Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Mindennapos lett az extra

Mindennapos lett az extra
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Megérkezett, és marad is a Bacon Clubhouse a Mekikben

November 26-től új hangulattal és egy kis extrával érkezett meg a Bacon Clubhouse szendvics a hazai McDonald’s éttermek állandó kínálatába. Az egyedi stílusú megjelenés és összetétel, valamint a karakteresebb csomagolás azoknak a vendégeknek az igényeit kívánja kielégíteni, akik a remek ízeket és a magas minőséget egy kis extrával szeretnék élvezni. A Nyugati téri Meki emeletén pop-up bisztrósarok teremt különleges hangulatot az új hamburgerhez.

Az Egyesült Államok, és Európa nagyobb piacai után holnaptól a hazai vendégek számára is elérhető a Bacon Clubhouse szendvics. A nemzetközi termékfejlesztő csapat által megálmodott újdonság nem csak egy promóciós időszakra érkezik, hanem az állandó kínálatnak is a részévé válik a magyarországi hálózat 92 éttermében.

A Bacon Clubhouse az amerikai és nyugat-európai bisztrók világából, illetve a streetfood közeg lelkes hamburger-kultúrájából merít. A 112,5 grammos* marhahúspogácsához fehér ömlesztett cheddar sajt szelet, egy szelet friss paradicsom, batávia saláta, 4 szelet bacon, grillezett hagyma, és Big Mac szósz társulnak, a burger a kifejezetten hozzá kifejlesztett, fényes tetejű Clubhouse zsemlében érkezik.

A Bacon Clubhouse szendvics egyedi csomagolást kapott, sőt, a Nyugati téri Mekiben speciális pop-up elemekből bisztrósarkot is létesítettek, hogy a Clubhouse élményt még teljesebbé és izgalmasabbá tegyék.

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!