Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Modern házak épülnek a Lake Forest Villaparkban

Modern házak épülnek a Lake Forest Villaparkban
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A Lake Forest Villapark, Budapest közelsége miatt ideális megoldás azok számára, akik szeretik a természetet, de mégis szeretnének közel lenni a fővároshoz és minőségi életkörülményt szeretnének családjuk számára biztosítani.

A villapark közepén egy közel 7000 m2 nagyságú exkluzív, szökőkúttal, náddal és tavi növényekkel telepített dísztó került kialakításra, mely a tóparti telket vásárló családok számára nyújt olyan különleges élményeket, mint például a csónakázás és a korcsolyázás.

A területen épülő családi házak, villák építészeti stílusát „modern” irányba tereljük, mely minden ide költőző család érdeke a minőségi összkép megtartása miatt. A házak elé kerítést nem tervezünk, ezért az előkert is nyitott lesz az utcafront felé.

Szolgáltatások

A Lake Forest Villapark területe zárt, ennek ellenére a közvetlen tóparti telkeket kivéve, nem lesz közös költség. Az utak takarításáról és a szemét elszállításáról Mogyoród Önkormányzata gondoskodik. A lakók biztonságáról, a bejáratnál sorompó és térfigyelő kamerarendszer gondoskodik, Megállapodás esetén portaszolgálatra vagy járőrszolgálat igénybevételére is van lehetőség. A bejárat jobb oldalán játszótér került kialakításra, melyen a kisebb gyerekek pihenhetik ki az óvoda okozta „fáradalmakat”.

A nagyobbak és a felnőttek számára az út másik oldalán elhelyezkedő szabadidőpark és multifunkcionális sportpálya nyújt kikapcsolódási és sportolási lehetőséget, szintén térítésmentesen!

Ez a modern családi ház is itt épül

Közlekedés

A Villaparktól 600méterre a Szadai úton, buszmegállópár kerül kialakításra a jövő év tavaszáig, melynek köszönhetően Budapest 10 perc, Budapest Stadionok megállóhely 20 perc alatt elérhető lesz. A Volán új gyorsjárata, Veresegyház-Budapest útvonalon, az M3-as autópályán közlekedik. A Villaparktól, autóval 2 percnyi távolságra található mogyoródi HÉV állomás is, melynek a végállomása az Örs Vezér Tér.

Bízunk benne, hogy a Lake Forest Villaparkba költöző családok megtalálják a számukra megfelelő otthont biztosító környezetet és a többi lakóval együtt a mai korhoz illő, európai közösséget alkotnak majd.

A Lake Forest Villaparkban található 74 összközműves építési telkekből, már 33 értékesítésre került.

Jelenleg már 10 családi ház építése el is kezdődött.Érdemes kilátogatni!

A terület előzetes bejelentkezés nélkül is megtekinthető, szabadon körbeautózható.

További információ: www.lakeforest.hu

Ezt rontod el a párkapcsolatodban a horoszkópod szerint

Sajnos még ez is meg van írva rólunk a csillagokban.

Napi horoszkóp május 24.: a Bikák nagy tehertől szabadulnak meg, a Mérlegek kibontakoztathatják a bennük rejlő tehetséget

Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópod, izgalmas dolgokat tudhatsz meg ugyanis az egyes csillagjegyekből!

Koszorúslányok álomkivitelben – ha azt szeretnéd, hogy a barátnők is tökéletesek legyenek az esküvődön

A Bride's Babes egy egyedülálló szolgáltatást kínáló márka, amely Magyarországon elsőként foglalkozik a koszorúslányok kiszolgálásával. Számukra fontos, hogy a menyasszony mellett a koszorúslányok is a legszebb fényükben tündökölhessenek a nagy napon.

Wow! Mischa Barton visszatért és szexibb, mint valaha!

A Narancsvidék sztárjáról elég keveset hallottunk az utóbbi időben.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!