Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

"Keely a világ leggyönyörűbb nője" - Pierce Brosnan újra és újra megvédi feleségét a netes trolloktól

"Keely a világ leggyönyörűbb nője" - Pierce Brosnan újra és újra megvédi feleségét a netes trolloktól

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Hiába telt el több, mint 21 év, kapcsolatuk még mindig megingathatatlan alapokon nyugszik.

Hollywoodban nem ritka, hogy azok a hírességek, akiket egykor az egész világ irigykedve figyelt, mégis beadják a válókeresetet. Sőt, valójában kevés olyan párost tudunk mondani, akik hosszú évtizedek óta együtt vannak, és minden probléma ellenére kitartanak a másik mellett.

Akiket viszont ebbe a listába sorolhatunk, nem véletlenül érdemlik ki az álompár megnevezést. Egyik legnagyobb kedvencünk ezen a téren Pierce Brosnan Pierce Brosnan színész, producer 21cikk 2galéria 0videó Még több róla és Keely Shaye Smith, akik 2001-ben keltek egybe, és azóta is fülig szerelmesek. A színész és felesége mindig ragyognak a vörös szőnyegen, imádnak romantikus kiruccanásokra utazni, és nem hagyják, hogy a negatív beszólások kedvüket vegyék. Pedig sajnos utóbbiból nem egyszer kijutott már nekik.

Keely ugyanis sok negatív kommentet kapott már netes trolloktól súlyát illetően, hiába fejezte ki nem egyszer Pierce Brosnan Pierce Brosnan színész, producer 21cikk 2galéria 0videó Még több róla a rajongók felé, hogy ő megőrül feleségéért, és a világ legszebb nőjének tartja őt. Legutóbb épp januárban történt meg az, hogy egy nő kiposztolt egy régi és egy friss fotót Pierce Brosnan Pierce Brosnan színész, producer 21cikk 2galéria 0videó Még több róla ről és nejéről, majd megjegyezte, hogy ő és a férje pont ilyenek lettek külsőleg az évek múlásával.

Ami viszont a nő szerint viccnek indult, végül klasszikus testszégyenítéssé alakult át, miután a férj megjegyezte, hogy ők azért nem ilyen kövérek. A fotó még Pierce Brosnan Pierce Brosnan színész, producer 21cikk 2galéria 0videó Még több róla hez is eljutott, aki nem hagyta akkor szó nélkül a dolgot, és megvédte feleségét - ismét.

Néhány barátunk felajánlott már [Keelynek] a műtétet, hogy segítsenek neki a fogyásban. De én egyszerűen imádom a testének minden ívét. Az én szememben Keely a világ leggyönyörűbb nője.

És nem ez volt az első alkalom, hogy Pierce Brosnan Pierce Brosnan színész, producer 21cikk 2galéria 0videó Még több róla imádatát fejezte ki nyilvánosan neje előtt. Többször is elmondta már, hogy mióta Keely életet adott két közös gyermeküknek, az iránta érzett mérhetetlen szerelem csak még erősebb lett, és rendkívül büszke rá.

Mindig próbálok méltó lenni a szeretetére.

Közösségi oldalaikon évfordulójuk kapcsán általában felköszöntik egymást egy-egy poszttal, és mindig a legszebb szerelmes üzeneteket hagyják egymásnak. A színész számára a család egyébként mindig is fontos volt, hiszen gyerekkorában édesapja nem volt jelen életében, viszont ő arra törekedett, hogy gyermekei ne szenvedjenek hiányt semmiből. Ennek ellenére sok nehézségen ment keresztül, miután első felesége, Cassandra Harris 1991-ben elhunyt, majd 2013-ban lányukat is elvesztette. Keely volt az, akire támaszkodhatott, aki erőt adott neki, és aki mellett neje halála után újra boldogságra lelt, ez a szoros kapcsolat pedig milliószor erősebb minden netes troll rosszindulatánál.

Na és hogy tetszik Pierce Brosnan Pierce Brosnan színész, producer 21cikk 2galéria 0videó Még több róla ék álomotthona?

Galéria / 8 kép

Less be Pierce Brosnan álomotthonába

Megnézem a galériát

Forrás: BrightSide

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Az 5 leggyakoribb probléma, amiről az elsőszülött testvérek panaszkodnak a pszichológusnak

Az elsőszülöttek gyermekkora, élete és személyisége teljesen más, mint a kisebb testvéreké.

Kép

4 csillagjegy, akik az átlagnál is labilisabbak érzelmileg

Az egész élet önmagában is egy érzelmi hullámvasút.

Kép

Nem semmi, ahogy a különböző színek hatnak az agyunkra a tudomány szerint

A színeknek nagyobb hatalma van felettünk, mint azt valaha gondoltad volna.

Kép

Gyűlnek a felhők Jlo és Ben Affleck felett - A rajongók videókban szúrták ki az intőjeleket

Egyre aggasztóbb jeleket vélnek kiszúrni a rajongók Ben Affeck és Jlo házasságában, akikből igazi mém lett a Grammy-gála óta.