Joy NowJoy Now

Ez t√∂rt√©nik most vel√ľnk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozz√°nk a viberen!
#Joy Facebook

F√°radt, k√∂nnyezŇĎ, gyulladt szemek?

F√°radt, k√∂nnyezŇĎ, gyulladt szemek?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
ElŇĎfizetek
Van r√° megold√°sunk!

Mostan√°ban k√©pernyŇĎk hada vesz k√∂r√ľl minket: izzanak az okostelefonok, b√°rhol haszn√°lhat√≥ak a t√°blag√©pek, szinte eg√©sz nap monitorok elŇĎtt √ľl√ľnk, √©s ha ez mind nem lenne el√©g, est√©nk√©nt csatorn√°k sz√°zai k√∂z√ľl v√°laszthatunk programot.
√Ām a hosszas k√©pernyŇĎn√©z√©s √°rtalmas lehet szem√ľnknek t√∂bb szempontb√≥l is. Egyr√©szt szem√ľnk √°lland√≥an alkalmazkodik (len√©z√ľnk a pap√≠rra, a billentyŇĪzetre ‚Äď vissza a k√©pernyŇĎre). M√°sr√©szt nem ford√≠tunk idŇĎt egy "mechanikus", reflexes jelens√©gre, a kellŇĎ mennyis√©gŇĪ pislog√°sra. Mivel nem pislogunk eleget, szem√ľnk ez√°ltal nemcsak kisz√°rad a kellŇĎ k√∂nnyfilm hi√°ny√°ban, de hamarabb el is f√°rad.
A szem az egyik leg√©rz√©kenyebb √©s legfontosabb √©rz√©kszerv√ľnk. Az inform√°ci√≥ t√∂bb mint 30%-√°t szem√ľnk√∂n, l√°t√°sunkon kereszt√ľl szerezz√ľk be. A pislog√°s ritkul√°sa komoly probl√©ma lehet. A k√∂nnyfilm nem p√≥tl√≥dik kellŇĎ √ľtemben, √©s nem oszlik el egyenletesen. A szemsz√°razs√°got, a szem kif√°rad√°s√°t a szervezet√ľnk fokozott k√∂nnytermel√©ssel pr√≥b√°lja megakad√°lyozni.
Emellett a munkahelyi kl√≠maberendez√©s, az otthoni fŇĪtŇĎrendszerek vagy ak√°r a rendszeres kontaktlencse-haszn√°lat k√∂zvetett m√≥don szint√©n k√°ros√≠thatj√°k szem√ľnket, l√°t√°sunkat.
Szel√≠d gy√≥gym√≥d a t√ľnetek cs√∂kkent√©s√©re: az Oculoheel
A k√≠nz√≥ t√ľnetek t√∂bbnyire j√≥l orvosolhat√≥ak a nedvess√©get p√≥tl√≥ mŇĪk√∂nnyek haszn√°lat√°val √©s a megfelelŇĎ v√©dŇĎeszk√∂z√∂k biztos√≠t√°s√°val, azonban ha a panaszok elh√ļz√≥d√≥ak, vagy m√°s t√ľnetekkel egy√ľtt jelentkeznek, √©rdemes szakorvos seg√≠ts√©g√©t k√©rni a helyes gy√≥gym√≥d alkalmaz√°s√°hoz.
A bev√∂r√∂s√∂d√∂tt, k√∂nnyezŇĎ szemre, a sz√ļr√≥ viszketŇĎ √©rz√©sre vagy √©ppen a f√©nyre t√ļl √©rz√©kenny√© v√°lt szem t√ľneteinek cs√∂kkent√©s√©re term√©szetes gy√≥gy√≠r az Oculoheel egyadagos oldatos szemcsepp, melynek alkalmaz√°sakor csak ritk√°n lehet mell√©khat√°sok megjelen√©s√©re sz√°m√≠tni.
Az Oculoheel homeop√°ti√°s kombin√°ci√≥s gy√≥gyszerk√©sz√≠tm√©ny, amely a homeop√°ti√°s hagyom√°nynak megfelelŇĎen alkalmazhat√≥ a szem irrit√°ci√≥val √©s a szemh√©jgyullad√°ssal j√°r√≥ megbeteged√©seiben a t√ľnetek cs√∂kkent√©s√©re. A szemcsepp praktikus, gazdas√°gos, egyadagos csomagol√°sban kaphat√≥. Tart√≥s√≠t√≥szert nem tartalmaz, √≠gy kontaktlencs√©t viselŇĎknek is aj√°nlott.
Az Oculoheel egyadagos oldatos szemcsepp n√©gy k√ľl√∂nb√∂zŇĎ n√∂v√©nyi hat√≥anyagot tartalmaz, amelyek egy√ľttesen enyh√≠tik a viszket√©st, a sz√ļr√≥, √©gŇĎ √©rz√©st √©s a f√©ny√©rz√©kenys√©get. Hat√≥anyagai k√∂z√∂tt van az Euphrasia officinalis, azaz a k√∂z√∂ns√©ges szemvid√≠t√≥fŇĪ, amely t√∂bbek k√∂z√∂tt a k√∂nnyez√©sre √©s a f√©ny√©rz√©kenys√©gre is hat. A Cochlearia officinalis (torma) a traum√°s szemgyullad√°s, erŇĎs k√∂nnyez√©s miatt fontos. A hom√°lyos l√°t√°s, a k√∂nnyez√©s √©s a pupillaszŇĪk√ľlet ellen hat a Pilocarpus (Jaborandi), azaz a jaborandi cserje, m√≠g az Echinacea, a keskenylevelŇĪ kasvir√°g a gennyes gyullad√°sokra javallott. Az Oculoheel egyadagos oldatos szemcsepp teh√°t olyan szerekbŇĎl tevŇĎdik √∂ssze, amelyek egym√°s gy√≥gyszerk√©peit kieg√©sz√≠tik.
Fontos tudni, hogy az Oculoheel szemcseppet csak a j√≥v√°hagyott javallatokra szabad alkalmazni! √Čppen ez√©rt a homeop√°ti√°s gy√≥gyszerek tart√≥s alkalmaz√°sakor a ter√ľletet j√≥l ismerŇĎ orvos tan√°cs√°t √©rdemes megfontolni. M√°r csak az√©rt is fontos a szak√©rtŇĎvel konzult√°lnunk, mert a szereket nem kell az indokoltn√°l hosszabb ideig alkalmazni. Szint√©n j√≥l j√∂nnek az orvosi tan√°csok a haszn√°lat kezdet√©n, amikor elŇĎfordulhat, hogy a fenn√°ll√≥ t√ľnetek √°tmenetileg erŇĎs√∂dnek.
Az Oculoheel recept n√©lk√ľl kaphat√≥ a gy√≥gyszert√°rakban.

(X)

Hirdetés
P-122-oculoheel-hirdetés-2015-sep
Dr. Peithner Budapest Kft., 1117, Budapest, N√°dorliget u. 8/E.

A kock√°zatokr√≥l √©s a mell√©khat√°sokr√≥l olvassa el a betegt√°j√©koztat√≥t, vagy k√©rdezze meg kezelŇĎorvos√°t, gy√≥gyszer√©sz√©t!

Fizess elŇĎ a JOY magazinra t√∂bb, mint 50% kedvezm√©nnyel! Egy√©ves elŇĎfizet√©s, 11 lapsz√°m 5445 forint helyett 2695 forint√©rt, lapsz√°monk√©nt 495 ft helyett 245 forint√©rt.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!