Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 13.: a Kosok új dologban próbálhatják ki magukat, az Oroszlánokra kellemes meglepetés vár

Napi horoszkóp október 13.: a Kosok új dologban próbálhatják ki magukat, az Oroszlánokra kellemes meglepetés vár
A nap cikke

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Olvasd el!

Jennifer Lopez bebizonyítja: ideje félretenni a fekete magas sarkú cipőt és ezt viselni helyette

Ez a neutrális szín hódítja meg a tavaszt.

Olvasd el!

Magyar eredetű nevek, amiket az Egyesült Államokban is adnak gyermeküknek a szülők

Tudtad, hogy magyar eredetű neveket a világ különböző pontjain is választanak olykor szülők? Mutatunk is párat!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok péntek 13-ára is üzentek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 13.

KOS (március 21.–április 20.)

Olyasmit szeretnél kipróbálni, amit eddigi életedben soha nem volt még bátorságod megtenni, de most úgy érzed, mégis eljött a pillanat, hogy megmutasd elsősorban magadnak, mire is vagy képes. Semmi másról nem szól ugyanis a történeted, mint önmagad legyőzéséről és arról, hogy vajon nálad van-e a siker kulcsa, amelynek segítségével könnyűszerrel érheted el a célodat. Nem lesz ugyan sétagalopp, ám mivel te kifejezetten szereted a kihívásokat, ez sem igen fog tudni rajtad kifogni! Hajrá, menj és győzd le a világot!

BIKA (április 21.–május 21.)

Olyan szituáció adódik, amely kissé kényszerhelyzetbe hoz, határozottságodról és talpraesettségedről kell ugyanis tanúbizonyságot tenned. Bár nem vagy hozzászokva, hogy ellentmondásba ütközöl, most mégis úgy hozza a szituáció, hogy akár hangos szóval is neked kell érvényt szerezned az igazadnak. Mindenki számára tedd világossá a véleményedet, nem kell szégyellned, hisz az értékrended szerinti jó úton haladsz, épp ezért légy bátor és állj ki magadért! Jóllehet, a környezeted nincs ehhez hozzászokva, de időnként meg kell neked is mutatnod, hogy mire vagy képes, nehogy eltapossanak, mint egy száraz virágot!

IKREK (május 22.–június 21.)

Mások problémáit és bonyolultabb élethelyzeteit tekintve mindig pontosan tudod, mi a helyes irány, illetve merre kell menniük ahhoz, hogy el ne tévedjenek. A saját életedben azonban komoly akadályokkal küzdesz, ráadásul a saját bőrödet viszed a vásárra. Próbáld meg úgy élni a mindennapokat, hogy egy picit kívülről tekintesz mindenre, így talán jobban látszik, milyen tanácsot adnál magadnak, ha nem lennél érdekelt az ügyben. Nyilvánvalóan nem vagy saját magad ellensége, olyasmit úgysem tennél, ami negatívan befolyásolná a sorsodat, hisz te is a boldogságra törekszel!

RÁK (június 22.–július 22.)

Abban a meggyőződésben éled az életed, hogy bizonyos helyzetekben te vagy az egyetlen, akinek a tapasztalatára és tudására alapozni lehet és érdemes. Időnként azonban neked is szükséged van arra, hogy lehetőséget adj magadnak a feltöltődésre, mielőtt végleg kiégnél. Ha szétnézel a közvetlen környezetedben, biztosan találsz egy olyan személyt, aki rendelkezik legalább annyi tudással, illetve hozzád hasonlóan talpraesett és hibátlanul meg tudja oldani a rá bízott feladatokat. Amennyiben sikerül megtalálnod a megfelelő személyt, nyugodt szívvel add át a felelősséget és bízd rá a tennivalókat. Te pedig mostantól semmi másra ne koncentrálj, csak és kizárólag a pihenésre, szükséged lesz ugyanis az energiáidra a közeljövőben.

