Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség
Sztárok

10 dolog, amit a férfiak soha nem árulnának el

10 dolog, amit a férfiak soha nem árulnának el
Olvasd el!

Ég az Amazonas-esőerdő: már az űrből is látszik a kár „Földünk tüdejében”, mégsem tesznek ellene - de Te tehetsz!

Zokog a szívünk a képek és hírek láttán! A brazil miniszterelnök reakciója nagy felháborodást keltett, csak úgy, mint a helyzetre való világszintű reakció... Ha te sem szeretnél tovább a tétlenek táborában állni, elmondjuk, hogyan segíthetsz Te is, hogy ne fajuljon tovább a helyzet.

Olvasd el!

„Amennyit ráköltöttünk, annyiból már simán vehettünk volna neves tenyésztőtől kutyát” - szaporított kutyák történetei 3. rész

Tudod kik azok a szaporítók? Ismered a kegyetlen igazságot a munkájuk mögött? A Brit Pásztorkutya Fajtamentésen keresztül most pórul járt gazdik mesélik el a valódi történeteiket. Jöjjön a harmadik rész: Lili.

A nap cikke

Katalin hercegné ismét keresztbe tett! Újabb versenyben hagyta a háta mögött Meghant

Meghan- és Katalin hercegné gyakran összecsapnak, és ebből a harcból most utóbbi jött ki győztesen.

augusztus 24

kos 03.21 - 04.19

Úgy döntesz, minden programot félretéve fejest ugrasz a...

bika 04.20 - 05.20

Másokkal ellentétben rendkívül lelkes vagy valamivel kapcsolatban, amelynek...

ikrek 05.21 - 06.21

Bizonytalanság fog el valamivel kapcsolatban, amiben egészen idáig...

rák 06.22 - 07.22

Olyan társaságba keveredsz, ahol nem nagyon ismered a...

oroszlán 07.23 - 08.22

Valaki akaratán kívül megbánt, amit igen nehezen tudsz...

szűz 08.23 - 09.22

Nehezen nyílsz meg mások előtt, nem vagy a...

mérleg 09.23 - 10.22

Mielőtt ész és gondolkodás nélkül cselekednél, ülj le...

skorpió 10.23 - 11.21

Végre úgy gondolod, megtaláltad a helyed, jól érzed...

nyilas 11.22 - 12.21

Megérett benned az elhatározás arra, hogy tovább lépj...

bak 12.22 - 01.19

A mai napon olyan kihívással kell szembenézned, amelyről...

vízöntő 01.20 - 02.18

Akad valaki a környezetedben, akinek feltétlen bizalmat szavaztál,...

halak 02.19 - 03.20

Túl sok programot ütemezel be egyetlen napra ahelyett,...

Elolvasom végig Megnézem
Olvasd el!

Mi lett veled Anna Faris? A filmcsillag riasztóan fest, a rajongók is aggódnak

A mindig vidám Anna Faris mostanában árnyéka önmagának!

Olvasd el!

Ashley Graham kegyetlenül őszinte képen mutatta meg, milyen egy várandós nő teste

Sejtettük, hogy Ashley Graham a terhességében is olyan bevállalós lesz, mint eddig, de ilyen őszinteségre nem számítottunk!

Olvasd el!

Az emberek ki vannak azon, hogy milyen felismerhetetlen Charlize Theron

Charlize Theron te vagy az?

Facebook
Twitter
Pinterest
10 férfititok, melyről egy német újságíró lerántja a leplet.
Hiába is kérdezed ezekről a témákról a párodat vagy a legbizalmasabb fiú ismerőseidet, soha nem fogsz tőlük őszinte választ kapni. A férfiak nem szívesen beszélnek gyengeségeikről, érzelmeikről, de még vágyaikról sem. A tényket itt olvashatod a szerző saját tapasztalatai és barátainak véleménye alapján.

