Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 10.: a Szüzeknek el kell hagyniuk a komfortzónájukat, a Nyilasok menetelnek előre az általuk kitűzött cél felé

Napi horoszkóp szeptember 10.: a Szüzeknek el kell hagyniuk a komfortzónájukat, a Nyilasok menetelnek előre az általuk kitűzött cél felé
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 10.

KOS (március 21.–április 20.)

Bár körülötted mindenki kételkedik abban, amit kigondoltál, mindenáron próbálnak lebeszélni róla, te mégis pontosan tudod, hogy igazad van, nyomós okod van arra, hogy azt csináld, amit elterveztél, és azzal is tisztában vagy, senki másnak nem ártsz vele, mert a saját bőrödet viszed a vásárra. Azonban légy óvatos! Mivel nem fogják a kezedet, ha megbotlasz, nem is lesz, aki felsegítsen! Alaposan gondolj át minden egyes lépést, mielőtt átkelsz a folyón, mert nem tudhatod, milyen mély a víz!

BIKA (április 21.–május 21.)

Mértani pontossággal számítottad ki a tervet, pontosan tudod még csukott szemmel is, hogy mit és hogyan kell csinálnod ahhoz, hogy mindenképp véghezvidd, amit kigondoltál. Nagyon okos taktikával játszol, amely úgy néz ki, egyedülálló, senki más nem tud megállítani, így nagyon céltudatosan menetelsz előre. Ne hagyd magad befolyásolni, ne hagyd, hogy megállítsanak, nem kell kikérned a többiek véleményét, mert nagyon biztos vagy a dolgodban! Hajrá, a győzelem már a kezedben van!

IKREK (május 22.–június 21.)

Rendkívül felelősségteljes feladattal bíznak meg, amelyre semmiképp nem akartál nemet mondani, hisz nem szeretnéd, hogy ellenérzéseket tápláljanak veled szemben emiatt. Azt azonban már az első pillanatban is tudod, ez bizony nagyon nagy falat lesz neked, és nem fogsz tudni vele egyedül megbirkózni a dologgal. Kérj segítséget, ne vállalj egyedül olyan dolgot, amiről biztosan tudod, hogy nincs hozzá megfelelő erőd, tapasztalatod és tudásod! Nem szégyen, ha ezt most magadnak is az elején bevallod, mielőtt még túlságosan síkos talajra tévedsz, ahol biztosan hasra esel!

RÁK (június 22.–július 22.)

