Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Megnyílt a SCITEC NUTRITION flagship store a MOM Park bevásárlóközpontban.

Megnyílt a SCITEC NUTRITION flagship store a MOM Park bevásárlóközpontban.
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Többek között a 2016-os riói olimpiára készülő élsportolókkal és a fitnesz világ legjobbjaival nyitott meg a SCITEC NUTRITION új, minden eddiginél szebb és jobban felszerelt üzlete a MOM Park bevásárlóközpontban.

A csütörtök esti üzletmegnyitó-sajtótájékoztatót hatalmas érdeklődés övezte mind a sajtó, mind a szakma részéről.

A kvalifikációs versenyfelkészülését szakította meg a megnyitó miatt többek között Nagy László kézilabdázó, Kiss Balázs birkózó, Zsivoczky-Farkas Györgyi többpróbázó atléta és Gór-Nagy Miklós vízilabdázó is, de jelen volt még Boczkó Gábor párbajtőrvívó, Tobai-Sike Renáta sportlövő, Molnár Péter kajakozó, Gádorfalvi Áron szörfversenyző, valamint Szirányi Bence jégkorongozó is.

Kép

A megnyitóval együtt ünnepelhettük többek között Salamon Dia és Csuhai János fitnesz bajnokokat, akik novemberben nyertek világbajnokságot, Békefi Brigittát, aki ugyanezen a világbajnokságon ötödik helyezést ért el, valamint Toldi Zsuzsit, aki BodyPower Pro és Arnold Classic Europe győztes is.

A Magyar Olimpiai Bizottság arany fokozatú támogatójaként a Scitec Nutrition kiemelt figyelmet fordít az olimpiára készülő sportolók egészséges és minél hatékonyabb felkészülésére. A Magyar Olimpiai Bizottsággal kötött megállapodás értelmében A SCITEC NUTRITION 2 éven keresztül biztosít táplálékkiegészítőket több mint 175 magyar olimpikon számára. A nemzetközi dopping laborban bevizsgált, a MOB és a MACS által elismert termékeket a sportolók minden hónapban házhoz szállítva kapják meg, szaktanácsadással és testösszetétel analízissel. A sportolók részéről hatalmas az érdeklődés, hiszen a kiváló minőség és a tisztaság garanciája rendkívül vonzó.

Kép
Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Igen, jól olvasod: a válószelfi az új őrület az interneten - te képes lennél ilyesmire?

Szakítani sosem jó dolog, elválni pedig ha lehet, még ennél is rosszabb – de nem mindenki szerint!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!