Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Radics Gigi: Kalapot a rajongóknak!

Radics Gigi: Kalapot a rajongóknak!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A 19 éves énekesnő decemberi naptárjában csak egy dolog nincs: üres hely. Gigi élvezi a pezsgést, és egyáltalán nem látszik rajta, hogy egyik fellépésről a másikra rohan. Sőt. A kemény edzések és a tanulás is belefér a feszített tempóba. Kiskorában sokszor csúfolták a felesleges kilók miatt, így nem csoda, ha a fiatal tehetség figyel önmagára.

Nagyon fontos számomra, hogy elégedett legyek, amikor a tükörbe nézek. Nem a mérleggel harcolok, hanem azzal, amit látok. Könnyű lenne elengedni magam, de ilyenkor mindig eszembe jut a kövér kislány, aki egykor voltam, és aki sokat szenvedett a Hordó gúnyneve miatt. Figyelek arra, hogy egészségesen étkezzek, s nemrégiben belevágtam Rubint Rékával az edzésekbe is. Néha alig tudok felmenni az emeletre, mert nincs lift a házunkban, de még nem fordult meg a fejemben, hogy feladom. Réka nagyon kemény, nem tűr ellentmondást, s bár a rajongóim megmosolyogják, hogy morcos képeket posztolok néha egy-egy izzasztó óra után, sosem fordult meg a fejemben, hogy feladjam.”

A mindig elegáns Gigi maga választja a ruháit és ő sminkel, csak a klipekben és a nagyobb fellépéseken kéri a stylist, illetve Szőnyi Zsófi sminkes segítségét. Egyre többször jelenik meg kalapban, és úgy tűnik, a követői elégedettek az új stílussal. Sokan jelezték, hogy kifejezetten Gigi hatására vettek maguknak ilyen kiegészítőt.

Kép

„Nagyon szeretem a kalapokat. A nagykarimás női és a férfikalapok állnak jól nekem, bár legutóbb egy szalonban a tulaj azt mondta, hogy a fülvédős golfsapka is remekül mutatna rajtam. Fel is próbáltam vagy húszfélét, s bár valamennyi jónak tűnt, azért fontos, hogy én is szépnek tartsam az összhatást.”

Gigi nem véletlenül járt a kalapszalonban, ugyanis szeretné meglepni a rajongóit december 21-én a Papp Lászó Sportarénában sorra kerülő Vasovski Symphonic koncerten. A komolyzene világa nem új számára, de DJ-vel a háta mögött még nem állt a színpadon.

„Nagy kihívás ez és én boldogan mondtam igent. A Vasovski Symphonic egy különleges és Magyarországon eddig egyedülálló show lesz, ahol az elektronikus és a szimfonikus zene találkozik egymással. Ráadásul Vasovszki Norbi DJ nekem és a többi magyar fellépőnek saját dalt javasolt, amit közösen alakítgattunk, majd Werner Gábor karmester megálmodta hozzá a szimfonikus aláfestést. A végeredmény szerintem remek lett. Egyszer egy Beyoncé koncerten az énekesnő táskákat dobált a közönségnek, amiből az egyik nekem jutott, és annyira boldog voltam, hogy madarat lehetett volna fogatni velem. Éppen ezért gondoltam, hogy én is meglepem a rajongókat egy Gigis kalappal. Ha a dalaim mellett még plusz örömet szerzek valakinek, az nekem is ajándék.”

Kép
3 dolog, amire idén nyáron végre sort kell kerítened!

Mi már most szólunk, tervezz előre és használd ki ezt a három hónapot.

Próbálj meg 10 perc alatt tusolni, ha újszülött van a házban! Vajon sikerül?

Kisbaba mellett sokszor egy kiadós zuhanyzás is spa-élménynek számít. Vagy mégsem?

Gerard Butler durván megváltozott, a bicepsze a kétszeresére nőtt, nézd meg!

Gerard Butler egyáltalán nem úgy néz ki már, mint ahogy például A csúf igazságban láthattad.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!