Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Tudtad, hogy a babák a puhaság szakértői?

Tudtad, hogy a babák a puhaság szakértői?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A babák imádják a kényelmet, ha puhaság veszi őket körül, és egyenesen odavannak a bőrüket fedő lágy anyagokért.

S mint minden szakértő, ők is mindig a legjobb dolgokat keresik az életben. Ezért alkotta meg a Pampers Premium Care az eddigi legpuhább pelenkáját.
Akárcsak a felnőtteknek a legkiválóbb selyem viselése, a babáknak is jóleső érzés az őket körülölelő puhaság – de ez számukra még ennél is jelentőségteljesebb fejlődési előnyt hordoz magában.

“A bőr és az érintés fontos szerepet játszik a csecsemők fejlődésének és kötődésének kialakulásában. A babák eleinte a bőrükön keresztül, tapintással ismerkednek a világgal; az ismerkedés ilyen formája nemcsak az anyukához való kötődést segíti, de egyben a legalapvetőbb eleme is a babák szociális, érzelmi, egészségi és agyi fejlődésének.”- mondja Csordás Ágnes, a Magyar Védőnők Egyesületének elnöke.

Kép

Az érintés a kapcsolatteremtés első formája, az első szeretetnyelv a szülők és a baba között. Ahhoz, hogy ezeket a pillanatokat a legmélyebben átélhessék, a bőrnek védettnek kell lennie. A megfelelő pelenka az egyik legfontosabb választás, amit a baba bőréért tehetünk.” – tette hozzá Csordás Ágnes.
Az új 5-csillagos védelmet nyújtó Pampers Premium Care a legfinomabb, selymes tapintású anyagokból készül, olyan a bőrnek, mintha csak egy kisbaba bőrét cirógatnád. A pelenka fedőrétege jól szellőző, légáteresztő anyagból készült, így a kisbaba szinte a bőrén érezheti édesanyja érintését, a tökéletes illeszkedést pedig a rugalmas derékrész biztosítja.
A puhaság mit sem ér a szárazság megóvása nélkül
A Pampers tudja, hogy a legkitűnőbb puhaság mellett a bababőr szárazon tartása éppen olyan elengedhetetlen. A Pampers által kifejlesztett nedvességfelszívó csatornák egy teljesen új technológia. Olyan csatornákat és kamrákat alakítottak ki, melyek együttműködnek akár egy vízvezeték rendszer, amely ciszternába gyűjti össze az esővizet. A csatornák segítenek egyenletesen eloszlatni a nedvességet a kamrákban, így azok biztonságban, a baba bőrétől távol tárolják azt. Az új, selymesen puha fedőréteggel együttesen a Pampers Premium Care pelenkák akár 12 órán át tartó szárazságot nyújtanak.

Az új 5-csillagos védelmet nyújtó Pampers Premium Care tulajdonságai:
Új Selymesen Puha Fedőréteg: a kisbabát selymes puhaságba burkolja, speciálisan a bőr védelmére tervezve, ahogy azt minden kisbaba megérdemli,
Nedvességfelszívó csatornák: segítenek a nedvességet egyenletesen eloszlatni,
Nedvességjelző csík: jelzi, ha elérkezett a pelenkacsere ideje (hogy a kisbabák ne érezzenek mást, csak a körülölelő szeretetet),
Légáteresztő anyagok: egy jól szellőző, légáteresztő fedőréteg, hogy a kisbabák minden cirógatást érezhessenek,
Rugalmas oldalak: különleges formatervezésű övrész a tökéletes illeszkedéshez, és a köldökrész védelméhez.

Kép

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!