Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Lendületben a Balatonnál – ősszel is

Lendületben a Balatonnál – ősszel is
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Sokszor hallhattuk az elmúlt években, hogy pang a Balaton part, kevés a turista, szomorúak a vendéglátóhelyek és szálláshelyek, mert még nyáron sem akad megfelelő számban látogató.

Mindenki visszasírta a békebeli Balatont, amikor a nyaralás volt az év legnagyszerűbb eseménye, ha ide valaki eljutott, az olyan volt majdnem, mintha egyenesen külföldre került volna. Aztán megszűntek a SZOT üdülők és az állami táboroztatások, Németország egyesült, így már a németek sem igyekeztek ide, a Balaton pedig szép lassan búcsút intett a régi pezsgő napoknak.
Így ment ez pár évig, aztán nem is olyan régen fordulat állt be és újra menő hely lett a magyar tenger, de elsősorban a júniusi-augusztusi időszakban fordultak meg sokan Magyarország legnagyobb tavánál.


Jelenleg büszkén mondhatjuk: a Balaton szépségével és békéjével bevette az őszi szezont is! Nézzünk csak meg egy-két szállásfoglaló oldalt, hogy találunk-e szállást a novemberi hónapra és aztán ne lepődjünk meg, hogy ha nem.
Az őszi programok változatosak és olyan trendi és sportos események is akadnak köztük, mint a november közepén megrendezésre kerülő 12. K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaraton.

Amikor ez a rendezvény debütált, akkor bizony kirívónak számított november közepén a Balatonnál elfoglaltságot szervezni. Ám a kezdetektől siker övezte a kétnapos futóversenyt. Rögtön kedvenccé vált a futók között, aztán a futás lett trendi egyre szélesebb körben, így még többen jöttek, 2014-ben már 5500-an gondolták úgy, hogy remek dolog futni Siófok Aranyparton szervezett körülmények között. Választani lehet egy három részletben teljesíthető maraton, egy szombati vagy egy vasárnapi félmaraton és hatod- illetve harmadmaraton között egyéniben vagy párban. Ami pedig külön szép az egészben, hogy a családot sem kell otthon hagyni, mert ők szurkolhatnak, sétálhatnak, élvezhetik az őszi Balaton szépségeit és nyugalmát! Fantasztikus hangulat, sport és kikapcsolódás egyben! Ott a helyed!
Bővebb info: www.futanet.hu

Négy hónapja (szinte) kizárólag magam főzök – 18 dolog, amire rájöttem ezalatt

Életemben először elkezdtem minden nap főzni. Nevessetek, ha akartok, nekem ez nagy dolog.

Napi horoszkóp május 27.:a Bakok komoly elhatározásra jutnak, a Halak bátran vállalják a véleményüket

Mielőtt átadod magad a hétvégének, érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!