Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ismerkedj meg a Missoni Új illatával! Interjú Elisa Sednaouival a parfüm arcával.

Ismerkedj meg a Missoni Új illatával! Interjú Elisa Sednaouival a parfüm arcával.
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A Missoni olasz luxusmárka a kifutók meghódítása után, az illatok világában alkot egyedülállót. A Missoni első illata pont olyan figyelemfelkeltő és különleges, mint a márka színes, geometriai mintás darabjai, így nem kevés merészség kell a viseléséhez!

A Missoni új illata olyan hölgyeknek készül, akik érzékiek, dögösek és bátran vállalják nőiességüket. Olyan hölgyeknek, akik fel merik rúgni a szabályokat és képesek megvalósítani az álmaikat.

A Missoni új női illatának arca, az elbűvölő Elisa Sednaoui modell és színésznő, aki a Paolo Sorrentino, Oscar díjas filmrendező által készített reklámfilmben belevaló, csábos kisugárzását csillogtatja meg. Elisa tökéletes választás, hiszen merész, modern, mégis klasszikus szépség, aki fiatal kora ellenére komoly nevet szerzett magának a divatszakmában.

Kép

Hogyan jellemeznéd a Missoni illatot viselő Hölgyet?
Egy olyan nő, aki jól érzi magát a bőrében. Igazi egyéniség, aki egyben elszánt, energikus, elegáns és empatikus . Nagyon büszke vagyok rá, hogy én képviselhetem az illatot, mivel a Missoni nőkhöz hasonlóan én is szeretem a kalandokat, a minőséget, kedves és szenvedélyes vagyok.

Milyen érzés volt találkozni Angela Missoni-val ( a divatház igazgatója, a szerk.)?
Óriási megtiszteltetés volt számomra és rögtön éreztem, hogy egy hullámhosszon vagyunk. Maximálisan kiélvezi a spontán pillanatokat, ez teszi őt az egyik legfontosabb nővé az életemben.

És a közös munka hogy tetszett Angela-val és Paolo Sorrentino-val ( Oscar-díjas rendező, aki a kampányfilmet készítette, a szerk.)?
Igazi csapatmunka volt, egy csomó táncos, hatalmas technikai csapat és inspiráló, pozitív légkör. Paolo Sorrentino varázslatos! Nagyon tehetséges rendező, imádtam nézni, ahogyan dolgozik és a legapróbb részleteket is a helyükre illeszti. Ennek a nyári éjszakának az emléke örökre velem marad, ahol a tehetség és az olasz életszemlélet párosából egy nagyszerű alkotás született. Lesz mit mesélnem a gyerekeimnek és az unokáimnak!

Milyen érzés az illatot viselni? Mi jut először eszedbe, mikor becsukod a szemed?
Dinamizmus és energia.

Mit jelent neked az illat?
Az egyéniség megtestesülése. Egy olyan illat, ami teljesen ösztönösen és irányíthatatlanul inspirál minket.

Kép

Egy testresimuló ruha, nagy adag magabiztosság és a Missoni inspiráló illata.
Ennyi bőven elég ahhoz, hogy megvalósítsd az álmaidat!

A Missoni Új illatát keresd a Müller Drogériákban és a Marionnaud Parfümériákban!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!