Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 7.: a Rákok megpróbálják a saját útjukat járni, a Bakok minden helyzetben az őszinteségre törekszenek

Napi horoszkóp november 7.: a Rákok megpróbálják a saját útjukat járni, a Bakok minden helyzetben az őszinteségre törekszenek
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, mert a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 7.

KOS (március 21.–április 20.)

Rengeteg befejezetlen feladattal küzdesz, s fogalmad sincs, hogyan fogod megoldani mindet a határidő lejárta előtt. Szerencsére azonban nem előírás az, hogy egyedül kell az úton végigmenned, keress tehát egy olyan társat, akiben maximálisan megbízol és pontosan tudod, hogy nem fogja kihasználni a helyzetet és nem él vissza a bizalmaddal. Dolgozzatok együtt, csapatban előbb végeztek, s talán később még a környezetetekből is kicsikarhattok némi elismerést. Ha sikerül mindent befejezni, csapjatok egy görbe estét, hisz megérdemlitek, hogy kieresszétek a fáradt gőzt!

BIKA (április 21.–május 21.)

Valami, amitől nagyobb eredményt vártál, egyáltalán nem úgy alakul, ahogyan szeretted volna, emiatt eléggé csalódott vagy. Ha azonban átgondolod az eseményeket, rá fogsz jönni, hogy te minden tőled telhetőt megtettél a siker érdekében, nem rajtad múlott a dolog. Ahelyett, hogy magadat ostoroznád, el kell fogadnod, néha hiába küzdesz heroikusan, mert vannak bizonyos dolgok, amelyeket úgysem tudsz befolyásolni. Készülj fel rá, hogy ez a jövőben is előfordulhat, s ezért ne legyen lelkiismeret-furdalásod.

IKREK (május 22.–június 21.)

Olyannyira teljesítményorientált vagy, hogy a siker érdekében képes vagy olyan dolgokra is, amelyek mind a komeptencia-, mind pedig az értékhatáraidon jóval túlmutatnak. Mielőtt azonban nagy galibát okoznál magadnak, s komolyan felelősségre vonnának, mert ostobaságokat csinálsz, érdemes végiggondolnod, hogy mi az, amiért érdemes kockáztatnod. A saját érdekedben jobb, ha belátod, hogy nem minden helyzetben éri meg a bőrödet vásárra vinni, hisz nagyon könnyen megégetheted magad! Gondolkodj, mielőtt cselekszel, hisz rengeted bajtól óvhatod így meg magad!

RÁK (június 22.–július 22.)

Mindig igyekszel a saját utadat járni, önállóan hozod meg a téged érintő döntéseket, ebből fakadóan elég nehezen viseled, amikor valaki megpróbálja befolyásolni az ügyeidet. Igyekezz gyorsan, érthetően, de mindenképpen kulturált hangnemben megértetni az illetővel, hogy ez a te életed, így tehát te vagy az egyetlen kompetens személy, aki dönthet a saját sorsáról. Mindemellett azért be kell látnod, hogy nem minden helyzetben boldogulsz egyedül, vannak olyan szituációk, amikor neked is szükséged van némi támaszra. Jól válaszd meg azonban, kitől fogadsz el bármiféle tanácsot és ki az, aki csak tévútra terelne. Okos vagy, használd a női megérzéseid!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Hatalmas lendülettel mész előre, megállíthatatlanul töröd az utat, nagyon küzdesz valamiért, egyetlen célt látva magad előtt, mégpedig azt, hogy egy bizonyos dolog csak a tiéd lehet. Ez azonban egyáltalán nem biztos, rengeteget kell érte dolgoznod, ám a mostani taktika lehet, hogy nem éppen a legszerencsésebb. Igyekezz más módszert választani, hogy nem tarolj le mindent magad körül, mint egy tájfun, mégis legyen reális esélyed arra, hogy megkaparinthasd, amit olyan nagyon szeretnél. Nem a lehetetlennel küzdesz, de a mostaninál jóval megfontoltabb lépésekre van szükséged a sikerhez!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Mostanában úgy érzed, mintha egyedül bolyonganél egy sötét erdőben, nem akad megértő társad semmiben, emiatt eléggé depresszíós vagy. Elvárod ugyanis, hogy az emberek ugyanúgy törődjenek veled, mint amilyet segítőkész vagy te másokkal szemben, ám ez sajnos nem mindenki számára olyan természetes és egyértelmű. Ez neked is egy jó lecke, hisz pontosan tudod, ki az a néhány ember, akit érdemesnek találsz arra, hogy a bizalmadba fogadj, és kik azok, akiket jobb elkerülni, éreztetve velük, hogy amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Azoknak a társaságát keresd, akik kirángatnak a magányból és a depresszióból, mert ha magadba roskadsz, elég nehéz lesz új kapcsolatokba kezdened!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Nagyon-nagyon reménykedsz valamiben, hatalmas várakozással tekintesz rá, ám legnagyobb csalódásodra azzal kell szembesülnöd, hogy ez a helyzet mégsem tartogat számodra olyan lehetőségeket, mint amelyekben eddig reménykedtél. Amennyiben úgy gondolod, ideje továbblépni, ne vesztegesd az idődet és keress új utakat, hisz különben azok a lehetőségek is elúsznak, amelyek nagyobb sikerrel kecsegtethetnének. Ideje eldöntened, mit is szeretnél valójában: szilárd alapra stabil építményt felhúzni – vagy csupán illúziókból légvárat építeni.