Ha nem teszed olyan magasra a lécet, biztos, hogy át fogod tudni ugrani! Ügyelj a fokozatosság elvére, nem kell két méterről kezdened, mert az még az olimpián is csak az élmezőnynek sikerül! Próbálkozz kisebb magassággal, és ha már biztosan megy a dolog, kezdheted feljebb és feljebb emelni lécet, így tanulod meg, miként mérheted fel helyesen a képességeidet, s hogyan osthatod be az erődet, s így még a sikerélményre is nagyobb esélyed van. Lásd be, nem vagy Superman, de Wonder Woman még lehetsz!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Valaki a füledbe ültette a bogarat egy dologgal kapcsolatban, emiatt rossz érzések gyötörnek egész nap, amit egyszerűen nem tudsz kitörölni a fejedből, noha minden erőddel próbálod elterelni a figyelmedet róla. Talán ha leülsz, s végigzongorázod a darabot magadban, megtalálod, mit kell még gyakorolnod, s ez kellően nagy erővel vértez fel ahhoz, hogy szembenézz a problémával és megoldást találj ráj. Hidd el, tonnákkal könnyebb leszel tőle! Miért bonyolítanád az életedet, ha nem muszáj?!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Az a fajta ember vagy, aki nem nagyon szereti a váratlan helyzeteket, aki szívesen marad a komfortzónáján belül. Ezért időnként kissé egysíkúnak találod a hétköznapokat, de eddig nemigen mertél nagyot gondolni és bátran belevágni valamibe. Most azonban olyan helyzetbe sodor az élet, amikor rá is kényszerülsz arra, hogy elhagyd ezt a bizonyos biztonsági zónát és olyasvalamibe csöppenj, ahol talán életed nagy kalandja vár! Aki mer, az nyer!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Olyan helyzet adódik, ami elég kellemetlennek látszik, és ha így maradnak a dolgok, nem biztos, hogy happy end lesz belőle. Most kell a kezedbe venni az irányítást, és az érzelmeidet félretéve racionálisan, hideg fejjel dönteni. Ez az az alkalom, amikor még van lehetőség visszafordítani mindent, de ehhez a sarkadra kell állni, mert később lehet, hogy késő lesz! Cselekedj!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Maximalista vagy, minden körülmények között arra törekszel, hogy a legjobb formádat hozd akár erődön felül is. Néha azonban érdemes tudomásul venni, hogy nem mindenre van befolyásod, hagyd, hogy időnként maguktól alakuljanak a dolgok! Nem kell mindig beleszólnod az események alakulásába. Találj most olyan elfoglaltságot, amelyben örömödet leled és nem veszel a hátadra egy sziklatömbnyi terhet vele!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Olyan labdát passzoltak, amit egyszerűen meg kell játszanod, hisz itt a helyzet, hogy a meccs végén te dobd a győztes kosarat! Ne add tovább, most van lehetőséged arra, hogy olyat tégy, amit később semmiképp nem fogsz megbánni, mi több, téged fognak éltetni és ünnepelni! Hajrá! Indulj, mert jön az ellenfél és mindenképp megpróbálnak megakadályozni abban, hogy helyzetbe kerülj, de te fel ne add, csak fuss előre a kitűzött célod felé!

BAK (december 22.–január 20.)

Bár eddig magabiztosnak érezted magad egy bizonyos dologban, most hirtelen mégis elbizonytalanodsz, mert valaki megpróbál lebeszélni róla. Ennél azonban sokkal szilárdabban kell két lábban a földön állni, hisz ha egyetlen mondattal meg tudnak ingatni, akkor három másiktól eldőlsz majd, mint egy dominó. Ha tudod, hogy képes vagy megcsinálni valamit, semmiképp ne hagyd magad, tégy mindent úgy, ahogyan eddig, és ne foglalkozz a kotnyeleskedőkkel!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Olyasmi iránt érdeklődsz, ami másoknak kissé misztikus, megfoghatatlan, talán még bizarr is. Mivel azonban te érdekesnek találod, sőt izgalmasnak, próbáld ki magad benne. Lehet, hogy a többiek el fognak majd csodálkozni, milyen bátor vagy, mert olyan dologba ugrasz fejest, amiről ők csak álmodni mernek. Ki mondta, hogy ugyanolyannak kell lenned, mint másoknak?!

HALAK (február 20.–március 20.)

Nem úgy haladnak a dolgok, ahogyan előtte azt eltervezted, és ez most kissé aggodalommal tölt el. Pedig te mindent előre aprólékosan kiszámoltál, és ennek megfelelően azt remélted, hogy nehézségek nélkül gyorsan célba érsz. Lehet, hogy idegeskedés helyett csupán hagynod kellene ezúttal mindent magától történni, hiszen attól a folyó még nem fog visszafelé folyni, ha beleteszel egy jókora farönköt.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Kép

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!

Kép

Jön az egyberuhák időszaka: így kombináld a kedvenc darabokat sneakerekkel

A tavaszi-nyári időszak kiemelt kedvenc párosa idén sem hagy cserben: mutatjuk a legtutibb kombinációkat!

Kép

3 extra hasznos dolog, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép

8 desszert, amit bűntudat nélkül ehetsz - nem hizlalnak és finomak is!

Mutatjuk azoknak a kalóriaszegény desszertek listáját, amikből nyugodtan válogathatsz a diéta alatt is!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!