Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 14.: a Bikák maximalisták, a Bakok szövevényes ügyből próbálnak kikerülni

Napi horoszkóp szeptember 14.: a Bikák maximalisták, a Bakok szövevényes ügyből próbálnak kikerülni
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Igazi férfi lett Madonna fiából: a 23 éves Rocco szívdöglesztően néz ki!

Sármos pasi lett Madonna idősebb fiából.

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 14.

KOS (március 21.–április 20.)

Abban a meggyőződésben éled az életed, hogy bizonyos helyzetekben te vagy az egyetlen, akinek tapasztalatára és tudására alapozni lehet és érdemes. Időnként azonban neked is szükséged van arra, hogy lehetőséget adj magadnak a feltöltődésre mielőtt végleg kiégnél. Ha szétnézel a közvetlen környezetedben, biztosan találsz valakit, aki rendelkezik legalább annyi tudással, illetve van annyira talpraesett, mint te, és hibátlanul meg tudja oldani a rábízott feladatokat. Amennyiben akad megfelelő személy, nyugodt szívvel add át a felelősséget és bízd rá másra a tennivalókat. Bár még csak csütörtök van, nyugodtan adj magadnak egy kis szabadságot, kapcsolódj ki, hisz a közeljövőben szükséged lesz az energiáidra!

BIKA (április 21.–május 21.)

Általában véve ha valamire igent mondasz és elvállalod, azt szereted hibátlanul elvégezni dolgot és olyan eredményt felmutatni, amellyel méltán vívod ki a környezeted elismerését. Vigyázz azonban, hogy csak olyasmit vállalj, amely semmilyen szempontból nem lesz megterhelő, illetve a kompetenciahatáraidon belül mozog és rendelkezel hozzá a megfelelő tudással is. Csak azért, mert valaki ki szeretné csikarni a segítségedet , még korántsem jelenti azt, hogy mindenképp kötélnek kell állnod, csak mert nem akarsz csalódást okozni az illetőnek! Légy önmagad, de mindenképp vedd figyelembe a képességeidet is!

IKREK (május 22.–június 21.)

Egészen a mai napig sokan a környezetedből nem hittek abban, hogy megvan a sikerhez szükséges tudáspd, akaraterőd és kitartásod, amellyel komoly eredményeket érhetsz el, egyszerűen elkönyveltek valahova a többi közé, a "futottak még" kategóriába. Most azonban lehetőséged adódik arra, hogy minden kételkedőnek bebizonyítsd, igenis alkalmas vagy bizonyos dolgokra, hisz benned is ott van a tehetség, csupán felszínre kell hoznod, s hozzásegít a sikerhez, meg ahhoz, hogy végre te is boldog lehess. Ne késlekedj, ragadd meg az alkalmat és csinálj valami olyan dolgot, amitől mindenkinek tátva marad majd a szája!

RÁK (június 22.–július 22.)

Milyen jó lenne annyi energiával rendelkezni, hogy mindig, mindenki helyett elvégezd a feladatot, ám ehhez nem vagy te most aktuálisan topformában. Alig tudod a saját ügyeidet elrendezni, nem nagyon látod a fényt az alagút végén, épp ezért nem kell megadra venned boldog-boldogtalanok nyűgjeit is, nem vagy jótékonysági intézmény! Túl sok lenne a saját megoldatlan ügyeid mások baját is átvállalni, ha tehát valaki megtalál, ne szégyelld udvarias hangnemben, ám diplomatikusan és határozottan visszautasítani, hisz ezúttal neked is szükséged van az energiáidra. Ha sikerül pontot tenni minden tennivalóid végére, add át magad a pihenésnek!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Bár nem tartozol a "fogához veri a garast" kategóriába, most mégis váratlan anyagi kiadások bonyolítják az életed, amelyekre nem számítottál, épp ezért idegesít a dolog. Általában nem sajnálod a pénzt olyasmire, amire érdemesnek látod költeni, ezúttal azonban rajtad kívülálló okok miatt kell a tartalékaidhoz nyúlni, ráadásul a dolgot nem is tudod befolyásolni, az anyagi része mégis téged terhel. Oké, megtörtént, fizess és lépj tovább, ne rontsd el a napod azzal, hogy ezen idegesíted magad!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Elhatározásra jutottál egy bizonyos dologgal kapcsolatban, melynek lezárásával új dolgok felé nyithatsz. Valaki azonban folyamatosan azon dolgozik, hogy ezt megakadályozza, mindent megtesz azért, hogy el ne veszítsen. Téged eleinte felháborít, hogy milyen jogon befolyásolja az életedet, de ha mélyebben belegondolsz, rá fogsz jönni, hogy talán csak túlságosan ragaszkodik hozzád, s nem feltétlenül akar neked keresztbetenni. Tisztázzátok, kinek mi a célja, magyarázd el neki, hogy a saját sorsodat illetően te vagy az egyetlen vétójoggal rendelkező személy. Sokkal könnyebben fog menni az ügy lezárása, ha ő is megérti, hogyan is áll pontosan a helyzet.

