A nap cikke

Kiderült: így lépnek félre a legtöbben egy kapcsolatban

A megcsalás sokféle módon történhet, de most már azt is tudjuk, melyik a leggyakoribb.

Még több olvasnivaló

Ma 20 éves a Harry Potter-könyvsorozat! Íme, az írónő üzenete, meg a kedvenc sztorijaink + még a Facebookod is ünnepel

Ez a 10 dolog (állítólag) balszerencsét hoz az esküvőn

Ezt ki ne hagyd: nézd meg elsőként a BRAINS vadi új klipjét!

5 mód, ahogyan a megcsalás után megváltozik a kapcsolatod

Elolvadtunk! Elképesztően édes fotót posztolt Gal Gadot és Vin Diesel!

Surie Cruise kiköpött mása a fiatalkori Tom Cruise-nak – íme, a legfrissebb fotó, ami ezt bizonyítja!

4 hónapon belül másodszor nősült meg a Gossip Girl főszereplője

Ez tényleg megtörtént: Lady Gaga túrázós szettjétől tuti, hogy padlót fogsz!

Színtudomány: így párosítsd a körömlakkokat!

Színtudomány: így párosítsd a körömlakkokat!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Narancssárga, rózsaszín, kék, zöld esetleg nude? Harmonizáljon, vagy legyen eltérő színű?

AVON színválasztó kisokos

...milyen színre fessük a kéz- illetve lábkörmeinket? Variáljuk a színeket akár több körmünknél is? Ha igen, akkor hogyan? Körömfestés előtt ki ne szembesült volna már ezekkel a nagy dilemmákkal. Az AVON színválasztó kisokos ebben igyekszik segítséget nyújtani.

Kép

A körömlakk divat évről évre változik. Míg eddig minden korszaknak megvolt a maga trendszíne, addig napjainkban ez már nem érvényesül igazán. Természetesen minden évnek és évszaknak megvannak a meghatározó árnyalatai, azonban ezeket elég csupán iránymutatásnak venni. A körömlakkozás mára az önkifejezésünk egyik meghatározó eszköze, mellyel még inkább hangsúlyozhatjuk személyiségünket.

A színek, finishek és textúrák végtelen tárháza írta felül azt az irányzatot is, miszerint a kezünkön és a lábunkon a körömszínnek meg kell egyezni, így ma már nyugodtan választhatunk eltérő árnyalatokat, sőt, akár egy manikűrön belül is variálhatjuk az árnyalatokat. Mi szerint válasszunk azonban ki a színeket ehhez?

Az év trend színei
A Pantone minden évben közzéteszi, hogy melyik árnyalat lesz az év trend színe. 2016-ban viszont egy helyett most kettőt is ünnepelhetünk, melyek a pasztell rózsaszín Roze Quartz és a baba kék Serenity. Ezzel a két színnel biztosan nem lőhetünk idén mellé, hiszen a két bájos árnyalat nagyszerűen mutat külön-külön illetve együtt is.

Pasztellt a pasztellel
Az előzőből kiindulva jön a következő aranyszabály, mely szerint egy pasztell árnyalat mellett mindig jól mutat egy másik. Legyen az akár rózsaszín, sárga, zöld, vagy kék, ezek a halvány, lágy árnyalatok mindig pompás párt alkotnak bármilyen alkalomra.

Világos és sötét színharmónia
Talán az egyik legegyszerűbb és legkézenfekvőbb színkombináció, ha egy adott szín világosabb és sötétebb árnyalatait társítjuk – sötétkéket a világossal, babarózsaszínt a fuksziával vagy pinkkel és így tovább. Amennyiben több árnyalattal rendelkezünk egy színből, akkor akár színátmenetet is képezhetünk körmeinken.