1. Félünk a szextől – egy új nővel

Igen, igaz: mi, férfiak folyton a szexre gondolunk; és ha egy dús dekoltázzsal találjuk szemközt magunkat, lehet, hogy a nőnek három szeme van és egy csivava a feje tetején – azt már úgysem fogjuk észrevenni. Bezzeg, amikor közeleg az első intim együttlét az újdonsült ismerőssel… Olyankor a pulzusunk polkát jár, és egészen furcsa dolgokat művelünk. A tömegközlekedéssel töltött időt a medencefenék izmainak feszítgetésével hidaljuk át, literszámra isszuk az ananászlevet (állítólag javítja a sperma ízét) és az ún. cunnilingusról „guglizunk”. Amikor pedig végre anyaszült meztelenül áll előttünk a nő, mégpedig első alkalommal, garantáltan elbizonytalanodunk. Vajon neki is csipkednem kellene a mellbimbóját, amit az exem olyan klassznak talált? Magától értetődő: a nő jó szexet akar. Ha csak lehet, többszörös orgazmust is. Egy csődört vár az ágyban. De, hú… vajon mitől leszek szexcsődör? Mindig kőkemény pasi, vagy inkább simogatóan gyengéd legyek? A misszionárius póz vagy az izgalmas kínai szánkózáspozitúra jön-e be neki? A „jó szex”-et éppolyan kevéssé tudjuk meghatározni, mint a „szép csomagolást”, amit a nők karácsonyra várnak tőlünk. „Jó”, „szép” – de milyen az? Mi csak egyet tudunk: utána a nők alaposan kibeszélik majd a történteket a barátnőjükkel – és nem akarunk nevetségesek lenni. Túl nagy elvárás lenne, ha a nő néhány mondattal körülírná, mire is vágyik és mik az elvárásai? Most biztosan azt gondolod, feltehetőleg egy különösen félénk alak sorait olvasod, de hidd el, a pasik többsége osztja a véleményemet. Ha nem hiszed, szaladj el egy könyvesboltba, és nézd meg, hányféle szextanácsadó könyvet árulnak férfiak számára.

2. A férfiak nem találják viccesnek a nőket

Mi a legfontosabb a nőknek egy férfiban? A statisztikák szerint a jó humor. A férfiak ezzel szemben fontosabbnak tartják a nő müveltségét és azt, hogy milyen a külseje – a humor csak ezek után jön valamikor a sorban. Brit tudósok szerint a humor az agresszióból fakad – ezért pedig a férfias hormon a felelős, amiből a férfiaknak több jut. Ezért viccesebbek a pasik, humoruk vaskos, politikailag nem feltétlenül korrekt, szívesen állítanak pellengérre másokat – és a nőtől nem ezt várjuk. A haverom mindig azt mondja: „A vidám nők szabadosak. Ők azok, akikkel szívesen beülök egy sörre, de nem bújok ágyba velük.” Ez azonban nem azt jelenti, hogy unalmasnak találjuk őket. Nincs szükségünk rá, hogy fergetegesen megnevettessenek. A nők ettől függetlenül szórakoztatóak, bár nem csalnak könnyeket a szemünkbe a kacagástól – csak mosolygunk egyet. Tehát békülj meg azzal, hogy ha nagy nevetésekre vágyunk, akkor a barátainkkal találkozunk, ha egy szép estére, akkor inkább a nők társaságát keressük.

3. Szeretkezés közben az ábécére, a tennivalók listájára vagy a munkára gondolunk

Szex közben a legfőbb cél, hogy orgazmussal ajándékozzam meg a nőt – ezt elsősorban magamért csinálom. Ha a nő nem élvez el, akkor az egyet jelent azzal, hogy csődöt mondtam. A két perc utáni magömlés is roppant kínos, nem szeretném magam újra tapasztalatlan tinédzsernek érezni, aki képtelen kontrollálni magát. Tehát: semmiképp sem élvezhetek el a nő előtt. De mi a megoldás? Figyelemelterelés! Ez kellően csökkenti a vérnyomást és késlelteti a magömlést. 18 éves koromban apám azt tanácsolta, hogy szex közben mondjam el magamban visszefelé az ábécét. Nálam ez sosem működött. Annyira kell koncentrálnom közben, hogy tutira elhúzom a szám szélét – mégpedig amolyan borzalmas fintorral, ami egyetlen nőnek sem jönne be. Az én trükköm: a tennivalóimra gondolok. Tegnap például Diával aludtam. Túl csinos lány, úgyhogy kapóra jött, hogy fel tudtam idézni magamban, amikor annak idején meztelen nyolcvanéves bácsikákat kellett mosdatnom. A nagyapók emléke mindig működik.

