Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

„Lefogtak és bántalmaztak” - Paris Hilton újabb részleteket árult el a múltbéli traumáiról

„Lefogtak és bántalmaztak” - Paris Hilton újabb részleteket árult el a múltbéli traumáiról
A nap cikke

4 csillagjegy, aki lelkiismeret-furdalás nélkül csalja meg a párját: ők később sem bánják meg a félrelépést!

Mindenkinek van egy láthatatlan mezsgyéje, hol is kezdődik a megcsalás, hiszen míg valakinek már egy csók is a kapcsolat végét jelenti, addig más ezen még képes túllépni és újabb esélyt adni a közös életnek.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 21.: a Bikák a szokásosnál nehezebb feladatot teljesítenek, az Oroszlánok pozitív eredmény elérésével büszkélkedhetnek

A hét közepén is izgalmas üzenetek várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 20.: a Mérlegek komoly kérdésben foglalnak állást, a Vízöntők változásra vágynak

A csillagok a mi napra is ígérnek bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Ezekkel a szomorú indokokkal viszik vissza legtöbbször a kutyákat az állatmenhelyekre

Magyarországon is rengeteg kutyát visznek vissza az állatmenhelyekre, nem sokkal az örökbefogadás után. De miért? Mik a leggyakoribb indokok?

Olvasd el!

Mit ne csinálj, hogy elkerüld a balszerencsét 2024-ben? Asztrológus figyelmeztet!

Egy asztrológus különös kínai újévi jóslatokat osztott meg 2024-re nézve, amiben elárulja, mit ne tegyünk meg annak érdekében, hogy elkerüljük a balszerencsét.

Olvasd el!

Madonna több tízezer ember előtt esett hatalmasat a színpadon - VIDEÓ

Javában zajlik Madonna Celebration turnéja, melynek a hétvégi seattle-i koncertjén óriásit zakózott, de profiként kezelte a dolgot.

Facebook
Twitter
Pinterest
A most 41 éves sztár hosszú éveken át magának sem merte bevallani, hogy abúzus áldozata lett. De ma már tudja, csak akkor érhet el változást, ha nyíltan beszél arról, amit tinédzserként át kellett élnie.

Két évvel ezelőtt debütált a „This Is Paris” című dokumentumfilm, melyben Paris Hilton Paris Hilton színésznő, énekesnő, DJ 45cikk 3galéria 1videó Még több róla exkluzív betekintést engedett a magánéletébe, illetve feltárta a múltbéli traumáit is. A sztár elmesélte, hogy mi történt vele a Utah államban található Provo Canyon School bentlakásos iskolában, ahová a lázadó természete miatt küldték el a szülei 16 éves korában. Paris közel 11 hónapot töltött az intézetben: itt folyamatosan üvöltöztek velük, akár 20 órára is magánzárkába is helyezték őket és gyógyszereket kellett szedniük akaratuk ellenére.

Mivel a New York Times a közelmúltban éppen az ilyen intézményekben előforduló visszaélésekről készített riportot, Paris Hilton Paris Hilton színésznő, énekesnő, DJ 45cikk 3galéria 1videó Még több róla t is felkérték, hogy szólaljon fel a kérdésben túlélőként – aki ezúttal lerántotta a leplet arról a szexuális abúzusról, amiről sokáig beszélni is képtelen volt. „Késő éjjel, hajnali három-négy óra lehetett, amikor más lányokkal együtt elvittek engem egy szobába, ahol méhnyak-vizsgálatokat végeztek rajtunk.”

Paris nyilatkozatából az is kiderült, hogy orvos egyáltalán nem is tartózkodott a helyiségben, a személyzet tagjai fektették őket egy párnázott asztalra, arra kötelezték őket, hogy széttárják a lábukat és erőszakkal beléjük nyomták az ujjaikat. „Sírtam, miközben lefogtak és azt mondták, fogjam be, maradjak csendben. Nagyon ijesztő volt, olyasvalami, amit éveken át elzártam magamban. De most felszínre tört mindez és nem tudok nem gondolni rá. Felnőttként visszatekintve már tudom, ez határozottan szexuális zaklatás volt” – jelentette ki a 41 éves sztár, akit máig rémálmok gyötörnek a bentlakásos iskolában átéltek miatt.

„Fontos, hogy megnyíljak ezekkel a fájdalmas pillanatokkal kapcsolatban, mert így gyógyulhatok meg, ráadásul segíthetek véget vetni az efféle visszaéléseknek” – tette hozzá Paris, aki mára a gyermekekkel szemben elkövetett erőszak ellen vívott küzdelem egyik legnagyobb harcosa lett. „Pánikrohamaim voltak és mindennap sírtam. Nyomorultul éreztem magam, mintha börtönben lennék és utáltam az életet” – foglalta össze az intézetben töltött hónapjait.

Ezek a sztárok is őszintén vallottak a bántalmazásról, amit átéltek!

Galéria / 7 kép

Híres emberek, akik bántalmazás áldozatai voltak

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Trükkös személyiségteszt: A választásod alapján egy meglepő dolgot tudhatsz meg magadról!

Mindössze annyi a dolgod, hogy voksolj a képen látható villák egyikére: Akár hiszed, akár nem, a döntésed leleplezheti a jellemvonásaidat!

Kép

Igazi álompár született: az Egy nap szexi sztárja összejött A Fehér Lótusz gyönyörű színésznőjével!

Már egy ideje sejtették a rajongók, hogy A Fehér Lótusz 2. évadának két sztárja, Meghann Fahy és Leo Woodall egy párt alkotnak, de hivatalosan nem jelentették be.

Kép

Repül az idő: Így néznek ki a Jóbarátok egykori gyerekszereplői

A Jóbarátok kétség kívül a 6 világsztár színészi játéka és személyisége miatt vitte olyan nagy sikerre a 90-es években.

Kép

Ezekkel a szomorú indokokkal viszik vissza legtöbbször a kutyákat az állatmenhelyekre

Magyarországon is rengeteg kutyát visznek vissza az állatmenhelyekre, nem sokkal az örökbefogadás után. De miért? Mik a leggyakoribb indokok?