Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 11.: az Ikrek számára zsúfolt nap ígérkezik, a Skorpiók komoly lehetőséget kapnak

Napi horoszkóp október 11.: az Ikrek számára zsúfolt nap ígérkezik, a Skorpiók komoly lehetőséget kapnak
A nap cikke

27 percen át volt halott: egy nő felfedte, mit látott a túlvilágon

Tina csodával határos módon épült fel szívinfarktusából, miután pedig magához tért a kómából, azonnal felfedte, mit látott a másik oldalon, miután meghalt.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Ő III. Károly király magyar rokona, Tibor, akit az uralkodó rendszeresen meglátogat Zalánpatakon

A brit uralkodó mindig olyan jól érezte magát magyar rokona otthonában, hogy azóta vett is magának egy birtokot a romániai Zalánpatakon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek mesébe illő fordulatot vesz az élete április 25-e után: valóra válik a legnagyobb álmuk!

Április 25-e után igazi csodák várhatóak!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 16.: az Ikrek merész álmokat dédelgetnek, a Szüzeknek érdemes új kalandokat keresniük

A hét második napján is izgalmasabbnál izgalmasabb üzenetek várnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópdra szánnod!

Olvasd el!

6 étel, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsodhat az agyad

Ezentúl nem igazán lesz kedved ezekhez az ételekhez és italokhoz, az biztos.

Olvasd el!

Sokat változtak: így néznek ki a Bűbájos boszorkák sztárjai napjainkban

Hiába telt el 26 év, mai napig szívesen emlékeznek vissza a sorozatra. Mutatjuk, mit csinálnak azóta a Bűbájos boszorkák sztárjai, hogy a legutolsó rész is megérkezett a tévébe.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz ismét izgalmas üzeneteket tartalmaznak az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 11.

KOS (március 21.–április 20.)

Bizonytalannak érzed a helyzetedet, eddig ugyanis teljesen meg voltál győződve arról, hogy megingathatatlan lábakon állsz, egy váratlan csalódás miatt azonban megremeg a térded és nem tudod, hogy ebből hatalmas esés lesz vagy sértetlenül megúszod. Igyekezz tisztázni a helyzetet, keresd meg az okokat ahhoz, hogy levonhasd a megfelelő konzekvenciát és továbbléphess. Igyekezz visszanyerni az egyensúlyodat, hogy ismét magabiztossá válj, mert akkor sokkal komfortosabban érzi magát az ember. Ne hagyd, hogy ez a bizonyos csalódás visszavegyen a lendületedből, ne feledd, kiűztél magad elé egy célt és el szeretnéd érni, ennek érdekében mész előre már hosszú ideje. Meg ne állj előtte néhány méterrel!

BIKA (április 21.–május 21.)

Valaki, akivel hosszú ideje állóháborút folytatsz egy bizonyos ügyből kifolyólag, most egy más dolog miatt elgyengülni látszik, s ez kiváló alkalmat ad neked arra, hogy learasd a babérokat és győztesen kerülhess ki a helyzetből. Mivel azonban te közel sem vagy az a típus, aki ilyen módon szereti lezárni a konfliktusokat, s nem akarsz tisztességtelenül eljárni, ezúttal félreteszed minden sérelmedet és segítő jobbot nyújtasz az illetőnek, aki nagyon hálás szívvel fogadja a gesztust. Nemes jellemre vall, amit teszel és ez most talán megoldást nyújthat a ti helyzetetekre is. Büszke lehetsz magadra, hisz a döntő mérkőzés közepén felsegítetted az ellenfeledet, amikor megsérült!

IKREK (május 22.–június 21.)

A mai nap a rohanásé, utolsó előtti pillanatban bíznak ugyanis rád egy elég nagy felelősséggel járó feladatot, amit még a mai napon el kell végezned. Emiatt az első pillanatban rendkívüli módon felbosszantod magad, a másodikban kezdesz kétségbeesni, mert fogalmad sincs, hogyan fogsz ilyen rövid idő alatt felmutatható eredményt produkálni úgy, hogy az mindenki számára elfogadható is legyen. Ha azonban mindent átgondolsz, beláthatod, hogy egyáltalán nem véletlenül raktak ekkora terhet rád, hiszen pontosan tudják, hogy te vagy az arra legalkalmasabb személy, s nem fogsz összeroskadni a súly alatt. Igyekezz átgondolni a helyzetet, mielőbb nekiveselkednél a dolognak, hogy aztán nyugodt lelkiismerettel térhess majd nyugovóra!

RÁK (június 22.–július 22.)