4. Sóvárgunk a bókok után

Nekem nem elég, ha egy nő azt mondja, hogy szeret. „Szeretlek” – igen, igen, szép és jó. De vajon miért szeret? Mindig meg akarom hallgatni a pontos indoklást is. Azt akarom hallani, milyen szórakoztató vagyok, vagy hogy milyen biztonságban érzi magát mellettem a nő – valójában persze mindegy, mit mond, csak mondja. A lényeg, hogy biztosítson arról, hogy klassz pasas vagyok. Amikor első alkalommal bókol nekem, az úgy hat rám, mint valamiféle drog. Ilyenkor mindig többet akarok hallani. A férfiaknak szükségük van az elismerésre. Nemhiába mérik például a péniszük hosszát, azért teszik, hogy önigazolást nyerjenek, hogy legalább a 14 centiméteres átlagot elérik, és még a vécén ülve is fáradságos munkát végeznek, pl. hogy kellően felpumpálják a bicepszüket. Bevallom, mindezt egyetlen okból tesszük: komplexusaink vannak. Amióta a hús fogyasztásra készen hever a hűtő polcán és a nők is képesek karriert csinálni, túl sok kérkedésre nem marad oka az erősebb nemnek, kevés a lehetőség, hogy igazoljuk magunknak, milyen jók vagyunk. Annál fontosabb lenne hát, hogy néhanapján egy pár kedves szót halljunk tőletek. Az Elitepartner honlap tanulmánya szerint a férfiak 43 százaléka szívesen venné a bókot a kiszemelt nőtől. Hogy milyet, az már nem olyan fontos. Az sem kell, hogy eredeti legyen. Szép haj, lenyűgöző izmok, erotikus hang, szórakoztató humor – szinte minden jólesik, ami az egónkat egy kicsit is simogatja.

5. Hazudunk, hogy ágyba csábítsunk titeket

Eddig még egyetlen nőt sem szerettem feltétel nélkül. Mégis hat nőnek mondtam már, hogy „Szeretlek”. Közülük ketten hamarabb vallottak színt, mint én, és mivel nem találtam illendőnek, hogy azt válaszoljam, „Cicám, ez szuper”, így inkább azt feleltem, „Én is szeretlek”. Négy nőnek azért mondtam ki a bűvös szót, mert… Na, mit gondoltok, hogyan csábítottam ágyba (a 3-as pontnál említett) Diát? Szép estét töltöttünk együtt, s megittunk némi Sauvignon Blanc-t is. Ücsörögtünk a kanapén, és tisztában voltam vele, hogy ha most valami romantikusat mondok, akkor nyert ügyem van. Tehát megfogtam a kezét, és azt mondtam: „Ne nevess ki, de azt hiszem, szeretlek.” Ez volt a harmadik randink. Természetesen badarság ilyenkor a szerelemről beszélni. De a védelmemre szóljon: egy kicsit tényleg komolyan gondoltam. Úgy, mint minden hormonoktól túlfűtött pasi, aki röviddel a cél előtt gondolkodóba esik. Ilyenkor ugyanis a lelkünket is eladnánk az ördögnek. A szex után persze másodpercek alatt elillan a kísértés, hogy érzéseinkről beszéljünk. Mielőtt azonban elítélnél, hidd el: a pasik többsége sokkal szemérmetlenebbül hazudik nálam. Az egyik barátom egyszer képes volt azt mondani egy lánynak, hogy a nagyapja rákos, csak hogy együttérzést váltson ki belőle és hogy – mindenképpen – szexelhessen vele. Micsoda disznó. Fúj.

6. Mi is megjátsszuk az orgazmust

Az egyik kollégám valódi, finom úriember. Udvarias, segítőkész, humoros, csak a nőkkel szemben értelmezi kicsit furcsán az etikettet. Egyszer képes volt 70 kilométerről hazarendelni a barátnőjét, aki hétvégére a szüleihez utazott, csak azért, hogy elkészíttesse vele egyetemi dolgozatát – közben ő meg a szomszéd szobában playstationözött. Nem csinált belőle nagy ügyet, csak megmondta a lánynak, hogy nincs kedve a szexhez. Amikor ez a bizonyos Ancsi mégis letámadta a srácot, az megtette, amit kell: megjátszotta az orgazmust. Igen, kedves nők, mi is csinálunk ilyet. A hazudozás és színjáték oka valószínűleg pontosan az, mint az ellenkező nemnél – félelem attól, hogy a partner megsértődik. A védelmünkre szóljon: ti is hibásak vagytok a dologban. Mindig mindent a szívetekre vesztek és folyton azt kérdezgetitek: „Miattam történt?” Nem! Hidd el, néha a férfiak sincsenek hozzá kellő hangulatban. Á, igen, csak hogy a történet kerek legyen. Íme, hogyan játszotta el kollégám a nagyjelenetet, azaz a magömlést. Három rövid és két hosszabb „Á”-t hallatott, ráhuppant a párnára, és gondoskodott arról, hogy a gumi ne kerüljön a lány látóterébe. Ám amikor visszajött a barátnője a fürdőszobából, azonnal látta, hogy füllent – és természetesen lebuktatta. A megjátszásban ugyanis a nők sokkal előrébb járnak, mint mi.

