Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Nemzetközi Lóverseny és Food Truck Show

Nemzetközi Lóverseny és Food Truck Show
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Szeptember első hétvégéjén különleges rendezvény lesz a Kincsem Parkban.

Amellett, hogy három napon keresztül a lóversenypályán a leggyorsabb lovak és agarak mérkőznek meg egymással, az ország legjobb guruló konyháit és bárjait is kipróbálhatják az érdeklődők. Az ilyenkor kötelező fogadási lehetőség mellett, utcazenészek, artisták, gyerekprogramok és több mint 50 gasztro jármű szerez majd várhatóan felejthetetlen élményt a család minden tagja számára.

A ’Food Truck Show’ fesztiválok elsődleges célja, hogy egy időben és helyen mutassa be a minőségi ételeket, italokat kínáló, mozgásra képes vendéglátó járműveket. A változatos alapanyagokból készülő ételek mellett a vendégek kézműves szörpökkel, sörökkel, pálinkákkal és borokkal olthatják szomjukat a rendezvényen. A járművek felszereltségük lévén önálló vendéglátó ipari egységet képeznek, így bárhol fel tudnak tűnni ínyenc fogásokat, különböző specialitásokat, vagy akár nemzetkoözi és etnikai menüket kínálva elfogadható áron. Talán ennek is köszönhető, hogy jelenleg naponta 2,5 milliárd ember étkezik bolygónkon hasonló, mobil megoldás révén.

A háromnapos esemény a pénteki Lóverseny az Éjszakában versenysorozattal kezdődik, ahol az esti versenynapon galopp, ügető és agárversenyeket láthat a közönség. Az éjszakai futamok után óriáskivetítőn lesz látható a Magyarország-Románia eb selejtező élő közvetítése, mely mellé a guruló gasztroautók kínálatából válogathatnak a kilátogatók ételeket, italokat. Szombaton hazánk legrangosabb rövidtávú versenyében, a Marschall József Emlékversenyben és a hosszútávú Hungária Díjban Közép-Európa legjobb ügetőlovai állnak starthoz. A lóversenyfutamok között és után utcazenészekkel, különböző programokkal, este pedig egy Retro Video Disco-val készülnek a szervezők. Vasárnap a galoppon többek között starthoz áll a régió legnagyobb galopp sztárja, Trip to Rhodos a 9 millió forinttal díjazott Kincsem Díjban.

A háromnapos rendezvényen természetesen a családok is megtalálhatják számításukat, ugyanis a street food csodák és izgalmas versenyek mellett, a gyermekek is garantáltan találnak majd kedvükre való aktivitást.

További részletek:

facebook.com/foodtruckshowbp
www.kincsempark.hu
www.foodtruckshow.hu

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!