Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Az új bőrápoló-set (gél+ kézkrém), a sejtregenerálódás forradalmasítója

Az új bőrápoló-set (gél+ kézkrém), a sejtregenerálódás forradalmasítója
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Csigakrém, a bőr optimális építőköve.

Életünk során zavaró bőrhibákkal találkozhatunk testünkön, melynek okai lehetnek többek között, korábbi hegek vagy öregségi foltok. Egy természetes kivonat az állatvilágból segítséget nyújthat ezek halványításában, a bőr megújításában. A bőr ugyan képes saját maga megújítására, de mégis a mindennapi tapasztalatok szerint néhol megmaradhatnak ezek nyomai. A dohányzás és a kipufogógázok részben hozzájárulhatnak a bőr korai öregedéséhez. A kozmetikai ipar folyamatos kísérleteket folytat annak érdekében, hogy segítse a nőket bőrük simává és ráncmentessé tételében. Az ehhez szükséges alapanyagok többsége megtalálható a természetben is. De ki gondolta volna, hogy a csiganyálka másra is jó lehet, mint a csigák mozgásának elősegítésére? Nincs szükség arra, hogy a hölgyek ezt a nyálkát közvetlenül a bőrükre vigyék fel.

A forradalmian új arckrém és kézkrém egyaránt tartalmazza a csiganyálka természetes kivonatát, az allantoint, mely óvja és teljes mértékben ápolja a bőrsejtek mélyebb rétegeit is. A csigáknak azért van szükségük erre a nyálkára, hogy házaik sérüléseit egyszerű módon, természetes úton maguk is regenerálhassák és testüket is megóvhassák a külső fizikai hatásoktól. A kivonat ugyanilyen módon hat az emberi bőrre is, a bőrsejtekben protein képződik, ami így biztosítja a bőr megújulását. A Cell-1 gél, és a Cell-1 kézkrém is tartalmaz glükolsavat, ami bőrradírként hat. Ennek köszönhetően az elöregedett és roncsolódott bőrsejtek természetes úton és kíméletesen távolíthatóak el. A bőrsejtek így megújulhatnak melynek eredménye egy simább, tisztább, egyenletesebb bőr.

Cell-1 a Facebookon is!

Most 2 db Cell-1 kézkrém csak 4990 Ft (7990 Ft helyett), a Cell-1 regeneráló gél pedig 11990 Ft helyett most csak 6490 Ft!
Az akció
esetén 2016. január 31-ig tart. Keresd a patikákban is!

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Igen, jól olvasod: a válószelfi az új őrület az interneten - te képes lennél ilyesmire?

Szakítani sosem jó dolog, elválni pedig ha lehet, még ennél is rosszabb – de nem mindenki szerint!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!