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Úgy érzed, a környezeted túl magasra tette a lécet, olyan akadályokat gördítve eléd, amelyeket nem fogsz tudni megugrani. Ne gondold azonban, hogy a világ fordult ellened, csupán nem minden megy olyan egyszerűen, mint a karikacsapás. Bár nem így tervezted a napod, igyekezz összeszedni magad és teljesítendő kihívásként tekinteni a helyzetre. Ne hidd, hogy szándékosan akarna valaki ártani neked, csak tesztelik a tudásodat, az akaraterődet és a talpraesettségedet.

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Nagyon közel vagy már a célodhoz, szinte karnyújtásnyira vagy a győzelemtől, amikor megremeg a lábad. Hirtelen elbizonytalanodsz, nem tudod eldönteni, hogy igazán ez-e a te utad. Ne hagyd magad azonban elbizonytalanítani, csak a célodra koncentrálj és nem veheti el tőled senki a sikert. Ha ugyanis néhány téveszme miatt letérsz az útról, hosszú ideig bánni fogod, hogy pár méterrel a cél előtt feladtad az egészet. Ha már eindultál, menj is végig, hisz ha most hátat fordítasz, nemcsak másoknak okozhatsz csalódást, hanem saját magadnak is!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Ez a nap a legalkalmasabb arra, hogy végre pontot tehess egy régóta húzódó ügy végére. Épp ezért gondold végig, hogyan tudod a legegyszerűbb úton lezárni a dolgot, hogy aztán nyugodtan, lelkiismeret-furdalás nélkül élhesd tovább az életed. Olyasfajta tehertől szabadulsz meg ezzel, amely nem igazán hagyott nyugodni, mindig ott motoszkált ugyanis a fejedben az, hogy meddig tart még, mikor lesz vége és vajon milyen eredménnyel zárul majd. Mivel elég nagy nyomásként nehezedett rád, most végre fellélegezhetsz, hisz abszolút felszabadultál.

BAK (december 22.–január 20.)

Olyasfajta helyzetben találod magad, amely első pillanatban kissé bonyolultnak tűnik, ám ahogyan elmerülsz a részletekben, pontosan látod, hol van a kutya elásva. Nem kell megijedned attól, ami rád vár, sokkal inkább tekints mintegy kihívásként a szituációra. Lesznek majd olyan vészmadarak körülötted, akik megállás nélkül kárognak feletted, de te senki véleményével ne törődj, ráéreztél a megoldásra, így tehát pontosan tudod, melyik ösvény mentén kell haladnod ahhoz, hogy végül eredményt elérhess! Hajrá!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Rendkívül szövevényes, bonyodalmaktól nem mentes ügyben siet valaki a segítségedre, hogy olyasfajta, használható tanáccsal lásson el, ami hozzásegît ahhoz, hogy pozitívan jöhess ki a dologból. Épp ezért hallgass a szavára és igyekezz megfogadni a tanácsait, hisz egyrészt rosszat semmiképp nem akarna neked, másrészt jelen pillanatban úgysincs más választásod, saját magad erejéből ugyanis, megfelelő eszközök híján képtelen lennél lépni. Még jó, hogy van melletted valaki, aki kiránt a kátyúból!

HALAK (február 20.–március 20.)

A végső célod elérése előtt olyan dologgal kell szembesülnöd, amelyre egyáltalán nem számítottál, hisz teljes meggyőződéssel hitted, hogy egy, a múltban történt eseménynek semmiféle hatása nem lesz a jelenedre. E tekintetben hatalmasat kellett csalódnod, mert most nagyon is úgy tűnik, hogy ezen fog múlni a jelenlegi folyamat eredménye. Épp ezért igyekezz lezárni ezt az ügyet, és úgy próbáld elérni a célodat, hogy később se kelljen folyton attól tartanod, vajon mikor köszönnek vissza ismételten a régi dolgok. Hidd el, sokkal nyugodtabb leszel, ha nem kell folyamatosan ezen kattognod!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Hivatalos: Íme a legszennyezettebb gyümölcsök és zöldségek listája 2024-ben

Tudományosan bizonyított tény, hogy zöldséget és gyümölcsöt enni NAGYON egészséges - feltéve, ha odafigyelünk arra, hogy előbb alaposan megtisztítsuk őket.

Kép

Ez az év legjelentősebb asztrológiai eseménye: 6 csillagjegy, akinek zseniális változást hoz a Jupiter-Uránusz együttállás

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép

8 étel, ami csökkenti a vérzsírt, ezzel meghosszabbítva életed: szíved hálás lesz ezekért!

A trigliceridek a szervezetben található zsírok egy fajtáját jelentik. Az emelkedett szintek a szív- és érrendszeri betegségek fokozott kockázatához kapcsolódnak. Az étrend fontos szerepet játszik a trigliceridek termelésében a szervezetben, és bizonyos élelmiszerek akár csökkenthetik is a vérzsír szintjét.

Kép

Keanu Reeves egy közülünk – ezek a sztorik bizonyítják

Az egyik legszerényebb, legközvetlenebb hollywoodi sztár, aki nem menekül el rajongói elől.

Kép

3 filléres arcápolási termék, amire a bőrgyógyászok esküsznek

A bőrgyógyászok szerint ennél a három szépségápolási terméknél nem számít a márka, az olcsóbb is ugyanolyan jó!

Kép

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!