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Általában véve diplomatikusan viselkedsz, sok más emberrel szemben téged nem lehet kihozni a béketűrésből, a mai napon azonban mégis olyan szituációba kerülsz, hogy nagyon könnyen elszakadhat a cérna. Valaki ugyanis úgy viselkedik, hogy az egyszerűen nem fér bele az értékrendedbe, s te ezt képtelen vagy szó nélkül tudomásul venni. Ne hagyd azonban, hogy az érzelmeid vezéreljenek, igyekezz a tőled már megszokott mértékletességgel fellépni, hogy később aztán ne kelljen senkinek a bocsánatért esedezned!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Számodra fontos személy kerül szorult helyzetbe, amelyben a segítségedet kéri. Neked pedig mi sem természetesebb, mint az, hogy rögtön csatába indulsz az illetőért, hiszen pontosan tudod, hogy fordított esetben te is biztosan számíthatnál rá. Másfelől voltál már te is a barátodéhoz hasonló szituációban, így tehát tudod, hogyan lehet kikecmeregni efféle csávából. Oldjátok meg a kialakult szituációt közösen, majd csapjatok egy görbe estét, megünneplendő, hogy még azelőtt tudtátok a bombát hatástalanítani, mielőtt a detonáció bekövetkezett volna!

BAK (december 22.–január 20.)

Mindig, minden körülmények között arra törekszel, hogy mindenkivel őszinte legyél és ezt joggal várod el másoktól is. Vannak azonban olyan személyek a környezetedben, akik erről másként vélekednek, és ez téged roppant módon frusztrál. Amennyiben szeretnéd a csalódást elkerülni, tartsd magad távol ezektől az emberektől, hisz bármilyen kapcsolat alapja az őszinteség, anélkül viszont álságos játszmák sorozata az egész élet. Neked nincs szükséged senkire, akiben nem tudsz megbízni, így nem is kell mindenáron fenntartani a hamis látszatot: ha valakit nem szívelsz, ezt bizony tedd nyilvánvalóvá!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Annyi mindennel szeretnél végezni egyetlen nap alatt, hogy egyszerre rengeteg dologra összpontosítasz, ami könnyen oda vezet, hogy megbotlasz és hatalmasat fogsz hasalni, s kezdhetsz mindent elölről. Az eszeveszett rohanás helyett érdemes megállnod egy pillanatra, gondold végig az egyes lépéseket, zongorázd végig újra a darabot, hogy abban egyetlen hamis hang se legyen. Képzeld el, ha mindent csak úgy nekifutásból, pillanatnyi ötletektől vezérelve csinálnál, azonnal a feje tetejére állna minden! Te ennél azonban sokkal okosabb vagy!

HALAK (február 20.–március 20.)

A mai nap elég felemásra sikeredhet, mert nagyon nehezen tudsz koncentrálni arra, amit csinálsz, a gondolataid össze-vissza csaponganak, azt sem tudod, valójában mit kéne tenned, hogy úgy tűnjön, mégsem ülsz tétlenül, kizárólag arra várva, hogy megszólaljon a munka végét jelző gong. Mielőtt feltűnik másnak is, hogy ellógod az egész napot, tégy valamit annak érdekében, hogy valami használható eredményt is fel tudj mutatni, különben könnyen előfordulhat, hogy a fejedre koppintanak. Hidd el, jobban jársz, ha a látványos szenvedés helyett konstruktívan közelítesz a dolgokhoz, s akkor tiszta lelkiismerettel adhatod majd át magad az esti pihenésnek!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Kép

Hatalmas az öröm: A Next Top Model Hungary sztárja, Axente Vanessa kisbabát vár!

A gyönyörű magyar modell az Instagramján jelentette be a hatalmas hírt a rajongóinak!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Kép

Így lesz tökéletesen tiszta a szőnyeg házi módszerrel: búcsút inthetsz a makacs foltoknak is!

A szőnyegtisztítás még sosem volt ennyire egyszerű, ráadásul így minden bacitól megszabadulhatsz.

Kép

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!