Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

BÁRSONYOS, SÖTÉT, DÚS PILLÁK

BÁRSONYOS, SÖTÉT, DÚS PILLÁK
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A Max Factor bemutatja az ÚJ False Lash Effect Velvet Volume szempillaspirált

A Max Factor egyedülálló innovációval állt elő a dús, érzéki szempillák eléréséhez. A népszerű False Lash Effect termékcsalád legújabb tagja az ÚJ Velvet Volume szempillaspirál bársonyos fedést biztosít.
A Max Factor kutatása alapján a nők dús pillákat szeretnének, de a dúsító spirálok többsége vastag, rugalmatlan eredményt okoz. A természetes hatás érdekében a Max Factor megalkotta új dúsító keféjének és lepergés mentes formulájának kombinációját, mely természetes méhviaszt is tartalmaz. Segítségével a szempillák bársonyosak, sötétek és dúsak lesznek akár már egy réteg után is.

Max Factor a Facebookon is!


Az egyedülálló dúsító kefe
A több,mint 100 éves szempillaspirál innovációs tapasztalattal a háta mögött, a Max Factor márka érti a spirálkefe fejlesztés fontosságát, hisz abban, hogy ez a folyamatos fejlesztés szükséges ahhoz,hogy a nők elérjék a kívánt hatást. Az új Velvet Volume szempillaspirál a következő állomás ebben a folyamatban,új dúsító keféjével- egyedülálló eszköz, amire a nők már régen vártak.

Az új dúsító kefe lehetővé teszi az egyszerű felvitelt, szakszerűen elosztott hosszú és rövid sörtéi pedig az összes pillát elérik, egészen a tövektől. Ezen kívül a formulája természetes méhviaszt tartalmaz, melytől a pillák érezhetően puhává válnak. Természetes alakjának köszönhetően könnyű vele a dúsítás.

Az eredmény:bársonyos, csábító pillák.

DÚSÍTÁS: az új dúsító kefe rövid és hosszú sörtékből áll, így minden pillát elér és szétválaszt a tövektől a végekig, miközben bársonyosan dúsítja azokat
ELVÁLASZTÁS: a speciális sörték szétválasztják és finoman bevonják a legkisebb pillát is, bársonyos fekete csillogással
BÁRSONYOS VÉGEREDMÉNY: a lepergés mentes formula és a természetes méhviasz érezhetően puhává varázsolja a szempillákat

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!