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

A mai nap kellemes meglepetéseket tartogat a számodra, hisz csupa olyan esemény határozza meg az életedetd, amire nem számítottál, mégis nagyon pozitívan érint. Éld meg minden pillanatát, mert mostanában nem nagyon adódott olyan alkalom, amikor a benned lévő feszültséget oldva át tudtad adni magad az élvezeteknek! Rögtön másképp látod a világot, és a hét utolsó napján szerzett benyomások elkísérnek a jövő hét első felében is! Ez a nap egy kiváló bizonyíték arra, hogy van az az apró gesztus, ami képes visszaadni az életkedvedet!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Az elégedettség érzésével éled a mindennapjaidat, hisz azok a tervek, amelyeken régóta dolgozol, most kezdenek beérni, úgy látszik, minden sínen van. Ne engedd azonban, hogy az éberséged és a figyelmed egy pillanatra is lankadjon, mert bármikor bekövetkezhet olyan váratlan fordulat, amely más irányba terelheti az eseményeket. Teljesen megnyugodni csak akkor tudsz, ha már minden a helyén van és te – a célvonalat átszakítva – büszkén tekinthetsz a teljesítményedre. Addig is figyelj és tedd a dolgodat tovább, ahogyan eddig is!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Mielőbb le szeretnél zárni egy bizonyos szituációt, ennek érdekében nem is tudsz másra figyelni, csak erre összpontosítasz. Így azonban lemaradsz minden olyan lehetőségről, amely maradandó, pozitív élményt hozhatna. Általában véve jobb, ha mihamarabb pontot teszel egy-egy bizonytalanságából fakadóan kényelmetlen szituáció végére, de nem árt közben nyitott szemmel járnod, hogy ne csak nézz, hanem láss is bizonyos dolgokat. Soha nem tudhatod ugyanis, hogy mikor sodor az utadba olyan vissza nem térő lehetőségeket az élet, amelyet ha nem ragadsz meg, talán örökké bánni fogod!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Komoly dologban kéri ki a véleményedet egy számodra fontos személy, s ez elég nagy terhet jelent számodra. Mivel azonban nem mindegy, hogy mit mondasz, alaposan gondold át, milyen tanáccsal szolgálsz, hisz a szavaidnak és állásfoglalásodnak hosszútávú következménye lehet. Épp ezért csínján bánj a szavakkal, ne befolyásold őt olyan irányba, amit te sem szívesen vállalnál, ha az ő helyzetében lennél! Ne mond semmi olyasmit, amit később esetleg számon kérhetnek rajtad! Ne aggódj, ez nem számít megfutamodásnak, csupán önmagadra is gondolsz!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Komoly lépésre szántad el magad, ennek azonban nem mindenki örül a környezetedben. Nyugtasd meg az embereket, hogy nem gondolkodás és előzetes mérlegelés nélkül döntöttél, pontosan tisztában vagy mindennel, figyelembe vetted a következményeket, de minden kockázatával együtt kénytelen vagy cselekedni annak érdekében, hogy sokkal zökkenőmentesebb, nyugodtabb életet élhess. Ne hagyd, hogy a kételkedők megingassanak az elhatározásodban, hisz nem véletlenül szántad rá magad erre a nagy lépésre! Ha döntöttél, indulj, mielőtt késő lesz!

BAK (december 22.–január 20.)

Túlbonyolítod a dolgokat, egyszerű mondatokból is képes vagy többismeretlenes egyenletet kreálni. Ez azonban roppant fárasztó, hisz mindig azokkal a nehézségekkel kell küzdened, amelyeket saját magadnak okozol. Ezért persze saját magad fizeted meg a tanulópénzt. Te is rájöhetsz azonban, hogy lehet sokkal könnyedebben is megélni az életet, nem kell mindig mindenben csak a rosszat látni. Lazíts és változtass a hozzáállásodon, különben nehezebben jutsz sikerélményekhez! Miért lennél önmagad ellensége?!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Kissé csalódottan kell tudomásul venned, hogy a környezeted nem vesz komolyan, annak ellenére sem, hogy elég sok mindent letettél már az asztalra, számos alkalommal bizonyítottad a rátermettségedet, illetve olyan tudással rendelkezel, amellyel mások bizony nem. Ne hagyd, hogy elnyomjanak, állj ki magadért és mutasd meg mindenkinek, milyen határozott is tudsz lenni, ha arról van szó, hogy emberszámba vegyenek. Joggal követeled, hogy bizonyos helyzetekben te is ugyanolyan esélyekkel indulhass, mint a többiek. Nem kell alább adnod az elvárásaidból, hisz elégszer bizonyítottál már, hogy kiérdemeld a bizalmat!

HALAK (február 20.–március 20.)

Olyan célt tűztél ki magad elé, amelyről pontosan tudod, hogy nem lesz egyszerű elérned, ám mivel nagyon szeretnéd, hajlandó vagy bármit megtenni érte. Most kell azonban óvatosnak lenned, olyasmiről álmodozol ugyanis, ami nem biztos, hogy a számodra is elérhető magasságban van. Ne akarj komoly áldozatokat hozni, s mindenáron menni valami után, ami nem is biztos, hogy boldoggá tesz majd! Jó dolog néha álmodozni, de azért mégis érdemes néha megállni, s eldönteni, hol a határ a hamis illúziók és a valóság között. Nem árt, ha kicsit reálisabban gondolkodsz!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!

A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.

Kép

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Kép

Az egyik dal Harry Stylesról szól?! Az 5 legőrültebb teória Taylor Swift legújabb albumáról

Az énekesnő köztudottan híres arról, hogy IMÁD apró nyomokat elrejteni a dalaiba, ezért a fanok már mindenben IS jelet vélnek felfedezni, például a sztár új albuma kapcsán.

Kép

3 étel, aminek fogyasztásával megakadályozhatod a pattanások kialakulását: eláruljuk, mi az az anti-akné diéta!

Az anti-akné diétának köszönhetően szebb lehet a bőröd, mint valaha, ráadásul nem kell lemondanod a finom ételekről!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!