Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Fáradt, könnyező, gyulladt szemek?

Fáradt, könnyező, gyulladt szemek?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Van rá megoldásunk!

Mostanában képernyők hada vesz körül minket: izzanak az okostelefonok, bárhol használhatóak a táblagépek, szinte egész nap monitorok előtt ülünk, és ha ez mind nem lenne elég, esténként csatornák százai közül választhatunk programot.
Ám a hosszas képernyőnézés ártalmas lehet szemünknek több szempontból is. Egyrészt szemünk állandóan alkalmazkodik (lenézünk a papírra, a billentyűzetre – vissza a képernyőre). Másrészt nem fordítunk időt egy "mechanikus", reflexes jelenségre, a kellő mennyiségű pislogásra. Mivel nem pislogunk eleget, szemünk ezáltal nemcsak kiszárad a kellő könnyfilm hiányában, de hamarabb el is fárad.
A szem az egyik legérzékenyebb és legfontosabb érzékszervünk. Az információ több mint 30%-át szemünkön, látásunkon keresztül szerezzük be. A pislogás ritkulása komoly probléma lehet. A könnyfilm nem pótlódik kellő ütemben, és nem oszlik el egyenletesen. A szemszárazságot, a szem kifáradását a szervezetünk fokozott könnytermeléssel próbálja megakadályozni.
Emellett a munkahelyi klímaberendezés, az otthoni fűtőrendszerek vagy akár a rendszeres kontaktlencse-használat közvetett módon szintén károsíthatják szemünket, látásunkat.
Szelíd gyógymód a tünetek csökkentésére: az Oculoheel
A kínzó tünetek többnyire jól orvosolhatóak a nedvességet pótló műkönnyek használatával és a megfelelő védőeszközök biztosításával, azonban ha a panaszok elhúzódóak, vagy más tünetekkel együtt jelentkeznek, érdemes szakorvos segítségét kérni a helyes gyógymód alkalmazásához.
A bevörösödött, könnyező szemre, a szúró viszkető érzésre vagy éppen a fényre túl érzékennyé vált szem tüneteinek csökkentésére természetes gyógyír az Oculoheel egyadagos oldatos szemcsepp, melynek alkalmazásakor csak ritkán lehet mellékhatások megjelenésére számítni.
Az Oculoheel homeopátiás kombinációs gyógyszerkészítmény, amely a homeopátiás hagyománynak megfelelően alkalmazható a szem irritációval és a szemhéjgyulladással járó megbetegedéseiben a tünetek csökkentésére. A szemcsepp praktikus, gazdaságos, egyadagos csomagolásban kapható. Tartósítószert nem tartalmaz, így kontaktlencsét viselőknek is ajánlott.
Az Oculoheel egyadagos oldatos szemcsepp négy különböző növényi hatóanyagot tartalmaz, amelyek együttesen enyhítik a viszketést, a szúró, égő érzést és a fényérzékenységet. Hatóanyagai között van az Euphrasia officinalis, azaz a közönséges szemvidítófű, amely többek között a könnyezésre és a fényérzékenységre is hat. A Cochlearia officinalis (torma) a traumás szemgyulladás, erős könnyezés miatt fontos. A homályos látás, a könnyezés és a pupillaszűkület ellen hat a Pilocarpus (Jaborandi), azaz a jaborandi cserje, míg az Echinacea, a keskenylevelű kasvirág a gennyes gyulladásokra javallott. Az Oculoheel egyadagos oldatos szemcsepp tehát olyan szerekből tevődik össze, amelyek egymás gyógyszerképeit kiegészítik.
Fontos tudni, hogy az Oculoheel szemcseppet csak a jóváhagyott javallatokra szabad alkalmazni! Éppen ezért a homeopátiás gyógyszerek tartós alkalmazásakor a területet jól ismerő orvos tanácsát érdemes megfontolni. Már csak azért is fontos a szakértővel konzultálnunk, mert a szereket nem kell az indokoltnál hosszabb ideig alkalmazni. Szintén jól jönnek az orvosi tanácsok a használat kezdetén, amikor előfordulhat, hogy a fennálló tünetek átmenetileg erősödnek.
Az Oculoheel recept nélkül kapható a gyógyszertárakban.

(X)

Hirdetés
P-122-oculoheel-hirdetés-2015-sep
Dr. Peithner Budapest Kft., 1117, Budapest, Nádorliget u. 8/E.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

3 dolog, amire idén nyáron végre sort kell kerítened!

Mi már most szólunk, tervezz előre és használd ki ezt a három hónapot.

Próbálj meg 10 perc alatt tusolni, ha újszülött van a házban! Vajon sikerül?

Kisbaba mellett sokszor egy kiadós zuhanyzás is spa-élménynek számít. Vagy mégsem?

Gerard Butler durván megváltozott, a bicepsze a kétszeresére nőtt, nézd meg!

Gerard Butler egyáltalán nem úgy néz ki már, mint ahogy például A csúf igazságban láthattad.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!