Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Megjelent a JOY 2015-ös decemberi száma, határidőnaplóval és gumicukorral!

Megjelent a JOY 2015-ös decemberi száma, határidőnaplóval és gumicukorral!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Keresd az újságárusoknál a decemberi JOY-t trendi 2016-os naptárral, és tarts velünk az új évben is!

Decemberi lapszámunk címlapjára a ragyogó Katy Perry került, akiről sok újdonságot tudhatsz meg. Tudtad például, hogy a Forbes 2015-ös legjobban kereső hírességeinek összesített listáján a 3. helyen szerepel? Vagy hogy imádja a karácsonyi ruhadarabokat?


A karácsonyra pedig nemcsak ünnepi szettekkel és csillogó sminkekkel készültünk neked, de szuper sütiket is kínálunk, amelyeket akár ajándékba is adhatsz!


Még így sem kerültél karácsonyi hangulatba? Akkor fogadd meg 24 különleges adventi tippünket, amellyekkel igazán csodálatossá teheted az ünnepeket!


Magas sarkú vagy balerina? Szoknya vagy nadrág? Vajon a pasiknak mi jön be? Felmérésünkből kiderül, hogy miért nyerő miniszoknyva, és miért felejtős a trencskó!


És ha már a férfiak őszintén bevallották nekünk, mit gondolnak a női ruhadarabokról, mi utánajártunk annak, hogy valóban szexi-e az őszinteség vagy megengedett-e egy párkapcsolatban a kegyes hazugság!


Továbbá megosztjuk veled, hogy miért is olyan jó a megosztás: a közösségi autóhasználat, lakásbérlés, étkezés… Például azért, mert nemcsak szuper embereket ismerhetsz meg és élményekkel gazdagodhatsz, de akár pénz is kereshetsz.


Irány az újságos, nehogy lemaradj róla!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!