A hét közepére úgy érzed, kellőképpen elfáradtál ahhoz, hogy bármiféle, nagyobb volumenű dologba kezdj, nem érzed a motivációt tulajdonképp semmihez a pihenésen kívül. Ne is akard most megváltani a világot, örülj neki, ha lesz annyi energiád, hogy befejezd a folyamatban lévő ügyeket, majd nyugodtan hátradőlj egy tejszínhabos forró csoki társaságában. Időnként neked is jár a lazítás, mert e a feszített munkatempó bárkit nagyon hamar kimerít, és te is csak egyszerű földi halandó vagy, akinek időnként túl sok a napi teher: összedobni egy finom vacsorát, kitakarítani a házat és közben még meg is menteni a világot minden veszélytől – ez most így egyszerre nem megy. Szedd össze magad, hogy a napi dolgaidat különösebb botlás nélkül be tudd fejezni, utána koncentrálj csak saját magadra!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Meg voltál győződve róla, hogy tiéd a győzelem, gondolatban már bezsebelted az aranyérmet, azonban egy váratlan fordulat nehezíti meg a helyzetedet, ami kissé megingatja a pozíciódat, amid eddig biztosnak véltél. Mivel gyorsan és a problémához mért legnagyobb hatékonysággal kell cselekedned, ne is késlekedj egyetlen másodpercig sem, hisz most minden pillanat számít. Bízz abban, hogy meg tudod oldani a helyzetet, mert rendelkezel annyi tapasztalattal hogy pontosan tudod, hogy mit csinálj, s nem kell a sötétben tapogatóznod. Ez most kiváló bizonyíték arra, hogy ne bízd el magad, és csak akkor ünnepelj, ha már ténylegesen a dobogó legfelső fokán állsz!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

A környezetedben akadnak olyanok, akik megpróbálnak másokat manipulálni, ahhoz, hogy érvényesíthessék a saját akaratukat, te pedig értetlenül figyeled ezt, mert el sem akarod hinni, hogy bárki is ilyen eszközökkel tör előre, s vannak olyan kissé naiv emberek, akik bedőlnek mindenféle trükknek. Nem érdemes azonban közbeavatkoznod, hisz ha rájönnek a manipulátorok, hogy le szeretnéd leplezni őket, készek bevetni mindent azért, hogy ártsanak neked, egyszer, s mindenkorra megtanítva arra, hogy ne üsd bele az orrodat mások dolgába. Hidd el, nem érdemes belemásznod ebbe, minek nehezítenéd még jobban az egyébként sem túl egyszerű életed?!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Valami, amin régóta dolgoztál, nem úgy sül el, ahogyan szeretted volna, ami az első pillanatban eléggé elkeserít. Ha azonban jobban belegondolsz, semmi nem történik véletlenül, minden nap lehet okulni a hibákból, és a megfelelő konzekvenciát levonva továbblépni, hogy legközelebb megfelelően cselekedj egy hasonló szituációban. Ne keseredj el, nem vagy az a típus, aki arra született, aki állandó veszteségre ítéltetett, és akinek mindig csalódottan kell elkullognia. Ez most nem úgy sikerült, ahogyan elképzelted, de legalább ma is tanultál valamit. Ez a nap sem tart örökké, holnap új lehetőségeket ígérő új napra ébredsz!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Miközben megszokott, gépies mozdulatokkal, kissé fásultan végzed a dolgodat, váratlanul olyan lehetőség adódik, amiről érzed, hogy vétek lenne kihagyni. Az egyetlen dolog, amiért hezitálsz, az az, hogy alapvetően nem vagy a hirtelen változások embere, aki csak úgy ide-oda ugrál és mindenbe belekóstol egy kicsit. Ha megszoktál egy bizonyos élethelyzetet, akkor általában nagyon nehezen veszed rá magad arra, hogy, kilépj belőle, hogy új dolgokat próbálj ki. Így azonban be kell látnod, hogy nem fogsz soha egyről a kettőre jutni, hisz ha egy szituációban nincs perspektíva és ennek ellenére te még mindig ragaszkodsz hozzá, akkor el kell engedned az összes, soha vissza nem térő lehetőséget. Mérlegelj, mi a fontosabb: a komfortzónád vagy a saját boldogságod!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Úgy érzed, sok dologgal késésben vagy, hogy minden lemaradásodat a mai napon szeretnéd behozni, ennek érdekében iszonyatos tempót diktálsz, ami viszont igen nagy valószínűséggel oda vezet, hogy hatalmas hibát is elkövethetsz. Most óvatosnak kell lenned, hisz egyszerre két végéről nem lehet égetni a gyertyát, igyekezz tehát felállítani egy rendszert és aszerint haladj előre olyan sebességgel, ami még lehetővé teszi azt, hogy megfelelő eredménnyel fejezhess be mindent, amit szeretnél. Ne hagyd magad kizökkenteni, hisz neked most egyetlen egy célod van, hogy pontot tehess a folyamatban lévő ügyek végére annak érdekében, hogy aztán nyugodtan adhasd át magad a pihenésnek!

