Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ilyen a legújabb design szerint épült konyha

Ilyen a legújabb design szerint épült konyha
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nézd meg a Gorenje és Philippe Starck közös kollekcióját!

Elegáns és innovatív konyhai kollekcióval jelentkezik a Gorenje és Philippe Starck. A világszerte elismert tervező és a háztartási készülékgyártó cég együttműködéséből inspiráló alkotás született, amely egységesíti az intelligens dizájnt a korszerű technológiával. A rozsdamentes acél és a látványosan tükröződő üveg különleges kombinációit bárki megtekintheti a hamarosan nyíló Konyhakiállításon is.

Új mércét állít fel a konyhában a Gorenje és Philippe Starck közös új termékcsaládja: a háztartási készülékek finoman illeszkednek a környezetbe, visszatükrözve büszke tulajdonosuk stílusát, személyiségét, álmait. A minimalista kollekció darabjai - sütők és mikrohullámú sütök, főzőlapok, hűtőszekrények, melegítő fiók és dekor panelek - rozsdamentes acél és erősen tükröződő üveg különleges kompozíciójából épülnek fel: a gondosan megtervezett részletek és hatások, a jellegzetes narancssárga hátterű fogantyúkkal együtt, rendkívüli élettel töltik meg a felhasználó konyháját. A konyhai berendezések 100%-osan passzolnak, bármely otthonba tökéletesen beleillenek, így bárki összeállíthatja saját, egyedi konyháját. A dizájn egyszerű eleganciája mögött élvonalbeli technológiák szolgálják a kiváló teljesítményt és az egyedülálló energiahatékonyságot.


Kép

A nemzetközi szinten elismert francia alkotó, tervező és építész Philippe Starck egyik ikonikus alkotását hozza létre a másik után, többek között a hasznosságot szem előtt tartva. „A Gorenje by Starck készülékek kollekciójának tervezése nagyon izgalmas kihívás volt. Olyan terméket álmodtunk meg, amely tökéletesen működik, a legújabb, élvonalbeli technológiákkal és anyagokkal – például rozsdamentes acéllal – rendelkezik. Olyat akartunk létrehozni, amely technológiailag kifogástalan, mégis hangulatos” – mondta el Starck.

A Gorenje by Starck kollekció a nagyközönség előtt március 4-én, a Konyhakiállításon debütál.

A 66 évvel ezelőtt alapított Gorenje egyike a vezető európai háztartási készülék gyártóknak, amely egyesíti a korszerű technológiákat a kiváló dizájnnal és a kitűnő ár-érték aránnyal.


Kép
Kép

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!