Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Új utakon az online marketing

Új utakon az online marketing

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Amennyiben egy céget, vállalkozást vagy bármilyen terméket is szeretnénk a világhálón keresztül hirdetni, több lehetőség is kínálkozik.

A hirdetések megjelenése és tartalma jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy a kínált áru vagy szolgáltatás eljusson a célközönséghez. A Google Ads segítségével egyszerűen mutathatjuk be a terméket, hirdethetünk lokálisan vagy széles körű platformon. Elég néhány célzott és hatásos mondat, amely felkelti a leendő ügyfelek érdeklődését. Néhány éve új hirdetési lehetőséggel bővült a Google reklámszolgáltatásainak kínálata, amely 2019 óta már Magyarországon is elérhető. A Google Ads-hez hasonló, de mégis hatékonyabb reklámtípus Google Shopping vagy Google Vásárlás néven fut.

Szöveg és/vagy kép?

A Google Shopping az Ads-hez hasonlóan a Google keresőfelületén elhelyezett promóciós anyagot jelent. A hagyományos Ads reklámokkal szemben a Shopping a vizuális élményre, az egyértelműsített képi üzenetre fókuszál. A vizualitás adta előny mérhetően nagyobb, mint a pusztán szöveges reklámok hatása. Shopping hirdetéssel a termékeket árral és képpel együtt lehet megjeleníteni, így a felhasználókhoz közvetlenül, képi formában jut el a keresett termék.

A vizuális erőn túl a hirdetések a legtöbb esetben jobb és hatásosabb helyet kapnak a keresőfelületen, mint a szöveges reklámok. A képnek és a hirdetés feltűnőbb pozíciójának köszönhetően nagyobb a valószínűsége annak, hogy a felhasználók a Shopping hirdetésre kattintanak.

Sikeres kampány

A hatékony reklámkoncepció eléréséhez forduljon Ön is profikhoz! Az olyan technikai kifejezések, mint a Merchant Center, a Google Ads összekötés vagy a Webshop feed talán ismeretlenek Ön előtt. Delegálja a kampányt a Toptarget Online Marketing Ügynökségnek, és bízza rájuk Google Shopping hirdetéseit: így Ön nyugodt szívvel, csak az eladásra koncentrálhat!

Shopping hirdetéssel lehetőség van arra is, hogy a hasonló termékek egy csoportba kerüljenek, így a keresés során az adott termékhez kapcsolódó egyéb ajánlatok is megjelennek a felületen. A Google Shoppinggal a kulcsszótervezéssel sem kell bajlódnia: a Google a termék megadott információi alapján dönt arról, hogy az ajánlat mikor jelenjen meg.

Meggyőző érvek

A Shopping mellett szól, hogy a hagyományos Ads hirdetésekhez viszonyítva jobb az ár-érték aránya. Jobb a megtérülési ráta, javítja az átkattintási arányt, és kattintásonként alacsonyabb költséget hoz. Röviden összegezve: ha Ön Google Shoppinggal hirdet, a költségek kisebbek lesznek, és mégis több eladással számolhat!

A keresők kattintásából már egyértelműen tudható, hogy a versenytársak helyett az Ön által kínált áru keltette fel az érdeklődésüket. A képi megjelenés meggyőző ereje, az azonnali információ a termék külsejéről és áráról ösztönzőleg hat a vásárlókra.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Van, aki egyenesen felismerhetetlen: 7 híres ember, aki nem bírt leállni a plasztikával

Ezek a sztárok gyönyörűek voltak és idős korukban is azok lettek volna, ha nem válnak a plasztika rabjává.

Kép

Júlia, Iluska, Margarita: kik az irodalom emlékezetes szerelmespárjai?

Közeledik a Valentin nap, ennek ürügyén sorozatunkban valós és fiktív szerelmespárokat veszünk górcső alá. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.