Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Csináld magad! A PEPE JEANS LONDON bemutatja az új CUSTOM STUDIO-t

Csináld magad! A PEPE JEANS LONDON bemutatja az új CUSTOM STUDIO-t
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Tervezd meg a saját farmerod a Pepe Jeans London új testreszabó szolgáltatásával, a Custom Studio-val.

Ez az új élmény lehetővé teszi, hogy pár perc alatt teljesen egyedi legyen a már megunt vagy akár teljesen új farmered, akár farmering, farmernadrág vagy farmerdzseki az. Helyezd magad kényelembe az üzletünkben és kísérd végig, ahogy egyedivé szabják a farmerodat.

Először válaszd ki a mintát, amit látni szeretnél a farmerodon, ill. hogy mekkora legyen, majd álaszd ki, hogy pontosan hol helyezkedjen el. Ezután működésbe lép a lézer gép, amely beletetoválja a kért mintát a farmeredbe.
Egyszerű és szórakoztató. A Te farmerod olyan lesz, mint senki másé és Te tervezhetted meg, hogy milyen is legyen.


Természetesen a farmer szakértőnk mindig a segítségedre siet, ha szükséged Ez a szolgáltatás egyelőre csak az Aréna Plazában lévő megújult üzletünkben érhető él.

A testreszabás a Pepe Jeans lelke: amikor a Shah fivérek – Nitin, Arun and Milan – 1973-ban Portobello Road-ban megalapították a brandet, több hétvégét töltöttek azzal, hogy egyedivé alakítsák London jelenleg legdivatosabb márkáját.

#PEPEJEANSCUSTOMSTUDIO

WWW.PEPEJEANS.COM

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!