7. Minden férfi a mama kicsi fia

Advent volt, a hó óriási pelyhekben hullott az utcán, és Éva bejelentés nélkül ugrott be hozzám. Megcsókolt, majd azt kérdezte, el tudnám-e képzelni, hogy vele és a kisfiával töltöm a karácsonyt, és nem az anyukámnál, ahogy minden évben. Természetesen nem tudtam elképzelni. Soha többé nem láttam őt. Az anyám ajándékozott meg az élettel, puszilgatta a fájdalmas sebeimet és késő éjszakáig horgolta a kis elefántot, csak hogy másnap ne álljak ott sután a technikaórán. Ezt kellene elcserélnem egy olyan nőre, aki biztosan nem tudná olyan odaadóan mérni a lázamat, mint a kedves mama? Hidd el, minden férfi hasonló. Az egyik haverom alkatra olyan, mint egy profi testépítő, több tetoválás díszíti, mint egy japán maffiózót. De próbálnál csak meg vele megbeszélni egy vasárnap esti pizzázást! Esélytelen. Mivel vasárnap esténként ez a rossz fiú mindig az anyukájához megy látogatóba – hogy szegény asszony ne legyen egyedül. Akármilyen klasszak is a nők, jobb, ha idejében összebarátkoznak az anyukánkkal. Hiszen ha választanunk kell, akkor a saját húsunk-vérünk többnyire előnyt élvez. Bocsánat, hölgyeim, mindig csak a másodikok lehettek – ha megajándékoztok minket egy édes kisgyerekkel, akkor pedig már csak a harmadikok lesztek a sorban.

8. Igen, mi is önkielégítünk!

És: rendszeresen csináljuk, még ha kapcsolatban élünk, akkor is – és nem gondolunk közben a barátnőnkre. Maszturbálunk, kinyomjuk a banánt, egyszemélyes partit rendezünk – amíg a fiúk tisztában vannak azzal, hogy nem fognak megvakulni tőle, egy percre sem hagyják abba. Soha többé nem is akarják. Az ok pedig egyszerű: mindig, ha felizgulunk (és sajnos tényleg nagyon sűrűn előfordul), de megesik, hogy unalmunkban is. Ha semmi sincs a tévében, a barátok nem érnek rá – miért ne foglalkoznánk néhány percig magunkkal? Egy ismerősöm még szex előtt is önkielégít, hogy kellően elnyújtsa vele az aktust. A férfiak fele akkor is maszturbál, ha van tartós kapcsolata. A következő a mottó: az önkielégítés nem a szex alternatívája, hanem a kiegészítése. Ezért találom klassznak azokat a nőket, akik szintén csinálják. Az ilyen lányok sokkal nyitottabbak szexuálisan, és én szívesen nézem végig alkalomadtán, hogyan csinálják, és tanulok is tőlük. Egyébként: a nők profitálnak abból, ha a férfiak önkielégítenek: minden szóló numera erősíti ugyanis a medencefenék izmait.

9. Randizás közben és a kapcsolatban is ti vagytok a főnökök!

Nem tudom, miért alakult így. Talán azért, mert a nőket gyengédebbnek gondoljuk, és semmit sem tudunk megtagadni tőlük. A minap találkám volt egy moziban, az új James Bond-filmet szerettem volna látni, végül az Alkonyat – Hajnalhasadást néztem meg a párommal. Eszembe jutott egy barátom, akinek akkori barátnője félvállról elejtett egy megjegyzést: „A hosszú haj nagyon jól áll a férfiaknak”, a srác pedig emiatt lófarkat növesztett. Így aztán derékig érő hajjal közlekedett jó darabig. De ő még mindig jobban járt, mint a szomszédom. Ő egyszerűen képtelen volt szakítani. Az utolsó barátnőjének vesztére elmesélte, hogy be akarja fejezni a kapcsolatot. A nő válasza: „Nem.” Ennek megfelelően nem is szakítottak. És az unokatesóm? Ez a balfék írt egy sms-t a csajának, amelyben elnézést kért az előző napi rossz hangulatáért. A történethez hozzátartozik, hogy a lány egy étterem előtt váratta szegény fiút, aki egy órát állt a zuhogó esőben. És a srác kért elnézést, amiért rosszkedvű volt a történtek miatt. Érted ezt?

