Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 6.: a Mérlegek komoly döntést hoznak, az Ikreknek zsúfolt a programja a hét utolsó napján

Napi horoszkóp augusztus 6.: a Mérlegek komoly döntést hoznak, az Ikreknek zsúfolt a programja a hét utolsó napján
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján se hagyd ki a napi horoszkópodat, mert a csillagoknak fontos üzenetei vannak számodra!

NAPI HOROSZKÓP augusztus 6.

KOS (március 21.–április 20.)

Lázasan dolgozol azért, hogy mindenkit boldoggá tegyél, litereket izzadsz annak érdekében, hogy megfelelj a környezetednek, s teljesítsd mindazt, amit elvárnak tőled. Ebben az esetben azonban fel kell tenned magadnak a kerdést: ki az, aki számodra referenciaként szolgál? Elsősorban önmagadnak igyekezz megfelelni, légy elégedett és boldog, ne az számítson, ki mit gondol rólad. Ha mások értékrendje szerint élsz ugyanis, teljesen elveszíted az esélyt arra, hogy önazonos lehess és olyan minőségi életet élj, amely boldoggá tesz.

BIKA (április 21.–május 21.)

Sokfelé járnak a gondolataid, sok mindent szeretnél csinálni, de be kell látnod, elég nagy káosz van a fejedben. Ha mindenbe belekezdesz, majd aztán félbehagyod a dolgot, s odébbállsz, abban az esetben hiteledet fogod veszíteni. Mindent a maga helyén és idejében kell kezelned, s amit elkezdesz, azt igyekezz is befejezni, méghozzá úgy, hogy később másoknak ne legyen dolga vele, mert azzal konfliktus helyzetek sorát teremtheted magad körül.

IKREK (május 22.–június 21.)

Zsúfolt napnak nézel elébe, egyik feladat a másikat éri, azt sem tudod, mihez kaojál hirtelen. Ahogyan azonban múlik az idő, magad is elámulsz azon, hogy mennyire logikusan tudtad rendszerezni a tennivalókat, így elég elég jó tempóban sikerül mindent elvégezned. Ha időben végzel a feladatokkal, add át magad a pihenésnek, ne vállalj mára több terhet magadra, mert neked is szükséged van arra, hogy feltankold a kiürült tartályt. Nagyon hatékony voltál, emiatt kétszer dobhatsz! Csak így tovább!

RÁK (június 22.–július 22.)

Úgy érzed, mindenki unos-untalan megpróbál beleszólni az életedbe, nem győznek kéretlenül azzal traktálni, mit és hogyan kellene csinálnod. Mivel te rendkívüli módon zavarónak találod ezt, igyekezz ezeket az embereket diplomatikusan leépíteni és szofisztikált módon megértetni velük, hogy sokkal bölcsebben tennék, ha a saját dolgaikkal foglalkoznának és nem a te életed lenne a középpontban. Ha eléggé tisztelnek téged, meg fogják érteni a mondanivalód lényegét, de ha nem, akkor szép lassan felejtsd el őket, ne ülj fel a sok zavaró hangoskodónak!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Kételyek között vagy egy bizonyos dologgal kapcsolatban, nem tudod, hogy mi lenne a leghelyesebb döntés. Szíved szerint beállnál a sorba, arra mennél, ami mindenkinek jó, hisz a világért sem szeretnél konfliktusba kerülni senkivel. Ha azonban az eszedre hallgatsz, hangot adsz a véleményednek és ki mersz állni a saját álláspontod mellett. Törekedj arra, hogy olyan kompromisszumos megoldást találj, amely elfogadható a számodra, ugyanakkor mások sem vonhatják kétségbe az emberi értékeidet! Maradj mindig az egyenes úton, akkor biztosan nem fogsz eltévedni!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Roppant fárasztónak találod, hogy egyfolytában mindenki a nyakadba zúdítja a saját búját-baját, de senkit nem szeretnél megbántani. Ezért vállalsz minden helyzetben felelősséget, és kész vagy fel is szólalni bárki érdekében. Miközben a többiek roppant hálásak neked önfeláldozásodért, s a népszerűségi indexed is az egeket veri, elmennek melletted azok a lehetőségek, amelyeket kihasználni te is előbbre léphetnél a saját ügyeidben. Nemes dolog a segítségnyújtás, de ne feledkezz meg magadról sem. A saját váradat neked kell felépítened, mert azt senki nem fogja helyetted megtenni!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Komoly döntést hoztál, amin hosszú ideje rágódtál, de most végre kimondtad, amit ki kellett, és sikerült pontot tenni a dolog végére. Ne rágódj sokáig a múltbéli eseményeken, ne emészd magad azon, hogy mi lett volna, ha máshogy alakul a helyzet és hogy vajon jól döntöttél-e. Tekints a jövőbe, tervezz, igyekezz olyan programokat csinálni, amelyek lekötik a figyelmedet. Időre van szükséged, hogy minden leülepedjen benned, de ne rágódj ezen túl sokat. A tegnap elmúlt, a holnap pedig előtted van! Új élmények új lehetőségek, új kalandok várnak rád, amelyeket kár enne kihagyni!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Túl sok mindenre kell koncentrálnod mostanában, s emiatt hajlamos vagy apróbb hibákat elkövetni. Tekintsd ezt egy jelnek és addig korigálj, amíg nem lesz nagyobb a baj. Annak érdekében azonban, hogy minél kevésbé legyél sebezhető és minél kevesebb eséllyel hibázz, ülj le és igyekezd a fejedben uralkodó káoszon úrrá lennei és szép sorjában mindent megoldani, mert minél több teher nehezedik rád, annál nagyobb a valószínűsége, hogy egyszer csak összecsapnak a fejed felett a hullámok. Törekedj arra, hogy ezt elkerüld!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Valaki megosztja veled a kételyeit és aggályait egy konfliktussal kapcsolatban, te pedig nem értesz egyet vele. Ennek hangot adsz, ezért közöttetek is lesz kisebb feszültség. Mielőtt azonban elmérgesedik a helyzet, higgadtan beszéljetek róla, hallgassátok meg egymás véleményét és találjátok meg a közös nevezőt az ügyben. Nem érdemes apró dolgok miatt sebeket ejteni és szerezni csak azért, mert nem tudtok felülemelkedni valamin.

