Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ismerkedj meg a Missoni Új illatával! Interjú Elisa Sednaouival a parfüm arcával.

Ismerkedj meg a Missoni Új illatával! Interjú Elisa Sednaouival a parfüm arcával.
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A Missoni olasz luxusmárka a kifutók meghódítása után, az illatok világában alkot egyedülállót. A Missoni első illata pont olyan figyelemfelkeltő és különleges, mint a márka színes, geometriai mintás darabjai, így nem kevés merészség kell a viseléséhez!

A Missoni új illata olyan hölgyeknek készül, akik érzékiek, dögösek és bátran vállalják nőiességüket. Olyan hölgyeknek, akik fel merik rúgni a szabályokat és képesek megvalósítani az álmaikat.

A Missoni új női illatának arca, az elbűvölő Elisa Sednaoui modell és színésznő, aki a Paolo Sorrentino, Oscar díjas filmrendező által készített reklámfilmben belevaló, csábos kisugárzását csillogtatja meg. Elisa tökéletes választás, hiszen merész, modern, mégis klasszikus szépség, aki fiatal kora ellenére komoly nevet szerzett magának a divatszakmában.

Kép

Hogyan jellemeznéd a Missoni illatot viselő Hölgyet?
Egy olyan nő, aki jól érzi magát a bőrében. Igazi egyéniség, aki egyben elszánt, energikus, elegáns és empatikus . Nagyon büszke vagyok rá, hogy én képviselhetem az illatot, mivel a Missoni nőkhöz hasonlóan én is szeretem a kalandokat, a minőséget, kedves és szenvedélyes vagyok.

Milyen érzés volt találkozni Angela Missoni-val ( a divatház igazgatója, a szerk.)?
Óriási megtiszteltetés volt számomra és rögtön éreztem, hogy egy hullámhosszon vagyunk. Maximálisan kiélvezi a spontán pillanatokat, ez teszi őt az egyik legfontosabb nővé az életemben.

És a közös munka hogy tetszett Angela-val és Paolo Sorrentino-val ( Oscar-díjas rendező, aki a kampányfilmet készítette, a szerk.)?
Igazi csapatmunka volt, egy csomó táncos, hatalmas technikai csapat és inspiráló, pozitív légkör. Paolo Sorrentino varázslatos! Nagyon tehetséges rendező, imádtam nézni, ahogyan dolgozik és a legapróbb részleteket is a helyükre illeszti. Ennek a nyári éjszakának az emléke örökre velem marad, ahol a tehetség és az olasz életszemlélet párosából egy nagyszerű alkotás született. Lesz mit mesélnem a gyerekeimnek és az unokáimnak!

Milyen érzés az illatot viselni? Mi jut először eszedbe, mikor becsukod a szemed?
Dinamizmus és energia.

Mit jelent neked az illat?
Az egyéniség megtestesülése. Egy olyan illat, ami teljesen ösztönösen és irányíthatatlanul inspirál minket.

Kép

Egy testresimuló ruha, nagy adag magabiztosság és a Missoni inspiráló illata.
Ennyi bőven elég ahhoz, hogy megvalósítsd az álmaidat!

A Missoni Új illatát keresd a Müller Drogériákban és a Marionnaud Parfümériákban!

A hét gazdikeresője: Kalán néni

Kalánka egy rövid lábú, vicces fülű, hihetetlenül humoros személyiségű tacskó keverék szuka, aki ugyan valahol tíz év körül van, de viselkedése és egészségi állapota alapján egy középkorú kutyával is bátran versenyre kelhet. Kalánka lakáshoz szokott, autózni tud és mindenkivel nagyon barátságos.

Az inspiráció, amit kerestél! Íme, a 10 legszebb manikűr esküvőre (nem csak menyasszonyoknak)

Valami geometrikus, valami csillogó, valami minimalista, valami virágos...

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!