Hideg és meleg árnyalatok kontrasztja
A hideg és meleg árnyalatok annak ellenére, hogy látványuk külön-külön más érzetet kelt bennünk, együtt tökéletes harmóniát alkotnak. Próbáljuk ki például azt, hogy egy meleg pirosas árnyalat mellé egy hűvösebb rózsaszínt vagy éppen egy meleg zöld árnyalathoz egy hideg, kék árnyalatot teszünk. A hatás meglepően egységes és kiegyensúlyozott lesz.

Color-blocking
A color-blocking néhány éve vált igazán elterjedté a divat világában. Az irányzat alapvetően a színtudományban használt úgynevezett színkörön egymással szemben elhelyezkedő komplementer, azaz kiegészítő színek párosításán alapszik, melyek együtt feltűnő, izgalmas és absztrakt összhangot alkotnak. A talán legelterjedtebb komplementer színpárok, melyet a divatban is előszeretettel használnak, a sárga-kék, a narancssárga-zöld vagy a zöld-piros, illetve a rózsaszínek különböző árnyalatai és azok kombinációi. A lényeg, hogy ne használjunk egyszerre túl sok színt, ehelyett lazítsuk az összhangot semleges színekkel, például szürkével. Ilyen értelemben igazából a fekete és a fehér is egy color-blocking kombinációnak vehető, hiszen annak ellenére, hogy nem számítanak valódi színnek, mégis izgalmas és látványos hatást keltenek egymás mellett.

Az előző elméletek alapján kiválasztott színeket felkenhetjük tetszés szerint akár felváltva egy-egy ujjunkra, esetleg kiválaszthatunk egy körmöt, melyet más színre festünk, mint a többi, vagy akár az egyik színnel manikűrünket, másikkal pedig pedikűrünket ékesíthetjük. Bármilyen variáció mellett is döntünk, sose felejtsük el a legfontosabb szempontot, méghozzá azt, hogy saját magunknak tetsszen, így biztosan jól érezhetjük magunkat a kiválasztott árnyalatokban.

Új AVON Gél hatású körömlakkok
Az AVON Gél hatású körömlakkjai teljesen megújultak, a körömlakkrajongók legnagyobb örömére. Az új, továbbfejlesztett formula, ápoló omega olajokkal gazdagodott, akár már egy rétegben is intenzív színt és még több ragyogást biztosít körmeinknek. Az új Gél hatású lakkok segítségével UV lámpa nélkül készíthetünk magunknak tartós és ragyogó manikűrt, mely a hagyományos körömlakkokhoz hasonlóan egyszerűen lemosható. A már megszokott színek mellett a paletta ráadásul további 6 új trendi árnyalattal bővül.

Az új árnyalatokon kívül a kollekció egy Gél hatású fedőlakkal is gazdagodott. A fényes fedőlakk segít tartósabbá tenni a színt, használatával a manikűr nem töredezik, és nem pattog le. Bármilyen körömlakkal használható, így segítségével kedvenc lakkjainkat is tartósabbá tehetjük. Ajánlott fogyasztói ár: 1398 Ft

Kép
Ma 20 éves a Harry Potter-könyvsorozat! Íme, az írónő üzenete, meg a kedvenc sztorijaink + még a Facebookod is ünnepel

Meghatódni ér! Az elmúlt két évtizedben egyszerűen lehetetlen, hogy az életedet teljesen varázstalanul, tudatlan mugliként élted végig, s legalább egy kicsit találkoznod kellett a varázslóvilág történeteivel, és ha azok téged is elvarázsoltak, van okod megemlékezni erről a neves napról. Már csak az a kérdés, hogy te Griffendéles, Hugrabugos, Hollóhátas vagy esetleg Mardekáros színekben szeretnéd megünnepelni ezt a jeles dátumot!

Bréking! Megszületett Trokán Anna kisfia

Úszik a boldogságban a Trokán-család!

5 mód, ahogyan a megcsalás után megváltozik a kapcsolatod

Sajnos a megcsalás a kutatások szerint elég gyakran előfordul: a párok 60-70 százaléka kacsingatott már más irányba.

Fizess elő 1 évre a JOY-ra 40% kedvezménnyel!

Csak 3600 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!