Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Így zajlik a Fine Thread Contouring kezelés ahol bőrbarát szálakkal liftingelnek.

Így zajlik a Fine Thread Contouring kezelés ahol bőrbarát szálakkal liftingelnek.
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az FTC kezelés nem-toxikus, nehézfémektől mentes, az emberi szövetekkel teljesen, 100%-ban kompatibilis!

Az idősödés és a gravitáció együttes hatása kétféleképpen jelentkezik arcunkon, bőrünkön. Az egyik tünet a szövetek lazulása. Emögött a bőrt rugalmasan alátámasztó, feszesen tartó rostoknak a gyengülése áll, azaz a csökkenő kollagénmennyiség. A gravitáció pedig a meglazult, lógó szöveteket még könnyebben húzza lefelé, és a fiatal korban jellemző ún. V-vonal idővel A-vonallá alakul. Azaz ami korábban „fent” volt a V-vonal tetején, az most „lefelé” törekszik, az A-vonal két lábához. Ez az idősödés folyamatán bekövetkező jelenség.

Kép

Az FTC (vagy Fine Thread Contouring) kezelés ezt a két problémát igyekszik orvosolni. Ugyanis ha a bőrt természetes módon, belülről kívánjuk fiatalítani, a feladat ezen kollagén- és elasztin rostok mennyiségének és minőségének javítása. Ha a szövetek belülről tömörödnek hosszú távon, rövid távon pedig egy azonnali, természetes lifting hatás is társul, akkor elértünk a kívánt célt.

Az FTC kezelés nem-toxikus, nehézfémektől mentes, az emberi szövetekkel teljesen, 100%-ban kompatibilis, vékony kis szálaknak a bőr mélyen fekvő szöveteibe történő befűzését jelenti. Ezek a szakértő kezek által a szövetekbe fűzött szálak hosszú távon a szövetek megfiatalodását, a szövetek feszességét, a bőr feszességéért felelős rostok termelését eredményezik. A kezelés pillanatában megsokszorozódik a növekedési faktorok termelődése a bőrben. Ezek azok az anyagok, melyek a szövetek erőteljes regenerációját indítják be. A beszúrt szálak pedig azonnali támasztást biztosítanak a szöveteknek. Az eredmény: teljesen természetes, nem plasztikázott hatású fiatalodás, bőrszövet állag javulás, élesebb és határozottabb, fiatalosabb kontúrok, kisimult redők.

A kockázat minimális, maga a beavatkozás gyorsan elvégezhető. Az orvos a tűhöz rögzített szálat bevezeti a bőrbe, majd szakszerű mozdulattal úgy húzza ki a tűt, hogy a szál a bőrben marad és ott rögzül. Az, hogy hány darab szálat helyez be az orvos, egyénfüggő, de irányszám lehet, ha arc alsó felét kezeljük: a 60 db szál behúzása.

Kép

További információ a kezelésről: www.royalclinics.hu

Ide utazz a horoszkópod szerint, ha OROSZLÁN jegyű vagy!

Egy oroszlánnal utazni csupa izgalom! Végtelenül aktív útitárs, aki mindig megtalálja a legmenőbb helyeket.

5 sztár, akinek nem volt elég 1 menyasszonyi ruha az esküvőjén

Képtelenek voltak választani? Vagy új – és meglehetősen puccos – divat van születőben? Akárhogy is, egyre többen esküsznek arra, hogy többféle menyasszonyi ruhában mutassák meg magukat az olvadozó násznépnek – és persze az egész world wide webnek.

3 dolog, amire idén nyáron végre sort kell kerítened!

Mi már most szólunk, tervezz előre és használd ki ezt a három hónapot.

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!