10. Amint ágyba bújunk egy nővel, máris kevésbé érdekel minket

Szeretek újabb és újabb nőket megismerni. Amíg idegenek számomra, mindent nagyon komolyan veszek. Ilyenkor átjárja testemet a bizsergés, hogy vajon én is tetszem-e neki. Egyszerűen muszáj elképzelnem, hogyan nézhet ki meztelenül, és óriási erővel csábít a kihívás, hogy az ágyában köthessek ki. Előző barátnőmet, Nikit a Facebookon ismertem meg. Teljes hat hétig tartott, mire végre sor került az első együttlétre. Egészen addig minden reggel kilenc órakor romantikus sms-t küldtem neki. A kapcsolat fennmaradó részében összesen három üzenetet küldtem („Jó reggelt, korán kell indulnom. Később találkozunk”, „Reggelt, este 8-ra asztalt foglaltam egy olasz étterembe” és „Helló, vegyél óvszert, ha munkába menet megállsz a benzinkútnál”). Ez persze nem azt jelentette, hogy az első alkalom után nem szerettem őt többé. Azonban az újdonság varázsa elszállt, a kezdeti izgalomnak lőttek. Miért kellene fáradozni azért, amit már egyszer megszereztünk, nem igaz? Ezért nem akarnak a férfiak olyan nőkkel kezdeni, akik a szórakozóhelyen átveszik a kezdeményezést. „Ez olyan uncsi”, hajtogatja mindig a barátom. Íme, az én tippem: a nőknek gyakrabban kellene féltékennyé tenniük a férfiakat!

Még több párkapcsolati tippért kattints IDE!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!
Tovább olvasok

augusztus 24

kos 03.21 - 04.19

Úgy döntesz, minden programot félretéve fejest ugrasz a...

bika 04.20 - 05.20

Másokkal ellentétben rendkívül lelkes vagy valamivel kapcsolatban, amelynek...

ikrek 05.21 - 06.21

Bizonytalanság fog el valamivel kapcsolatban, amiben egészen idáig...

rák 06.22 - 07.22

Olyan társaságba keveredsz, ahol nem nagyon ismered a...

oroszlán 07.23 - 08.22

Valaki akaratán kívül megbánt, amit igen nehezen tudsz...

szűz 08.23 - 09.22

Nehezen nyílsz meg mások előtt, nem vagy a...

mérleg 09.23 - 10.22

Mielőtt ész és gondolkodás nélkül cselekednél, ülj le...

skorpió 10.23 - 11.21

Végre úgy gondolod, megtaláltad a helyed, jól érzed...

nyilas 11.22 - 12.21

Megérett benned az elhatározás arra, hogy tovább lépj...

bak 12.22 - 01.19

A mai napon olyan kihívással kell szembenézned, amelyről...

vízöntő 01.20 - 02.18

Akad valaki a környezetedben, akinek feltétlen bizalmat szavaztál,...

halak 02.19 - 03.20

Túl sok programot ütemezel be egyetlen napra ahelyett,...

Elolvasom végig Megnézem

15 ember, akit felkapott a világhír, mégis beültek az iskolapadba

Lassan kezdődik a tanév, ilyenkor érdemes végigvenni, hogy ki az, aki belepottyant a szupersztárságba és ki az, aki továbbtanult.

Mikor láttad utoljára? Paul Walker lánya felnőtt, és gyönyörű modell lett belőle

Meadow Rain Walker csak 13 éves volt, mikor apja, a Halálos iramban filmek csillaga, Paul Walker meghalt egy autóbalesetben. Az ezt követő majdnem hét évben Meadow felnőtt, és alig ismeri rá.

A törzskönyv nem csak sznobizmus, avagy a legfontosabb különbségek egy tenyésztő és egy szaporító között

Kiskutyát vásárolni nem is olyan egyszerű, mint gondolnánk. Ha nem vigyázol, hamar egy szaporítóval találod szemben magad.

Ég az Amazonas-esőerdő: már az űrből is látszik a kár „Földünk tüdejében”, mégsem tesznek ellene - de Te tehetsz!

Zokog a szívünk a képek és hírek láttán! A brazil miniszterelnök reakciója nagy felháborodást keltett, csak úgy, mint a helyzetre való világszintű reakció... Ha te sem szeretnél tovább a tétlenek táborában állni, elmondjuk, hogyan segíthetsz Te is, hogy ne fajuljon tovább a helyzet.

Bella Hadid manikűrje megér egy misét

A múltidéző nosztalgia-járatnak még mindig van pár izgalmas állomása, amiről vétek lenne nem említést tenni.

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem