Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Könyvajánló: Lucinda Riley, Éjféli rózsa

Fotó / Astrid Waller
Könyvajánló: Lucinda Riley, Éjféli rózsa
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Egy életen át tartó szenvedély. Egy végtelennek tűnő nyomozás...

Lucinda Riley Írországban született, első regényét huszonnégy évesen írta. Könyveit azóta huszonhat nyelvre fordították le, és világszerte több millió példányban keltek el. Mindig egy helyszín az, ami inspirálja az írónőt regényei megírására. Néha egy ország, egy táj és leggyakrabban egy ház.

Az Éjféli rózsa négy nemzedéken átívelő családregényében bepillantást nyerhetünk a huszadik század elejének Angliájába és Indiájába. Az indiai maharadzsák csillogó palotáitól az angliai fenséges kastélyokig vezet utunk, miközben megismerjük Anáhitá Chaval rendkívüli életét 1911-től napjainkig.

A szerző, Lucinda Riley (Fotó / Astrid Waller)

A 11 éves Anáhitá, aki elszegényedett nemesi családból származik, életre szóló barátságot köt a makacs, akaratos Indira hercegnővel, az indiai királyság kizárólagos örökösével. A hercegnő társalkodónőjeként Anáhitá elkíséri barátját Angliába még a világháború kitörése előtt. Ott találkozik a fiatal Donald Astburyvel – a pazar Astbury-birtok örökösével – és cselszövő anyjával. Anáhitá és Donald egymásba szeretnek, megszületik a fiúk. Mikor Anáhitá visszatér Indiába, Angliában kell hagynia gyermekét. Nyolcvan évig a dartmoori lápvidéken álló Astbury Hall némaságba és dermedtségbe burkolózik, falai közé zárva megannyi titkot, örömöt és bánatot.


A jelenbe csöppenve megismerjük Rebecca Bradley-t, a fiatal amerikai filmsztárt, akinek a világ a lábai előtt hever. Amikor viharos kapcsolata egy szintén híres színésszel váratlan fordulatot vesz, megkönnyebbül, hogy legújabb filmjének helyszínéül a dartmoori kastélyt választják. A hely a forgatások ideje alatt újra megtelik élettel, azt azonban senki sem sejti, hogy a sikeres, gazdag éstehetséges fiatal színésznő menekül – az életét megkeserítő nyilvánosság, a hírnév és újdonsült vőlegénye elől. A házigazda, az utolsó Lord Astbury azonban talpig úriember, ésfelajánlja kastélyának védelmét a fiatal színésznőnek, aki kísértetiesen emlékezteti őt saját nagyanyjára. A forgatásba belecsöppen Ari Malik, az egykor Astbury Hallban menedéket lelő indiai lány, Anáhitá dédunokája, aki azzal a küldetéssel érkezik, hogy beteljesítse a haldokló dédanyjának tett ígéretét: találja meg elveszett fiát. Ari és Rebecca együtt kezdik meg a nyomozást, amely egyre sötétebb és sötétebb titkokra nyit ajtót…

A könyv megrendelhető a kiadó online boltjából is, akár ebook-ként is! INNEN.
Fotó / Astrid Waller

20 szuper frizura göndör hajúaknak

Nem csak az egyenes hajból lehet sok mindent kihozni!

Axente Vanessa a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén

Szupermodellünk újabb álma vált valóra azzal, hogy a világ legnagyobb jelentőségű filmfesztiválján vett részt, ráadásul a kedvenc francia tervezőjével karöltve.

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!