Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ezek nélkül nem indulhat a nyár

Ezek nélkül nem indulhat a nyár
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Mutatjuk a szezon must have kiegészítőit!

Végre beköszöntött a jó idő és hivatalosan is kezdetét vette a nyár. Mint minden évszaknak, a nyárnak is vannak olyan elengedhetetlen kellékei, melyek nélkül nem vághatunk neki az előttünk álló hónapokban.

Flip Flop papucs
Még régen a flip flop papucsok egyet jelentettek a strandkiegészítőkkel, addig napjainkban már viselhetjük őket bárhol és bármikor. Egy igazán trendi darabbal pedig garantáltan minden bókot bezsebelünk. A mi egyik nagy kedvencünk az Amazonas pillangós papucsa.

Kép

Vízálló cipő
Bármikor elkaphat minket egy-egy nyári zivatar, azonban ez sem jelenthet akadályt, ha beszerzünk egy vízálló lábbelit. Ehhez bátran ajánljuk a Native cipőket, melyek amellett, hogy vízállóak még légiesen könnyűek és szuper stílusosak is.

Kép

Espadrilles
Az espadrilles cipők már ikonikus daraboknak tekinthetőek, legalább egy pár biztosan lapul mindenkinek a szekrényében. Nyáron azonban legyünk bátrabbak és válasszunk valamilyen mintás darabot belőle, például a Paez pálmafás cipőjét.

Kép

A legkényelmesebb szandál
A hosszú nyári nappaloknak és a még hosszabb nyári éjszakáknak nem vághatunk neki kényelmes szandál nélkül. Persze az nem elég, ha egy szandál kényelmes, legyen divatos és stílusos is. Lehetetlennek hangzik? A Sanuk Yoga Slinged up lábbelijeivel nem!

Kép

Strandtáska
Mindenképpen szükséges beszereznünk egy olyan strandtáskát, amivel a part királynőivé válhatunk. Az ideális strandtáska legyen elég nagy ahhoz, hogy minden fontos kiegészítő beleférjen és mellette legyen szuper trendi is! Mint például a Crocs strandtáskája.

A Tranzitshop oldalán az összes szuper nyári kiegészítőt beszerezheted.

Kép

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!