Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Két év alatt 200 milliót kerestem OnlyFans modellként: elárulom, mi a siker ára

Két év alatt 200 milliót kerestem OnlyFans modellként: elárulom, mi a siker ára

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Palvin Barbi megmutatta hatalmas, gyémánt eljegyzési gyűrűjét

Dylan Sprouse gyönyörű gyűrűvel kérte meg a magyar szépség kezét.

Olvasd el!

Hollywood történetének 10 legelhibázottabb castingdöntése

Avagy mikor a színész teszi tönkre az amúgy sikerre ítélt filmet.

Promóciók

Ritkán járnak a magyar nők egészségügyi szűrővizsgálatokra

Promóciók

A női testvériség mindent megváltoztathat

Facebook
Twitter
Pinterest
A neve elhallgatását kérő OnlyFans modell története elképesztő. A megszólalót a továbbiakban nevezzük Elaina-nak.

Mindössze két hónappal az OnlyFans-fiók létrehozása után Elaina otthagyta az addigi munkáját, és főállású tartalomkészítő lett. Kevesebb mint két évvel később pedig az 55 éves anyuka már mintegy 630 000 dollárt (kb. 225 millió forint) keresett a weboldalon keresztül.

Elaina azt mondja, boldogabb, mióta otthagyta a korábbi munkáját, és jobb életet tud biztosítani fia számára is.

A 30-as éveiben Elaina értékesítőként dolgozott, de miután 42 évesen gyermeket szült, úgy döntött, hogy felhagy a karrierjével, helyette irodai asszisztensként kezdett dolgozni.

Mielőtt elkezdtem volna az OnlyFans-t, egyáltalán nem voltam jártas a közösségi médiában

- mondta.

De a világjárvány idején olvasott egy cikket egy másik anyukáról, aki OnlyFans-tartalmakat készített, és azonnal felkeltette az érdeklődését.

Egy hónapnyi kutatás után úgy döntött, hogy kipróbálja, mit tud kihozni a tartalomgyártásból és 2021. április 1-jén létre hozta Instagram- és OnlyFans-fiókját. Az első két hétben arc nélkül posztolt fotókat és videókat, de amint megmutatta az arcát, a fiókjai "robbanásszerűen" elkezdtek terjedni és egyre több követője és előfizetője lett.

Április végére 10 000 Instagram-követője és közel 2000 dolláros OnlyFans-bevétele volt. A második hónapban körülbelül 5400 dollárt keresett, a harmadik hónapban pedig ez közel 11 000 dollárra emelkedett. A negyedik hónapban - 2021 júliusában - körülbelül 22 000 dollárt keresett. A keresete 2022 vége felé ugrott meg, amikor novemberben és decemberben közel 100 000 dollárt keresett.

Az előfizetői havonta 9,99 dollárt (kb. 3500 forint) fizetnek, az OnlyFans pedig a bevételének 20%-át vonja le. A fiókja létrehozásától 2023 januárjáig Elaina két fiókja közel 800 000 dollár bevételt hozott az előfizetéseken keresztül, vagyis körülbelül 630 000 dollárt, ha levonjuk az OnlyFans díját. Emellett a Fansly-n keresztül is keres némi pénzt, ami egy, a Only Fans-hez hasonló platform.

Elaina elmondta, hogy két hónappal az OnlyFans elindítása után felmondott a munkahelyén, hiszen hamar rájött, hogy több pénzt tud keresni, ha azokat az órákat, amikor egyébként dolgozna, inkább a modellkedésre fordítja.

Általában naponta most már csak egy vagy két fotót posztol az OnlyFans oldalára, de kezdetben többet is feltöltött. Összesen több mint 1300 fotó van a profilján. Péntekenként pedig előre felvett, 10 perces "chat and flash" foglalkozásokat posztol, ahol úgy beszélget az előfizetőivel, hogy közben leveszi a pólóját.

Nem így tervezte

Amikor Elaina belevágott a tartalomkészítésbe, úgy tervezte, "érett domina" imidzset alakít ki, és megpróbált egy olyan online személyiséget létrehozni, amely "határozott és előkelő". De rájött, hogy nem ezért keresik őt az előfizetői, jobban szerették, ha egyszerűen csak önmaga volt: egy "vicces, pozitív, mosolygós, kicsit furcsa anyuka".

"Nincs tökéletes testem. Van egy anyukapocakom és narancsbőröm. De néhány fiatalabb alkotó azt mondta, hogy nagy inspiráció vagyok számukra és ettől sokkal jobban érzem magam

- mondta a modell.

Kik az előfizetői?

Elaina azt is elárulta, hogy előfizetőinek nagy része a 20-as és 30-as éveikben járó fiatalabb férfiak, akik idősebb nőkről fantáziálnak, de a valóságban nincs lehetőségük idősebb nőkkel ismerkedni. De persze nem minden feliratkozója fiatal, az egyik legnagyobb támogatója például egy 79 éves özvegyember.

Annak ellenére, hogy a modellnek van olyan Instagram videója, amit 26 ezren néztek meg, nagyon kevés bevétele származik az Instagramról. Ehelyett a platformot - valamint a Twittert, a TikTokot, a Facebookot és a Redditet - marketingplatformként használja, hogy az embereket az OnlyFans oldalára terelje.

Anyaként az OnlyFans-en

Elaina "nagyon szoros kapcsolatot" ápol tizenéves fiával, aki tudja, hogy aktmodellként dolgozik és látta az Instagram- és TikTok-posztjait is. Elmondása szerint a fiú csak forgatja a szemét, és gagyinak nevezi a dolgot.

Elaina mégis úgy érzi, OnlyFans karrierje boldoggá tette őt, és lehetővé tette számára, hogy kocsit, nyaralást vásároljon, életbiztosítást fizessen, egyetemi alapot indítson a fia számára, és megtakarításokat tegyen félre a nyugdíjas éveire.

Nem lehet örökké csinálni

Elaina a sok pozitívum mellett természetesen azt is látja, mi mindent veszített. Mióta belevágott a tartalomgyártásba, nem próbált meg romantikus kapcsolatot kialakítani és úgy véli, nem is nagyon találna valakit, aki mindezt jó szemmel nézné. Elmondta, hogy pornócégek is megkeresték, de egyáltalán nem érdekli ez a karrierút és sosem vállalná.

65 éves koromra szeretnék abbahagyni. Nem tudom, mit tartogat a jövő, de szeretnék a motivációs beszédeket tartani, mivel sok mindenen mentem keresztül és a tapasztalataimmal másoknak is segíteni szeretnék.

Olvastad már?

Galéria / 10 kép

10 legjobban fizetett szakma a világon

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Ritkán járnak a magyar nők egészségügyi szűrővizsgálatokra

Promóciók

A női testvériség mindent megváltoztathat

Kép

A szakértő szerint ez a legrosszabb reggeli, ami hamar tönkreteszi az egészségedet

Még akkor is, ha ezt te nem így érzed, hosszú távon viszont mindenképp rengeteg káros hatásuk van ezeknek a reggeliknek. Nézzük is mik ezek!

Kép

Láttad már? Gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép

Tapaszoktól az intimitás koordinátorig: 6 kínos igazság a hollywoodi szexjelenetekről

Nem túlzás azt állítani, hogy egyes filmeket vagy sorozatokat sokszor a szexjelenetek miatt nézik az emberek.

Kép

Csillagjegyed elárulja, melyik érzelmet a legnehezebb kimutatni számodra

Érzelmek jönnek, érzelmek mennek, de nem mindegy, hogyan reagálunk rájuk!