Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Most igazán érdemes kényeztetned magadat!

Most igazán érdemes kényeztetned magadat!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Egy divatos pulcsi, egy bódító parfüm, egy pihentető wellness-hétvége: nem ritka, hogy a karácsonyi nagybevásárlás során, a szeretteidnek szánt ajándékok keresgélése közben döbbensz rá arra, hogy mennyi mindennek tudnál örülni Te is.

Az év vége felé közeledve emellett jogosan érezheted azt is, hogy igazán megérdemelnél egy kis kényeztetést, törődést az átdolgozott 12 hónap után, akár önmagadtól is. Hogy véletlenül se legyen emiatt lelkiismeret-furdalásod: a szakemberek is hangsúlyozzák, néha érdemes megjutalmaznunk saját magunkat, hogy jobban bírjuk a hétköznapok gyűrődését. Ráadásul van egy jó hírünk is a számodra: most itt egy remek lehetőség arra, hogy kényeztesd magad, és még a karácsonyi bevásárlásra is több maradjon, hogy minél nagyobb örömet szerezhessél a szeretteidnek. Ha ugyanis most igényelsz Erste Joker Hitelkártyát, akkor a 2016. január 11-ig tartó Erste Shopping Fesztivál keretében három választott üzlettípusban 4 helyett 6%-ot kapsz vissza az elköltött összegből!
Ez a hitelkártya úgy működik, hogy vásárlásaidból visszatérítést kapsz. Bárhol vásárolsz, akár szupermarketben, benzinkúton, moziban, stb. jár Neked a visszatérítés havonta egy meghatározott vásárlási összeg után. Ez alap esetben a vásárlás összegének 1 %-a. Tehát tízezer forint költés után százat visszakapsz. Na, de itt jön a meglepetés: az Erste Joker Hitelkártyával nyolc népszerű üzletkategóriából kiválaszthatsz három olyat, amelyhez tartozó üzletekben 4%-ot kapsz vissza a költéseid után. A választható kategóriák: benzinkút, divat, otthon, elektronikai áruházak, utazás, szépségápolás-egészség, barkács-kert, szórakozás. Így kiválogathatod, hogy Neked mi a fontos. Tulajdonképpen azzal spórolhatsz többet, amire amúgy is a szívesebben költesz! Na és itt jön az Erste Shopping Fesztivál lényege: a kedvenc kategóriádban 4 helyett 6%-os visszatérítésben részesülhetsz január 11-ig. Azaz minden elköltött 10 ezer forint után 600 forintot kapsz vissza, így mindenki nagy örömére ajándékra több juthat idén. THM: 38,97% Részletek: www.erstebank.hu/extras/joker/

A hét gazdikeresője: Kalán néni

Kalánka egy rövid lábú, vicces fülű, hihetetlenül humoros személyiségű tacskó keverék szuka, aki ugyan valahol tíz év körül van, de viselkedése és egészségi állapota alapján egy középkorú kutyával is bátran versenyre kelhet. Kalánka lakáshoz szokott, autózni tud és mindenkivel nagyon barátságos.

Az inspiráció, amit kerestél! Íme, a 10 legszebb manikűr esküvőre (nem csak menyasszonyoknak)

Valami geometrikus, valami csillogó, valami minimalista, valami virágos...

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!