Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Természetesen Párizsból

Természetesen Párizsból
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Igazi párizsiként, aki imádja a város kockaköves utcáit és világhíres épületeit, az Huile Prodigieuse szárazolaj most saját magán viseli azok képét.

2016-ban az Huile Prodigieuse szárazolaj limitált kiadása Párizs ikonikus látványosságainak romantikus éjszakai felfedezése.
Varázslatos túránk a Szajna bal partján visz az Eiffel-toronytól a Pantheonig, majd tovább a rakpartok mentén a Notre Dame-ig, mielőtt kereszteznénk a folyót és felmásznánk Sacré Coeur csúcsára.
Ezen szimbolikus épületek mindegyike a szemeink előtt csillog, emlékeztetve minket Párizs és a párizsi nők szépségére.
Az üvegen látható ábrázolásuk tanúskodik Párizs örök bájáról.

<p>Melegítsd fel a tenyeredben, lágyan simítsd rá az arcodra és a nyakadra, masszírozd bele a lábadba, vagy morzsold rá a hajadra, az Huile Prodigieuse szárazolaj a gyönyör végtelen forrása.</p>
Kép

A nők kedvenc olaja
Párizs meghódítása után, az Huile Prodigieuse szárazolaj immár világszerte lopja el a nők szívét. Nekik köszönhetően ez az olaj vált az első számú termékké a testápolás kategóriában, amely nagyon sokat jelent a NUXE számára.
A francia természetes szépség megtestesítőjeként, az Huile Prodigieuse szárazolaj kiemelkedik a természetes és hatékony formulájának köszönhetően, a könnyű és lágy textúrája lenyűgözően gyorsan beszívódik és hidratál.

Kép

Ahonnan a NUXE származik, egy nő, egy város:
Aliza Jabes és Párizs.
Aliza, egy határozott és tehetséges vállalkozó, ugyanakkor egy feleség és anya, a Fény Városában nőtt fel. Az 1990-as évek elején fedezte fel a Nuxe-öt, egy kicsi, természetes bőrápolási laboratóriumot Párizsban, és tudta valami hatalmasra bukkant: a Természet és a Luxus egyedi kombinációjára, amely alapok azóta is irányítják, inspirálják és táplálják a márka filozófiáját. A Természet csakugyan régóta jelent számára inspirációt – végtelen nagylelkűségét már gyerek kora óta csodálja. Így amikor egy új bőrápolási márka alapjait fektette le, Aliza meglátta benne a lehetőséget, hogy valami újat hozzon létre a piacon.

Az innováció Aliza Jabes hitvallása, ezért is rendelkezik a NUXE az elejétől fogva saját kutató-fejlesztő laboratóriummal.
Ma már ez a labor a legnagyobb saját tulajdonú természetes kozmetikai laboratórium Párizs szívében. Nap mint nap, kutatók tucatjai alkalmaznak világszínvonalú technológiát, hogy felfedjék a világ minden pontjáról származó növények időtlen titkait. A Nuxe laboratórium szakértelmét széles körben elismerik a folyamatos innovációi okán.
2002-ben Aliza megnyitotta első Spa szalonját Párizs történelmi belvárosában. Megalkotta a Nuxe Spa koncepciót, hogy létrehozzon egy olyan helyet a márka számára, ahol a Szépség és a Jól-lét, az Érzelmek és az Érzések kifejezésre juthatnak.
A városi gyökerei folytán tisztában volt vele, milyen szempontok fontosak egy aktív nőnek a szépségápolás területén, hiszen ezek megegyeznek az ő saját igényeivel is: olyan termékek, amelyek beváltják, amit ígérnek, semmi végálathatatlan bőrápolási gyakorlat, csak a legszükségesebbek egy csipetnyi csillogással
vegyítve! Ez a megközelítés sok hasonlóan gondolkozó nő számára vált vonzóvá, akik számára fontos, hogy a textúrák és az illatok hassanak az érzékekre, de nem kötnek kompromisszumot az eredmények terén sem.

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!