Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Oroszlán Szonja lett a L’Occitane szépségnagykövete

Oroszlán Szonja lett a L’Occitane szépségnagykövete
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Oroszlán Szonját választotta szépségnagykövetének egyik kedvenc szépségmárkánk, a L’Occitane. A gyönyörű képeket az InStyle-nak is rendszeresen fotózó Emmer László készítette.

“Nem is találhattunk volna alkalmasabb személyt Oroszlán Szonjánál, hiszen a művésznő a természetes szépség híve és kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az általa használt bőr- és szépségápolási termékek is minél természetesebb módon, minél természetes alapanyagból készüljenek. Örömmel vállalta az együttműködést, arról nem is beszélve, hogy már régóta rajongója a márkának” – olvasható a márka sajtóközleményében.

Az 1976-ban Provence-ban alapított L’Occitane természetes alapanyagokból készült szépségápolási termékeinek összetevőit Provence-ból, illetve főleg a mediterrán régióból szerzi be és saját laboratóriumában fejleszti az új kényeztető és hatékony formuláit. A híres Immortelle virág, amelyből a Divine-termékek készülnek, például Korzikán terem, de a shea vajat még távolabbról, Burkina Fasóból szerzi be a L’Occitane en Provence.

A L’Occitane en Provence a jótékonyságra is nagy figyelmet fordít: 2006-ban létrehozott alapítványa számos szervezetet támogat és két fő célért küzd: a nők gazdasági egyenjogúságáért és a látáskárosultak támogatásáért.

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!