Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Legyél te is Triumph Nagykövet!

Legyél te is Triumph Nagykövet!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A Triumph 2015. júniusában indította első nagykövet programját, így ez év során 10 civil nőnek volt lehetősége havonta választani egy Triumph fehérnemű-, pizsama-, vagy fürdőruha szettet, melyről a Social Media felületein osztotta meg véleményét.

2016-ban folytatódik a Triumph Nagykövet program, mely még izgalmasabbnak ígérkezik! Ezútal 5 civil hölgyet, 5 bloggert (bármilyen témájú bloggal rendelkezhet - divat, lifestyle, gasztro, DIY, stb.) és 5 Triumph szakértőt (üzletvezetőt) választanak Triumph nagykövetünknek, így akár te is lehetsz az egyikük! Bárki jelentkezhet, nincsenek megkötések, szeretnénk bátorítani a fiatal lányoktól egészen a nagymamákig, a vékonytól a teltebb hölgyekig mindenkit, hogy jelentkezzene, ahogy tavaly sem volt ilyen megkötés.

Kép

Miben lesz részed?
A nagyköveteket hármasával csoportokra osztják, és a havonta 1-1 csajos eseményen fognak versenyezniük egymással, és minden hónapban közösen kell beszámolót készíteniük az aktuális rendezvényről, beszerzésükről. A csapatmunkána köszönhetően a civil hölgyek el tudják mondani saját tapasztalataikat, véleményüket, melyet a Triumph szakértők ki tudnak egészíteni a legfőbb tudnivalókkal, és végül a bloggerek ezt a tartalmat esztétikus és izgalmas formába öntik.
Nagyköveteknek havonta rendeznek egy-egy nőies programot is, melynek keretén belül megismerkedhetnek aktuális kollekciónkkal, melyből minden hónapban választhatnak egy-egy szettet. Jól hangzik ugye? ezek a programok olyanok, amiket mi is szívesen csinálnánk, így például Valentin napra egy izgalmas smink tanfolyammal, nyáron vitorlázással a Balatonon, vagy például télen a karácsonyi partik forgatagára felkészítő stylist tanfolyammal készülnek a szervezők.

Kép

És miért is éri meg Triumph Nagykövetnek lenni?
Mert megismerheted a kollekciónkat, melyből havonta kiválaszthatod a kedvencedet egy éven keresztül. Mert bepillanthatsz egy több mint 100 év tapasztalattal rendelkező, vezető fehérnemű márka kulisszái mögé. Mert lehetőséged van havonta izgalmas, igazán nőies programokon részt venni egy kitűnő csapattal, melyekről profi fotók készülnek. Mert részt vehetsz a Triumph hivatalos sajtótájékoztatóin, bemutatóin és eseményein. Valamint bloggerként növelheted ismertségedet és elismertségedet, hiszen bekerülsz a Triumph hivatalos kommunikációjába, valamint lehetőséged van a saját érdeklődési területeden belül kisebb workshopokat tartani a többi Triumph Nagykövetnek. Végül, de nem utolsó sorban egyik szerencsés nagykövetünk profi képe bekerül majd a Triumph üzletek kirakatába is!

Kép

Jelentkezés menete a Blogger Nagykövetek részére ITT.
dátum: 2015. december 28. – 2015. január 19.
feladat: „Mutasd meg romantikus oldaladat egy kreatív blogbejegyzésben a Triumph 2015 ősz-téli kollekciójának darabjaival.”
A Triumph online press-roomjából lehetőséged van letölteni a hivatalos képeket kiváló minőségben, vagy kérés esetén mintakollekciónk darabjait is el tudjuk küldeni fotózásra, valamint a press-room-ban megtalálhatóak katalógusaink is a termék specifikációkkal

jelentkezés menete a Civil Nagykövetek részére:
dátum: 2016. január 12. – 2016. január 26.
feladat: Hamarosan induló Facebook applikációnkban jelentkezni kell a versenyre adataid megadásával, valamint a Triumph hivatalos Instagram oldalának inspirációs képei alapján készíteni kell egy tetszőleges képet, a farsangi hangulat jegyében, majd ezt a fotót is feltölteni applikációnkba. Végül válaszolni kell arra a kérdésre, hogy „Miért éppen téged válasszunk Triumph Nagykövetnek?”, véglegesíteni és feltölteni a jelentkezést.
A legjobb 20 pályázattal rendelkező versenyzőt meghívjuk Triumph bemutató termünkbe egy személyes elbeszélgetésre, mely alapján kiválasztásra kerül az 5 szerencsés civil Nagykövetünk (2015. február 5., 7.)

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!