Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Ötnél kevesebb partnerrel, változatos pózokban szexelnek a magyar nők

Ötnél kevesebb partnerrel, változatos pózokban szexelnek a magyar nők

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A magyar 18-49 éves nők több mint fele négy partnerrel bújt eddig ágyba a JOY magazin rendhagyó reprezentatív felmérése szerint. Az Ország Szextesztje című online kutatás arra is fény derített, hogy Magyarországon melyek a legkedveltebb pózok.

A fiatal magyar nők többségének tíznél kevesebb szexpartnere volt az élete során – derül ki a JOY magazin rendhagyó reprezentatív felmérésből. Az Ország Szextesztje című online kutatás azt is megállapítja, hogy a szexpartnerek száma és a jelenlegi párkapcsolati állapot között nincs komolyabb összefüggés. A 18-49 éves egyedülálló nők 69%-a, az alkalmi kapcsolatban élők 66%-a, a párkapcsolatban élők 80%-a és a házasok 72%-a is tíznél kevesebb emberrel bújt ágyba.

Kép

Tízből egy nő életében csak egy szexpartner létezik

A kutatásban résztvevők közel fele négy, vagy ennél is kevesebb szexuális partnert fogyasztott el. Jóval kevesebben vannak, aki 5-9 emberrel (26%), vagy 10-15 partnerrel (15%) gyűrték a lepedőt. Húsznál több „játszótársról” a nők mindössze 8%-a vallott.

Vannak, akik az erotikus örömöket egyetlen partnerrel élik át. Összesen tízből egy nő mondta azt, hogy a szexlistája igen rövid: egyetlen nevet tartalmaz. A huszonéveseknél ez az arány 15%, a harmincasok körében 5%, a negyvenesek esetében pedig 11%.

A szexkutatás rávilágít arra is, hogy a nők hány százaléka éli szexmentesen az életét. A 18-29 évesek 7%-a mondta azt, hogy még senkivel sem került intim közelségbe. Az idősebb korosztályoknál a szüzek aránya egy százalékos.

„Szakmai tapasztalataim azt mutatják, hogy mind az alkalmi, „egyéjszakás” kapcsolatokat hajlamosak „elfelejteni” a nők, mind pedig azokat az együttléteket, amelyek során „csak” orális vagy petting játékokat élnek át, közösülést azonban nem. Az 1-4 szexkapcsolat kevésnek semmiképpen nem mondható - a hosszútávú elköteleződés előtt ajánlott a szexuális élet „begyakorlása”, és ehhez néhány partner mindenképpen tanácsos. 12 partner felett azonban a nők hajlamosabbá válhatnak arra, hogy kevésbé viseljék el a szexuális monogámiát”

– mondta el Rozs Erika szexuálpszichológus.

A misszionárius a sláger a pózok között.

A kutatás azt is kiderítette, hogy melyik a fiatal magyar nők kedvenc szexpóza. E tekintetben kiélezett a verseny a misszionárius (29%), a lovaglópóz (28%) és a kutyapóz között (27%), olyannyira, hogy lehetetlen egyértelmű győztest hirdetni. A kevésbé hagyományos pózokat alig említették a hölgyek, a kiskifli/nagykifli 8%-ot ért el, az ülő szexpóz 3%-ot, míg a lótusz és a 69-es 2%-ot.

Kép

Ha a korosztályokat nézzük, akkor a 18-29 éveseknél és a harmincasoknál is a misszionárius vezet (29% és 32%), a negyvenesek körében azonban a lovaglópóz viszi a prímet 31%-kal.

A kutatás a hölgyek lakhelye szerint is vizsgálta a kérdést, a községekben kimagaslóan a misszionárius a sláger (47%), a városokban és a megyeszékhelyeken egyaránt lovaglópózban szeretik élvezni a hölgyek a testi örömöket (33%), míg a fővárosban kiegyenlített a verseny a három klasszikus között, sőt még a kis kifli/nagy kifli formátum is kapott 15%-ot.

