Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 1.: a Skorpiók ügyei jól alakulnak, a Vízöntőknek váratlan akadályt kell megugraniuk

Napi horoszkóp október 1.: a Skorpiók ügyei jól alakulnak, a Vízöntőknek váratlan akadályt kell megugraniuk
A nap cikke

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Jennifer Lopez bebizonyítja: ideje félretenni a fekete magas sarkú cipőt és ezt viselni helyette

Ez a neutrális szín hódítja meg a tavaszt.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hónap első napján se hagyd ki a horoszkópodat, hisz a csillagok mára is üzentek!

NAPI HOROSZKÓP Október 1.

KOS (március 21.–április 20.)

Az az érzésed, hogy valaki egy bizonyos dologban segíteni próbál ugyan, de nem feltétlenül önzetlenül teszi mindezt. Minden szavával ugyanis azt sejteti, csupán az érdek vezérli, neked pedig egyáltalán nem tetszik az, hogy az orrodnál fogva vezet. Gyorsan tedd világossá számára, hogy átlátsz a szitán és ez nem az a segítség, amit el akarnál fogadni, hisz nincs szükséged arra, hogy a megoldásra váró probléma mellé még effajta terheket is a nyakadba vegyél. Ha csupán ilyen formán hajlandó közreműködni, akkor jobban teszed, ha inkább egyedül oldod meg a problémát.

BIKA (április 21.–május 21.)

Úgy érzed, kísért valami a múltadból, egy rossz élmény, egy csalódás, ami mindig eszedbe jut, és ott van a bogár a füledben, hogy mi lesz, ha ugyanez ismét előfordul, s nem fogod tudni kezelni a helyzetet. Így azonban nem tudsz továbblépni, valami új felé indulni, benne fogsz ragadni egy olyan szituációban, ami semmi jót nem tartogat már a számodra. Határozd tehát el magad, zárj le mindent, ami nem szolgálja a továbbiakban a lelki épülésedet és nyiss új ajtókat, mert valahol ott kell lennie a boldogságnak és a teljes értékű életnek! Az előző negatív élményből tanultál, nem lehet, hogy egymás után kétszer mellényúlj!

IKREK (május 22.–június 21.)

A mai nap nem úgy indul, ahogyan eltervezted, úgy látszik minden ellened játszik. Annak ellenére, hogy pontosan és aprólékosan kidolgoztad a tervet, nem sikerül semmi. Ne aggódj, a nap 24 órából áll, neked pedig tengernyi időd van arra, hogy apró változtatásokkal elérd végül azt, amit szerettél volna. Ne ess kétségbe, szedd össze a gondolataidat, vedd fel a kesztyűt és szállj ringbe a saját érdekeid védelmében! Miért engednéd, hogy kontrollálhatatlanul sodródj a vízesés felé?! Ragadd meg az evezőt és vedd a kezedbe az irányítást!

RÁK (június 22.–július 22.)

