Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ünnepeld a Triumph Nagyköveteivel a természetes női test sokszínűségét!

Ünnepeld a Triumph Nagyköveteivel a természetes női test sokszínűségét!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A Triumph legújabb nagykövet programjával bebizonyította, hogy a női szépség mérettől és kortól független.

A híres fehérnemű márka nagykövetei egy exkluzív fehérnemű fotózás során elsőként próbálhatták ki a Triumph legújabb innovációját, a varázslatos Magic Boost kollekciót, mely minden nőnek segít visszanyerni fiatalos formáját.

Kép


A Triumph idén indította második, kiemelkedően sikeres Nagykövet programját, mely során 15 különböző méretű és korú hölgy teszteli egy éven keresztül a márka fehérneműit, fürdőruháit, sportmelltartóit és hálóruháit. A programban 5 blogger, 5 civil és 5 Triumph szakértő vesz részt, akik a termékek tesztelése mellett minden hónapban izgalmas rendezvényeken vehetnek részt, így varázslatos élményekkel gazdagodnak az év során.

Kép

A programot februárban egy Valentin-napi sminktanfolyammal kezdték a hölgyek az Artdeco szakértő sminkeseinek jóvoltából, így szexi csipkés fehérneműkkel és varázslatos smink trükkökkel készültek a szerelem ünnepére. Ezt követően márciusban egy exkluzív fotózás keretein belül elsőként próbálhatták ki a Triumph innovatív Magic Boost alakformáló kollekcióját, melynek három különböző fazonjából minden nagykövet megtalálta az alkatához legjobban illeszkedő darabot. A fotózás családias környezetét az Aquaworld Resort biztosította, míg a nagykövetek jókedvéről a Triumph Nagykövet programjának hivatalos buborékbeszállítója, a Hungaria Pezsgő gondoskodott.
A nagy sikernek örvendő fotókat elsőként a sajtó munkatársai láthatták a Triumph áprilisban tartott Magic Boost sajtótájékoztatóján, majd ezt követően a márka hivatalos Facebook oldalán a Triumph követői szavazhattak kedvenc képeikre. Nehéz volt a választás, hiszen a klasszikus modell fotók helyett minden nagykövet megmutathatta a saját egyéniségét, így 10 teljesen különböző stílusú kép született, de különösen nagy büszkeség a Triumph számára, hogy a legsikeresebb képek között voltak a nőies, kerekebb formákkal rendelkező lányok is.
Kép

A természetes női test és a nagykövet program ünnepléseként a legtöbb voksot kapott blogger és civil nagykövet képei végül kikerültek a Triumph prémium üzleteinek kirakataiba, így életnagyságban is megcsodálhatóak voltak.
Májusban a sok izgalom után egy családiasabb rendezvényre került sor, ahol a tavaszra való tekintettel mindenki elkészíthette a mindennapi kényelmet biztosító Everyday fehérnemű szettjéhez legjobban illő virágdobozát.
A nyár közeledtével már a nagykövetek is lázasan készülnek a következő eseményre, egy balatoni vitorlázásra a T-Flotta grandiózus Talizmán hajójával, mely során kipróbálhatják a Triumph szexi fürdőruháit és az Ipanema trendi papucsait, valamint a Collistar csapatának köszönhetően elsajátíthatják a napvédelem legfontosabb fortélyait.

Kép


Az év hátralévő részében a fehérnemű márka további izgalmas programokkal várja nagyköveteit, ahol a jó élményeken felül egy-egy újabb Triumph csodával gazdagodnak a lányok. Kövesd Te is a Triumph közösségi média felületeit a nagykövet programhoz kapcsolódó képekért és nyereményjátékokért, és olvasd el a nagykövetek személyes véleményét a folyamatosan frissülő https://findtheone.triumph.com/hu_HU/ weboldal divattippek menüpontja alatt!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!