Míg az egyedülállók között magasan vezet a misszionárius póz (40%), az alkalmi és párkapcsolatokban nagyot zuhan a népszerűsége (22-23%). Ahogy komolyodik a kapcsolat, úgy válik egyre kedveltebbé a misszionárius póz: házasságban a párok már nagyjából harmada választja ezt. A lovaglópóz az alkalmi kapcsolatok (33%) és a házasságok (36%) nagy favoritja, az egyedülállóknak mindössze 14%-a választja ezt a pozitúrát. Klasszikusnak gondolnánk, az adatok alapján azonban nagyon is megosztó a kutyapóz, alkalmi kapcsolatokban tízből mindössze egy esetben üti fel a fejét, de párkapcsolatban és házasságban is csak minden negyedik pár áldoz így a gyönyörök oltárán.

Kép

„Ezek az adatok hozzák a normát! A lovaglópózban a legkönnyebb a nőnek elérnie az orgazmusát, látszik, hogy egyre több párkapcsolatban és házasságban jelen van. Ez a tény a nők szexuális érésével is összefügghet: vállalják a dominánsabb, vezető szerepet a szexben, ami nagyobb élvezethez juttattja mindkét felet. A másik nagy kedvenc, a misszionárius póz, amely kellően intim ahhoz, hogy sokféle érzelmet fejezzen ki a felek számára, az örök kedvenc minden kapcsolatban. A kutyapóz az, amelyik a csúcsra jutás szempontjából a legkevésbé kielégítő a hölgyek számára – ez a szemkontaktus nélküli póz elsősorban a férfit segíti hozzá az orgazmushoz”

– fejtette ki Rozs Erika.

Nyugat-Dunántúlon másként szeretik a szexet.

A három klasszikus az ország minden régiójában vezet, azonban vannak területi furcsaságok. Lehet valami a levegőben a Nyugat-Dunántúli régióban, ahol teljesen másként szeretik a szexet a nők mint az ország többi részén. A nyugati határszélen minden ötödik nő a kiskifli/nagykifli pozitúrát részesíti előnyben, márpedig egyetlen másik régóban sem jelölték meg ilyen magas arányban ezt a pozitúrát a hölgyek. Míg Észak-Magyarországon a 38% a lovaglópóz kedveltsége és a többi régióban is 30 százalék körüli, addig a nyugati végeken csak 5% szereti a lovaglást.

„Az JOY Magazin számára mindig is fontos téma volt a nők támogatása a testi-lelki önelfogadás terén. A reprezentatív felmérés azért készült, hogy világos képet kapjunk arról, hol tart idehaza a szexualitás kérdése, emellett a kapott eredmények segítségül szolgálhatnak a nők számára a saját igényeik kifejezéséhez és a számukra legkielégítőbb szexuális együttlét megéléséhez”

– mondta el Alberti Petra, a JOY főszerkesztője.

Galéria / 8 kép

Mi zajlik szex közben az agyadban? Mutatjuk!

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Micsoda? Endometriózisra is utalhat, ha a következő dolgot tapasztalod menzeszed alatt

Talán eddig azt hitted, ez a kellemetlen, „cikis” dolog csak téged érint, de ez nem így van.

Kép

Brendan Fraser vallomását nem lehet kibírni könnyek nélkül: túlsúlyos és autista fia drámája sokat segített neki

Brendan Fraser aranyszobrocskára esélyes a legjobb színész kategóriájában a 2023-as Oscar-gálán A bála című filmben nyújtott alakításáért.

Kép

Napi horoszkóp február 9.: a Bikáknak valaki önzetlen segítséget nyújt, az Ikrek a szokásosnál nagyobb volumenű feladatot kapnak

A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Megszakad a szívünk Christina Applegate bejelentése miatt

Ezt nem bírják könnyek nélkül a rajongók.

Kép

Úgy szeretlek, dühöngő szobába viszlek! 6 különleges ajándékötlet Valentin-napra, aminek hatására a párod tuti, hogy dob egy hátast

Unod már a bonbont, a virágot, a szivecskés macit? Valami különkegeset szeretnél adni a párodnak Valentin-napkor? Akkor rukkolj elő idén valami különlegessel. 6 kipróbált tipp közül is válaszhatsz! Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves