Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 11.: a Rákok új feladatban próbálhatják ki magukat, a Halak komoly elhatározásra jutnak

Napi horoszkóp augusztus 11.: a Rákok új feladatban próbálhatják ki magukat, a Halak komoly elhatározásra jutnak
A nap cikke

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

Jennifer Lopez bebizonyítja: ideje félretenni a fekete magas sarkú cipőt és ezt viselni helyette

Ez a neutrális szín hódítja meg a tavaszt.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapjára is üzentek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 11.

KOS (március 21.–április 20.)

Valamit nagyon szeretnél elérni, ehhez viszont a meglévőnél több önbizalommal és vakmerőséggel kell rendelkezned. Nem elég csupán álmodni valamiről, tettek nélkül semmi nem fog az öledbe hullani. Merj felállni és megtenni az első lépéseket, s hidd el, utána minden jön majd szinte magától. Hagyatkozz a hetedik érzékedre és tegyél meg mindent azért, hogy elérd a kitűzött céljaidat! Nincs lehetetlen, csupán hinned kell magadban!

BIKA (április 21.–május 21.)

Nagyon kevés választ el attól, hogy elérd a célodat, és ez ösztönzőleg hat rád. Az elején el sem tudtad volna képzelni, hogy valaha reális esélyeid lehetnek a győzelemre, de ezzel bizonyítottad magadnak is, hogy nem szabad kishitűnek lenned. Ha bízol magadban, ha rendelkezel kellő önbizalommal, s ez kitartással párosul, nem létezik elérhetetlen cél. Vannak dolgok, amelyekért többet kell küzdeni, vannak helyzetek, amelyek inkább próbára tesznek, de hidd el, hogy megéri a fáradságot!

IKREK (május 22.–június 21.)

Időnként nem az elvárásaidnak megfelelően akakulnak a dolgok, és ez rendkívül frusztrál. El kell azonban fogadnod, hogy az élet nem mindig bánik igazságosan az emberrel. Időnként másoknak kedvez a szerencse, elvégre Fortuna nem tarthatja folyamatosan rajtad a szemét! Néha előfordul, hogy mások kerülnek rivaldafénybe, miközben te háttérbe szorulsz. Attól azonban, mert nem csillogsz egyfolytában, még semmivel sem vagy kisebb értékekkel bíró ember! Sőt!

RÁK (június 22.–július 22.)

Új feladat vár rád, amelynek elvégzéséhez egyenlőre nem rendelkezel a megfelelő tapasztalattal, hisz életedben nem voltál még hasonló helyzetben sem. Szerencsére azonban akadnak olyan emberek, akik készséggel állnak rendelkezésedre és bármikor kérhetsz bátran tanácsot tőlük. Legyél hálás a segítségért, mert előfordulhat, hogy nélkülük semmire nem mennél. Jó, ha ilyen kollégák veszik körül az embert!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Ha valami nagyon frusztrál, beszélj róla. Ha egy helyzetben nem érzed többé komfortosan magad, tegyél róla. Ne félj hallatni a hangodat, s változtatni a dolgokon, ha azok nem hatnak rád építőleg. Rengeteg bátorsággal vagy felvértezve, magabiztosságodat nemigen lehet megingatni, tehát attól sem kell tartanod, hogy egy új szituációban nem találsz magadra. Eljött a te időd, most kell felállnod és lerázni magadról mindent, ami visszahúz! Hajrá!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Vannak még lezáratlan ügyek az életedben, amelyek nem engednek továbblépni. Beleragadtál egy bizonyos helyzetbe, s némi erőre van szükséged, hogy megtedd az első lépéseket a változás érdekében. Mivel ez az elszántság egyelőre hiányzik, inkább elodázod a döntést. Így azonban lassacskán elfogynak az esélyeid arra, hogy elindulj az új lehetőségek, az új életed felé. Ne tétovázz, mert lehet, hogy elszalasztod a lehetőséget!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Kezdesz elfáradni a véget nem érő hajtásban, abban, hogy unos-untalan futod a köröket azért, hogy minden tökéletes legyen az életedben. Ez rengeteg energiát kivesz belőled, s próbára teszi mind a fizikai, mind a szellemi képességeidet. Éppen ezért eljött az idő, amikor vissza kell fognod a tempót és ki kell kapcsolnod magad, különben semmi jóra nem számíthatsz. Annak érdekében, hogy továbbra is kifogástalanul végezd a munkádat, neked is szükséged van pihenésre. Vegyél ki szabadságot és utazz el valahova, ahol nem az jár folyton az agyadban, hogy mit kell még határidőre befejezned! Te is emberből vagy, jár tehát neked is a feltöltődés lehetősége!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Bizonyos emberekhez és élethelyzetekhez nagyon ragaszkodsz, nehezen engedsz el dolgokat. Az állandóság egyfajta biztonságot jelent az életedben, emiatt váratlan helyzetekben feszültté válsz, nem tudod ugyanis, hogyan oldd meg őket. Bármennyire is szeretnéd azt hinni, hogy az élet egy jól megírt tündérmese, be kell látnod, hogy időnként nincs happy end. Tanuld meg, hogy semmi nem tart örökké, s ami véget ér, azt el kell engedned. Vond le a konzekvenciát, igyekezz tanulni minden szituációból, és a tanultakat hasznosítsd a jövőben. Ne ess kétségbe, hisz a jó pap is holtig tanul.

