Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

NYERJ 10 db 10.000 FT-OS EUROPEUM VÁSÁRLÁSI UTALVÁNYT!

NYERJ 10 db 10.000 FT-OS EUROPEUM VÁSÁRLÁSI UTALVÁNYT!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Most csak egyetlen, nagyon egyszerű kérdésre kell válaszolnod, és máris megnyerheted az egyikét a 10 db 10.000 Ft-os vásárlási utalványnak!

Jó lenne tavasszal frissíteni a ruhatárad? Most csak egyetlen, nagyon egyszerű kérdésre kell válaszolnod, és máris megnyerheted a 10 db 10.000 Ft-os vásárlási utalvány egyikét, melyet az Europeum bevásárlóközpont üzleteiben vásárolhatsz le.

Nyereményjátékunk véget. A nyerteseket e-mail-ben is értesítettük.

Nyertesek névsora:

Surányi Eszter

Édenné Széll Judit

Márton Edina

Szebek Katalin

Perényi Viktória

Sörösné Mihók Ildikó

Vályiné Ildikó

Sárvári Anikó

Pásztor Éva

Székely Veronika


„Hétre ma várom a Nemzetinél, ott ahol a hatos megáll”…
A sláger megszületése óta a Blaha Lujza tér már átalakult, híres épületét is hiába keressük. A villamosok a Blahán már az Europeum bevásárlóközpont impozáns, modern épülete előtt állnak meg, ahol a legújabb divat és szépség csillogó kínálata várja a vásárlókat. Ám 2016. május 7-én az Europeum-ba nem csupán a vásárlás miatt lesz érdemes betérni. Akik ezen a tavaszi napon ellátogatnak ide, azok megkóstolhatják azt az óriási születésnapi tortát, amivel a bevásárlóközpont az ötödik születésnapját ünnepli. A tortaevés előtt pedig a hangulatról az X-Faktorból ismert Kocsis Tibor koncertje gondoskodik. Tehát a jókedvhez, jó hangulathoz minden kellék adott. www.europeum.hu

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!