Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Új formavilág, megszokott minőség!

Új formavilág, megszokott minőség!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Aki ismeri a dán PANDORA ékszergyártó céget, megszokhatta, hogy évente több alkalommal jelentkezik új kollekcióval, különleges ékszerekkel. Nincs ez másképpen most sem a téli, karácsonyi szezonra készült válogatás kapcsán.

A PANDORA hű maradt a hagyományokhoz, azaz az új és innovatív charmokra épülő kollekció minden egyes darabja kézzel készült ékszereket tartalmaz. A legmagasabb színvonalú kézi ékszerkészítés határait feszegetik a mind színében, formájában újszerű, gomb alakú charmok, illetve a drágakövek, melyek különleges és egyedülálló csillogást adnak ezeknek az ékszereknek.

A képre kattintva a teljes kollekciót megtekintheted!

A kollekció és az egyedi ékszerek tervezése során természetesen, mint ahogy a PANODORA kapcsán ezt már megszokhattuk, a nőiesség kifejezése dominált, összekötve az elragadó díszítést és a praktikumot a kézműves értékekkel.
A kollekció egyik legnagyobb újdonsága a hagyományos gömb-charm stílus egyfajta újragondolása, azaz a szögletes formák megjelenése, megtartva a magas színvonalú sterling ezüst alapanyagot, illetve a sima felület díszítésére használt csillogó drágaköveket.


Az új design öt különböző kombinációban érhető el. Ezek közül mindenképpen ki kell emel ni azt a sterling ezüstből készült egyedi darabot, melyben az un. London kék kristályt, illetve ametisztet négyzet alakú cirkónium kövek ölelik körül.
A másik különösen figyelmet érdemlő charm a szintén egyedülálló, hópelyhet formázó, hasonlóan sterling ezüstből készült darab, melyben a kollekcióra jellemző négyzet-forma a cirkónium kövekben tér vissza.


„Ezekkel a charmokkal szeretnénk tisztelegni a nőiesség és az időtlen szépség előtt. Valami újat, egyedit szerettünk volna létrehozni, kombinálni az egyedi formavilágot a megszokott, kézi ékszerkészítési technikákkal. „- nyilatkozta Lee Antony Gray, a cég designért felelős vezetője. „Reméljük, új dimenziókat nyitottunk ezekkel a gyönyörű PANDORA charmokkal !”

További info: www.pandora.net

Ide utazz a horoszkópod szerint, ha OROSZLÁN jegyű vagy!

Egy oroszlánnal utazni csupa izgalom! Végtelenül aktív útitárs, aki mindig megtalálja a legmenőbb helyeket.

5 sztár, akinek nem volt elég 1 menyasszonyi ruha az esküvőjén

Képtelenek voltak választani? Vagy új – és meglehetősen puccos – divat van születőben? Akárhogy is, egyre többen esküsznek arra, hogy többféle menyasszonyi ruhában mutassák meg magukat az olvadozó násznépnek – és persze az egész world wide webnek.

3 dolog, amire idén nyáron végre sort kell kerítened!

Mi már most szólunk, tervezz előre és használd ki ezt a három hónapot.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!