeteges vígjátékukban ezúttal a szebbik nemen a sor, hogy végre kirúgjon a hámból. A túlstresszelt anyák szerepében olyan komikák bulizzák végig a filmet, mint Mila KunisMila KunisSzínésznő51cikk6galéria3videóMég több róla, Kristen BellKristen Bellszínésznő9cikk1galéria1videóMég több róla és Kathryn Hahn, az ellentáborban pedig Christina ApplegateChristina Applegateszínésznő7cikk0galéria0videóMég több róla és Jada Pinkett SmithJada Pinkett SmithSzínésznő6cikk1galéria0videóMég több róla foglalnak helyet.

Szereplők: Mila KunisMila KunisSzínésznő51cikk6galéria3videóMég több róla, Kristen BellKristen Bellszínésznő9cikk1galéria1videóMég több róla, Kathryn Hahn, Jada Pinkett SmithJada Pinkett SmithSzínésznő6cikk1galéria0videóMég több róla, Christina ApplegateChristina Applegateszínésznő7cikk0galéria0videóMég több róla, Annie Mumulo

Vetítés időpontja: 2016. augusztus 10., Lurdy ház

Nézd meg a film előzetesét!

További részletek >> itt és >> itt!

Ez a játékunk véget ért, a nyerteseket e-mailben értesítjük!

Fizess elő a JOY-ra és kedvezményesen juthatsz hozzá a Runner's World magazinhoz is! 3 JOY + 3 Runner's World az alábbi áron!

Csak 2500 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!