Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Félmilliós divatdíjra pályázhattak a kreatív magyar divattervezők

Félmilliós divatdíjra pályázhattak a kreatív magyar divattervezők

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A Patronage99 Alapítvány hagyományteremtő szándékkal meghirdetett 550.000 forintos összdíjazású pályázatának témája a város és a természet kapcsolata, a célja pedig a hazai öltözködéskultúra fejlesztése. A pályázatra 16 értékes, színvonalas és kreatív modellel pályáztak a résztvevők, amelynek díjkiosztó gálájára 2021 szeptember 17-én kerül sor.

A legjobb 10 pályázatot külön szakmai zsűri bírálta el, a fődíjakat pedig a divatszakma rangos képviselőiből álló grémium választja ki. A zsűriben olyan nemzetközileg elismert neves divatszakembereket találunk, mint Náray Tamást, Benes Anita divattervezőt, Benczik Juditot a MOME tanárát, Horn Enikő divattervezőt, Tóth Angelika médiatervezőt, dr. Csaba Annamáriát a Divat és Marketing főszerkesztőjét, illetve Kissné Kászon Gabriellát a VOSZ képviseletében, amely szervezet a díjkiosztó gála fő támogatója is. A divatdíj mentora és az Alapítvány létrehozója dr. Medgyessy Ildikó divatszakember, az Elegant Design Zrt. igazgatónője.

A modelleket bemutató díjkiosztó gálára 2021. szeptember 17.-én kerül sor a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Baross termében. A gála védnöke Vámos Magda hazai és nemzetközi divatszakember.

Az első helyezett 300.000, míg a második 150.000, a harmadik pedig 100.000 forintos pénzjutalomban részesül, az Elegant Design Zrt. pedig felajánlotta, hogy a díjnyertesek munkáit elkészíti.

Kép
forrás: Patronage 99 Alapítvány

A Patronage Alapítványról:

A Patronage99 Alapítvány 2020 elején alakult. A Patronage szó franciául szabásmintát, de magyarul is érthető, segítséget, támogatást jelent. Az alapítója dr. Medgyessy Ildikó divatszakember. Az Alapítvány célja a hazai öltözködéskultúra fejlesztése, a mindennapi viseletek ízlésessé tétele, a közízlés színvonalának emelése. A pályázat további célja a hazai divattervezők tevékenységének támogatása. A hazai divattervezők tehetségesek, kreatívak, tehetségük kiaknázása az alapítvány egyik fontos célja. A kuratórium szeretné, ha ez a gondolkodásmód és gyakorlat hagyománnyá válna, ennek érdekében az alapítvány jövőre is szeretné kiírni a pályázatát.

További információk, jelentkezési lap, tudnivalók ITT.

Facebook

Instagram

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 1.: az Oroszlánok diplomáciát gyakorolnak, a Nyilasok a szokásosnál nehezebb feladattal küzdenek

A hónap első napjára is üzentek a csillagok, mindenképp érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.