Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Karácsonyi burleszk

Karácsonyi burleszk
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ünnepek az eredetiség jegyében a Szputnyiktól

Minden család más. Tradíciókkal, szokásokkal, modern meglátásokkal egyaránt találkozhatunk az ünnepi készülődés során. Ugyanakkor a lényeg minden esetben az együtt töltött idő mögött rejlő értékek és tartalom, amelyet végső soron a szeretet köt össze. A Szputnyik shop idén sem hagyja meglepetés nélkül lelkes követőit. Izgalmas divatanyaggal készültek az ünnepekre, hogy elképesztő megújulásra való készségükről ismét tanúbizonyságot tegyenek.

Ezúttal egy izgalmas fúzió ölt testet Kiss Márk stylingolásában, mégpedig a vándorcirkuszok ikonikus világa elevenedik meg egy csipetnyi steampunk életérzéssel. Az összeállítások jelenkori dekadenciáját kiválóan ragadta meg a jelenleg Londonban élő és alkotó Martin Wanda fotóművész, aki rendkívül lelkesen nyilatkozott az elkészült anyagról:

Kép
forrás: Szputnyik shop

“Nagyon örültem a felkérésnek, hiszen a Szputnyik szellemisége, a ‘vintage világ’ mindig is közel állt hozzám - mind a fotós munkáimhoz, mind a saját öltözködési stílusomhoz. A projekt és koncepciója szintén megnyerő volt, elvégre a cirkusz, mint 'szubkultúra', a sajátos karaktereivel, szürreális, konstruált mini valóságával tinédzser korom óta lenyűgöz. Nagy lelkesedéssel vállaltam egy ilyen inspiratív editorial elkészítését, annak ellenére, hogy alapvetően különbözik a korábbi munkáimtól.”

- Martin Wanda

A fotókon megelevenedő fiktív, ám mégis lenyűgöző és kreativitásban gazdag “univerzum” több legendás karaktert tartogat mindenki számára többek között Pásztor Annával, Palmer Izsákkal és Knoll Gabival. A Szputnyik ünnepekre időzített cirkuszi előadásában bohóclány, modernkori erőemberek, illetve a porondmester is testet öltenek, hogy elragadó performanszaikkal és persze irigylésre méltó stílusukkal lehengereljék nézőiket.

Nézd meg a galériánkat>8 kép
Szputnyik Galéria

Apropó, utóbbira nektek sem kell irigykednetek, hiszen a fotózás során felhasznált kreációkat és kiegészítőket megtaláljátok az üzletekben, csakúgy, mint számtalan izgalmas ajándékcsomagolásra váró kortárs és vintage darabot.

Ne habozz, térj be a Szputnyikba az ünnepek előtt, elvégre itt két dolgot mindig megtalálsz:űa saját stílusodat és a tökéletes ajándékot a fa alá!
Légy része te is Szputnyik családjának.


Fotó: Martin Wanda
Styling: Kissmárk
Modellek: Pásztor Anna, Palmer Izsák, Knoll Gabi, Major Szabolcs,
Nagy Klaudia (Magyar Bajnok sportmodell), Nagy Emese, Takács Gergő
Fodrász: Fábián Zsanett
Smink: Vass Kriszta, Schneider Anna
Werk: Jónás Jácint
Köszönet a helyszínért: Mazel Tov

Kép
forrás: Szputnyik shop

Szputnyik shop///
1074 Budapest, Dohány utca 20.

Szputnyik shop///
1061 Budapest, Király utca 22. (Káldy utca 1.)

Szputnyik shop///
Szombathely 9700, Kossuth L. u. 4.

Shop online:
facebook/szputnyikshop
instagram/@szputnyikshop

Kép
forrás: Szputnyik shop
Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!