BAK (december 22.–január 20.)

Nagy terveid vannak, de nem mered még senkinek elmondani azokat, mert attól félsz, hogy az ötletedet a környezeted nem fogja kitörő örömmel fogadni, sőt megpróbálnak majd esetleg lebeszélni róla. Mielőtt azonban véglegesíted a döntésedet és belvágnál ebbe a nagyszabású kalandba, érdemes beavatnod legalább egy bizalmas barátodat, akinek adsz a véleményére, és el is fogadod tőle a kritikát. Amennyiben változtatást javasol, ne habozz megtenni, hogy minden tökéletes legyen.

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Hajlamos vagy bizonyos helyzetben gyorsan ítélkezni, s bírálni másokat. Amíg nem tudod biztosan, mi történt, amíg nem hallod a történetet mindkét fél előadásában, addig bölcsebben teszed, ha nem foglalsz állást. Ha mindenképp kérik a véleményed, egész nyugodtan vállald fel, hogy csak akkor tudod objektíven megítélni a szituációt, ha meghallgattatott a másik fél is. Amennyiben ezt a dipomatikus megközelítést bárki zokon vesz, akkor valószínűleg csupán a maga álláspontja igazolását várta tőled, nem pedig a véleményedre volt kíváncsi.

HALAK (február 20.–március 20.)

Kezd fogyni a türelmed egy bizonyos dologgal kapcsolatban, nem győzöd kivárni a végét. Hosszú ideje dolgozol már rajta, eddig eredménytelenül, és ez kezdi elvenni a lelkesedésedet. Pedig most van csak igazán szükséged arra, hogy minden kitartásodat összeszedve nekivágj az utolsó métereknek. Hidd el, a befektetett energia a végén busásan meg fog térülni, ám attól mert sürgeted az eredményt, az még nem fog előbb megérkezni. Mindennek eljön a maga ideje! Kitartás!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Kép

Kezdőknek ajánlott sminktermékek: A tökéletes megjelenés elérésének első lépései

Szeretnéd elkezdeni felfedezni a smink világát, de nem tudod, hogy hol kezdj? Ha kezdő vagy a sminkelésben, ne aggódj! A kezdőknek javasolt termékekkel könnyen megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbeket.

Kép

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Kép

Hatalmas az öröm: A Next Top Model Hungary sztárja, Axente Vanessa kisbabát vár!

A gyönyörű magyar modell az Instagramján jelentette be a hatalmas hírt a rajongóinak!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!