NYILAS (november 23.–december 21.)

Noha eléggé rosszul érint, el kell fogadnod, hogy nem tudsz befolyásolni bizonyos dolgokat. Fogadd el azt is, hogy a természetnek nálad sokkal nagyobb ereje és befolyása van mindenre. Bármennyire is futsz a széllel szemben, nem tudsz semmit tenni, próbáld meg felfogni, hogy időnként sokkal jobb, ha hagyod magad sodródni az eseményekkel ahelyett, hogy görcsösen próbálsz elérni valamit, amire nagyon kevés a reális esélyed. Add át magad a sorsodnak, és majd kiderül, hogy merre is kell menned.

BAK (december 22.–január 20.)

Nem egyszerű a helyzet, amibe kerültél, de tudod, hogy ha már sikerült belemásznod, jó lenne valahogyan ki is keveredned belőle. Épp ezért dolgozz ki egy olyan taktikát, amit tűzön-vízen keresztül valóra tudsz váltani – és ami nem kíván egetverő áldozatokat tőled. Azt sem árt szem előtt tartanod, hogy ha ebben a helyzetben ragadsz és húzod az időt, egyre kevésbé lesz esélyed arra, hogy méltósággal zárhasd be magad mögött az ajtót. Utánad senki nem fog takarítani, ebben biztos lehetsz. Távozz nyugodt lelkiismerettel, és úgy indulj az új élmények felé, hogy nem nyom közben agyon a régi dolgok terhe.

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Olyasmi történik, amire nem számítottál, ám kezelned kellene a kialakult váratlan szituációt. A hirtelen nyakadba zúduló felelősségtől megijedsz egy pillanatra, ha azonban rendelkezel ez ügyben kellő tudással és tapasztalattal, s ha még a kreativitásod is előveszed, nem jelenthet megugorhatatlan akadályt a dolog. Állj két lábbal a földön, legyél magabiztos és minden menni fog magától. Csak az első lépés megtétele lesz nehéz, utána már játszi könnyedséggel meg tudod majd oldani a helyzetet. Fel a fejjel és előre!

HALAK (február 20.–március 20.)

Elhatározásra jutottál egy bizonyos dologgal kapcsolatban, amelynek lezárásával új irányba nyithatsz. Valaki azonban folyamatosan azon dolgozik, hogy ezt megakadályozza, mindent megtesz azért, hogy el ne veszítsen. Téged ez eleinte felháborít, mert milyen jogon akarja befolyásolni az életedet, de ha mélyebben belegondolsz, rá fogsz jönni, hogy talán túlságosan ragaszkodik hozzád, nem feltétlenül akar neked keresztbe tenni. Tisztázzátok, kinek mi a célja, s magyarázd el neki, hogy a saját életed felett miért te rendelkezel. Sokkal könnyebben fog menni az ügy lezárása, ha ő is megérti, hogyan is áll pontosan a helyzet.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép

Hogyan készítsünk tökéletes francia manikűrt minden alkalomra

A francia manikűr klasszikus és stílusos megjelenést kölcsönöz a körmöknek, és könnyen alkalmazkodik minden eseményhez. Legyen szó egy elegáns vacsoráról vagy egy nyári strandidőről, a francia manikűr mindig jó választás.

Kép

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Kép

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Kép

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!