Általában te vagy a társaság húzóemberre, híresen nagy szórakoztató vagy, különös ismertetőjeled a túlfűtött exhibicionizmus. Nem esik nehezedre az sem, hogy a véleményedet hangosan, akár sok ember előtt is felvállald, emiatt viszont időnként kellemetlen helyzetbe kerülsz. Mások ugyanis nem mindig értenek egyet veled, emiatt neheztelhetnek rád. Mivel azonban nem akarod önmagadat meghazudtolva felülírni a saját álláspontodat csak azért, hogy ne essen a népszerűségi indexed, bátran állj ki amellett, amit képviselsz!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Hihetetlen tempót diktálsz, a többiek hiába futnak, egyszerűen nem tudnak utolérni, hisz annyira profi vagy, hogy csak ámulnak azon, miből vagy összerakva. Ez nagyon jól hangzik, de fogalmuk sincs róla, mekkora utat tettél már meg, mennyi áldozatba és energiába került az, mire idáig elértél. Bármi történik, maradj mindig szerény és segíts azoknak, akik rászorulnak, mert ettől csak jobb emberré válsz, nem mellesleg pedig a népszerűségi indexed is az egekig fog majd szárnyalni. Csak így tovább!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Embertelen energiát fektettél valamibe, ami végül bőségesen megtérül. Büszkén és meghatódva tekintesz most a művedre, mert ezt kizárólag magadnak köszönheted. Élvezd az eredmény minden percét, arasd le bátran a babérokat, de aztán mindenképp szállj vissza a földre, hisz új inspirációkra van szükséged ahhoz, hogy holnap újult erővel állhass a következő kihívás elé, amelyek teljesítéséhez minden egyes porcikádra, agysejtedre és kreativitásodra szükséged lesz!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Valamit nagyon szeretnél elérni, emiatt mindent hajlandó vagy feláldozni és sajnos talán többet is látni vélsz a dolog mögött, mint ami valójában benne van. Emiatt elkezdesz a saját illúzióidból várat építeni és elhitetni magaddal, hogy ebből a helyzetből bármi kihozható, de érdemes visszafogni magad, mielőtt nagyot csalódnál, hisz az, amit te gondolsz, nem biztos, hogy benne is van. Most kellene hideg fejjel, racionálisan gondolkodnod, mert ma még van lehetőséged nagyobb baj nélkül útirányt változtatni, viszont minél inkább elkeveredsz a labirintusban, annál nehezebb lesz megtalálni a kiutat!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Hosszú idő után először tölt el az elégedettség érzése azokkal a folyamatban lévő ügyeiddel kapcsolatban, amelyeken régóta, már-már kissé hitevesztetten dolgozol. Ne hagyd azonban, hogy bármi kicsússzon a kezeid közül, figyelj arra, ami még képlékeny, s koncentrálj mindazzal kapcsolatosan, amiről azt gondolod, már csak át kell lépni a célvonalat. Ne feledd, bármikor jöhet valamilyen váratlan fordulat, ami mindent megváltoztathat! Ne engedd ki az irányítást a kezedből, mert csakis így lesz lehetőséged arra, hogy learasd a babérokat!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Valakivel parázs vitába keveredsz amiatt, mert egy számodra kiemelten fontos ügyben nem osztja a véleményedet, mi több, teljesen ellentétes álláspontot képvisel. Ne feledd azonban, az élet kompromisszumok sorozata, meg kell tanulni elfogadónak lenni és mások véleményére is nyitott lenni. Lehet, hogy nem értetek egyet, de ez még korántsem jelenti azt, hogy neked olyan módon kellene cselekedned, ahogyan azt más elvárja. Elképzelhető, hogy nincs is semmilyen elvárása veled szemben, csak másfajta szemszögből nézi a szituációt. Ha az emelt hangú vita helyett megpróbálod megérteni és az általa képviselt álláspontot alaposabban megvizsgálni, még az is lehet, hogy kiderül, neki is van némi igazsága!

BAK (december 22.–január 20.)

Egy véletlen botlás miatt főhet a fejed, mert nem elég, hogy mihamarabb végezni szerettél volna, most dupla annyi munkádba kerül korrigálni a hibát. Kétségbeesett futás helyett állj meg egy pillanatra és gondold végig, hogyan lehetne a lehető legrövidebb idő alatt a leghatékonyabb manőverrel menteni a menthetőt. Nem lehetetlen, csupán nagy koncentrációra lesz hozzá szükség. Ha kell, kérj segítséget olyasvalakit, aki érti a dolgát és vakon rá mered bízni magad. Minden sikerülni fog, észre sem veszik majd, hogy bármilyen zavar volt a folyamatban, te pedig nyugodt lelkiismerettel zárhatod le a dolgot!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Váratlan akadály kerül az utadba, amit sehogyan sem kerülhetsz meg, bármennyire is szeretnéd. Hogy mihamarabb legyőzhesd, érdemes a félelmeidet és frusztrációidat levetkőzni, bátran a sarkadra állni és szembenézni minden nehézséggel. Ha jobban megnézed, lehetséges, hogy ez nem is a megugorhatatlan kategória, érdemes tehát esélyt adnod magadnak, s hidd el, igenis megvan benned a tudás és a tapasztalat ahhoz, hogy büszkén állhass ki és elmondhasd magadról, rajtad bizony nem múlik a győzelem! Hajrá!

HALAK (február 20.–március 20.)

Noha mások számára úgy tűnik, hogy megpróbálod ellógni a napot, te pontosan tisztában vagy vele, annyira előredolgoztál, ami lehetővé teszi, hogy egy kicsit lejjebb eressz, visszavégy a tempóból, s azokkal a dolgokkal is foglalkozhass, amelyeket az utóbbi időben talán hanyagoltál. Ha nem a feletteseidről van szó, akkor nem tartozol nekik elszámolással, ha pedig a rangban feletted állók vonnak kérdőre, nyugodtan elmondhatod nekik, bár úgy látszik, nem akarsz dolgozni, valójában sokkal előrébb tartasz, mint ahogyan azt ők gondolják. Nem kell eltitkolnod, hogy más dolgok is ifoglalkoztatnak. Az, hogy egyszerre többfelé tudsz koncentrálni, nem hátrány, sőt, egyedi képesség!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Kép

Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!

A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.

Kép

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Kép

Az egyik dal Harry Stylesról szól?! Az 5 legőrültebb teória Taylor Swift legújabb albumáról

Az énekesnő köztudottan híres arról, hogy IMÁD apró nyomokat elrejteni a dalaiba, ezért a fanok már mindenben IS jelet vélnek felfedezni, például a sztár új albuma kapcsán.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!