Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Legyél gyors, nyerj A tenger szívében pulcsit és táskát!

Legyél gyors, nyerj A tenger szívében pulcsit és táskát!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az első 3 helyesen válaszoló ajándékcsomagot kap.

Nantucket a 19. században a világkereskedelem központja volt: innen indult, és ide tért vissza a legtöbb bálnavadász-hajó. Ha visszatér.

Az Essex legénysége olyasmit élt át, amit korábban soha, egyetlen tengerész sem: egy feldühödött, hatalmas ámbráscet a Csendes-óceán déli részén bosszút állt rajtuk: miután megpróbálták megszogonyozni, ő rátámad a 238 tonnás hajóra, és sikerült elsüllyesztenie. A húsztagú legénység három csónakban vágott neki a végtelen víznek.

3000 mérföldnyi út áll előttük, hogy hazajussanak.

Chase első tisztet (Chris Hemsworth) fiatal felesége várja haza. A nő emléke tartja benne a lelket akkor is, amikor három hónappal később már csak nyolcan vannak… és a bálna nem tágit: követi a csónakot, és egy utolsó támadásra készül.

A kétszeres Oscar-díjas Ron Howard, az Apollo-13, az Egy csodálatos elme, A Da Vinci-kód és az Angyalok és démonok rendezője egy fantasztikusan izgalmas és különleges történetből készítette új filmjét. Az 1820-ban lezajlott események ihlették a legismertebb amerikai regényt, a Moby Dicket is.

Válaszolj az alábbi kérdésekre!

Tovább
Teljes neved
E-mail címed
Telefonszám
Hozzájárulok, hogy a Marquard Media Magyarország Kft. hírleveleket küldjön e-mailben, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával.
Köszönjük, hogy játszottál.
A nyerteseket email-ben értesítjük.
Kép
Kép


Mindent bele, december 20-án e-mailben értesítjük a nyerteseket!

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!