BAK (december 22.–január 20.)

Általában igyekszel te megoldani a saját problémáidat, elég edzettnek gondolod ugyanis magadat ahhoz, hogy megküzdj akár a trójai falóba bújt harcosok sorával is. Ezúttal azonban a képességeid határait feszegeted, és nem biztos, hogy a legokosabb taktikát választod, ha a büszkeséged okán nem kérsz segítséget. Ne akard mindenáron egyedül megoldani a problémát, vedd észre, ha nem tudsz mit kezdeni vele, és még azelőtt igyekezz segítséget kérni, hogy összecsapnának a fejed felett a hullámok. Egyszer neked is félre kell tenned a büszkeségedet, hisz nem létezik az az ember, aki képes egyedül megoldani minden szituációt úgy, hogy sértetlenül kerüljön ki belőle!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Lelkileg nagyon próbára tettek az elmúlt napok, de igyekeztél minden idegszáladdal arra koncentrálni, hogy senki ne érzékelje, hogy bajban vagy. Azok a személyek a közvetlen környezetedben, akik nagyon jól ismernek, mégis észreveszik rajtad, hogy a számodra most nem kerek világ. Ha egy neked fontos és megbízható ember rákérdez, hogy mi a baj, nem kell feltétlenül titkolnod előle, néha ugyanis sokkal könnyebb feldolgozni az eseményeket és túllendülni bizonyos dolgokon, ha beszélsz róluk. Csak annak add ki azonban magad, akit megbízhatóan tartasz annyira, hogy nem él ezzel visszaélni, s aztán nem kell majd másoktól esetleg egészen más formában visszahallani, hogy mennyire padlóra kerültél. Ha kell, vonulj el a világ elől és tisztázd magadban a dolgokat, hogy mindent le tudj zárni úgy, ahogyan szeretnél!

HALAK (február 20.–március 20.)

A határidő közeledtével be kell látnod, hogy sehol sem tartasz, hogy semmi nem halad úgy, ahogyan eltervezted és ez rendkívüli módon kétségbe ejt. Az első sokk után azonban térj magadhoz és alaposan gondold végig, milyen taktikával lehetsz a lehető leghatékonyabb anélkül, hogy komolyabb hibát követnél el. Hidd el, van megoldás, csak meg kell találnod a hozzá vezető utat, s amennyiben sikerült kidolgozni a tervet, azonnal láss hozzá a végrehajtáshoz, mert most nincs idő arra, hogy háromszor körbejárd, végiggondold, megrágd a dolgokat. Egyszerűen bíznod kell a saját képességeidben és abban, hogy megvan benned az a tudás, ami a cél eléréséhez szükséges! Hajrá!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Hogy mi? Selena Gomez szerint rosszul csókol Palvin Barbi férje, Dylan Sprouse

A sztárok nem félnek kimondani: nagyon durva történetek osztottak meg legrosszabb filmes csókjaikról!

Kép

A csillagjegy, akinek varázslatos utazást jósolnak 2024-ben

Nincs ötleted a nyárra? Esetleg valami újat próbálnál ki? Csillagjegyed azt is elárulja, hogy milyen utazás illik hozzád a legjobban!

Kép

A francia nők már viselik: ez a lapos talpú cipő a szezon egyik legnagyobb trendje

A szandál szezonja előtt ez a cipő kerül elő a legtöbbször a stílusos nők gardróbjából.

Kép

Teszt: Az arcának egy kis részletéből kitalálod, melyik sztár van a képen?

A hírességek mindenhol ott vannak: a tévében, a magazinokban, az óriásplakátokon és a közösségi oldalakon is.

Kép

6 sorozat, ami elképesztő marketinget kapott, a nézők szerint viszont nem érdemes megnézni

Van, amikor egy alkotásnak nagyobb a füstje, mint a lángja. A netezők szerint erre a listára mind igaz a leírása.

Kép

Ez a csodaszer elképesztő módon támogatja az agyad egészségét, és megőrzi a fiatalságát: a cink 5 jótékony hatása

Nos, mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy van egy csodaszer, melynek a rendszeres fogyasztásától megfiatalodik az agyad? Bizony, sokan nem tudják, de a cink jótékony hatásai közé tartozik többek között az is, hogy képes serkenteni, fiatalítani az agyi funkciókat. Ám nem csupán ez az egyetlen jótékony hatása van. Nézzük is, melyek ezek.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!