Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 22. Az Ikrek igaz barátaikra számíthatnak, a Halaknak váratlan meglepetésben lesz részük

Napi horoszkóp július 22. Az Ikrek igaz barátaikra számíthatnak, a Halaknak váratlan meglepetésben lesz részük
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Igazi férfi lett Madonna fiából: a 23 éves Rocco szívdöglesztően néz ki!

Sármos pasi lett Madonna idősebb fiából.

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégén sem érdemes kihagynod a napi horoszkópot, mert valamennyi csillagjegy izgalmas üzeneteket tartalmaz!

NAPI HOROSZKÓP július 22.

KOS (március 21.–április 20.)

Eléggé frusztrál a helyzet, hogy nem tudod befolyásolni az események alakulását, hisz ezúttal nem a te kezedben van a gyeplő. Próbálj megnyugodni és fogadd el, hogy nem mindig tudsz erősebb lenni a sorsnál vagy annál az erőnél, ami a történéseket befolyásolja. Nyisd ki a szemed és figyelj, mert ez a helyzet arra alkalmas, hogy te is tanulj, s sajátíts el új dolgokat, amelyek eddig ismeretlenek voltak számodra. Ne akarj mindig mindent eldöntenit, időnként jobban teszed, ha átadod másnak az irányítás lehetőségét, ezáltal a felelősség sem téged terhel!

BIKA (április 21.–május 21.)

Valami nem úgy sül el, ahogyan azt eredetileg eltervezted, ennél azonban sokkal rosszabb az, hogy ebből még bajod is származhat! Most próbáld megállítani a folyamatot, amíg nem késő, hisz ha már a kellős közepén leszel, jóval nehezebb lesz bármit is tenni az ügy érdekében. Minden követ mozgass meg annak érdekében, hogy ne forduljon a csónak a vízesés felé, mert a sodrás miatt képtelen leszel visszafordulni, nincs az a lapát, ami ilyen esetben segítene. Gondold végig, hogy mit kellene másképp csinálnod ahhoz, hogy ne bukj bele az egészbe és nem kelljen súlyos árat fizetned érte! Most, vagy soha!

IKREK (május 22.–június 21.)

Azon szerencsések közé tartozol, akinek olyan barátai vannak, akikre minden körülmények között számíthat és bármilyen gondjában mellette állnak, legyen az apró vagy nagyobb volumenű dolog. Most sem történik ez másképp, hisz váratlan helyzet adódik, amit egyedül nem biztos, hogy meg tudsz oldani, ők azonban jönnek és azonnal rendelkezésre állnak, így a segítségükkel sikerrel tudod lezárni az ügyet. Nélkülük ezúttal sem sikerült volna, épp ezért becsüld meg őket és igyekezz éreztetni, hogy ők is bátran számíthatnak rád, bármiről legyen is szó. Ilyenek az igaz barátok!

RÁK (június 22.–július 22.)

Lelkileg nem érzed magad túl jó állapotban, mert nagyon szerettél volna valamit, ami rajtad kívül álló okok miatt nem valósulhat meg. Vigaszt szeretnél valakinél találni, akiről úgy gondolod, vevő a problémáidra és kiránt a gödörből, amelybe kerültél. Nem találsz azonban senkit, aki ráérne és segítőkészséget mutatna irányodba, hisz körülötted épp mindenkinek megvan a maga gondja, amellyel küzdenie kell. Úgy tűnik, magadnak kell megoldást találni és keresni valamit, ami feledteti veled a gondjaidat. Ha nem foglalkozol a problémával egyfolytában, a megoldás akkor jön, amikor nem is számítasz rá. Lehet, hogy még nincs minden veszve?

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Mindenképp imponálni szeretnél valakinek, aki egyszerűen nem akarja észrevenni a jelenlétedet sem. Emiatt eléggé frusztrált vagy, mert kezdesz kifogyni a kifogyhatatlannak hitt női praktikákból. Ha azonban kicsit visszaveszel a lelkesedésből és megpróbálod rövid időre hanyagolni, talán rá fog jönni az illető, hogy hiányzik neki a pezsgés, amit akkor érzett, amikor egyfolytában ott legyeskedtél körülötte. Hidd el, ha egy picit tartózkodóbb vagy és kevesebbet adsz magadból, nem lesz annyira lehetetlen vállalkozás megszerezned a kiszemelt áldozatot. Hidd el, a kevesebb néha sokkal több!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Heroikusan küzdesz valamiért, ami fontos neked, ám akadnak a környezetedben olyanok, akiknek egyáltalán nem tetszik a lelkesedésed. Minden mozdulatukkal és szavukkal elárulják, hogy mennyire nincsenek odáig az ötletedért és apró szurkálásokkal igyekeznek megakadályozni abban, hogy megvalósítsd, amiért annyit dolgozol. Ne törődj velük, rázd le magadról ezeket az embereket és menj tovább azon az úton, amin elindultál, hisz ha eléred a célodat, ők is el fognak majd ámulni, hogy kitartással milyen messzire lehet eljutni! Csak így tovább!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Úgy érzed, minden igyekezeted ellenére sem találod valakivel a közös hangot, pedig nagyon szeretnél együttműködni vele. Kötekedőnek és provokatívnak ítéled meg a viselkedését, épp ezért nem szívesen tartózkodsz egy társaságban vele. Amennyiben azonban kicsivel nyitottabb vagy és próbálod megismerni, meg fogod látni, hogy megvan az oka arra, hogy falat építsen maga köré. Nem biztos, hogy ez a valódi énje, sőt! Rengeteg pozitív és szerethető tulajdonsága van, csak kicsit közelebb kell kerülni hozzá. Érdemes egy esélyt adnod a kapcsolatotoknak, mert hosszútávon szorosabbra is fűzhetitek a szálakat!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Váratlan szituációban találod magad, amelyről fogalmad sincs, hogyan fogod megoldani. Kétségbeesés helyett igyekezz racionálisan, hideg fejjel gondolkodni, ne hagyd, hogy az érzelmeid befolyásoljanak egyetlen percig is, hisz ha a szívedre hallgatsz, ezúttal valószínűleg rossz irányba indulsz majd. Most semmi más nem annyira fontos, mint az, hogy ezt a helyzetet ésszerűen megoldd és megnyugodhass végre, hisz nem hiába tekint rád mindenki a határozottság és a talpraesettség mintaképeként. Csak magadban, illetve a józan eszedben kell bíznod és nyert ügyed van!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Olyan helyzet adódik, ahol az összes eddigi tudásodra és tapasztalatodra szükség lesz, hisz ez a kihívás most erősen próbára fog tenni. Igyekezz minden körülmények között kemény maradni, ne add fel semmiképp, csak nyitott szemmel, de kemény fejjel menj előre, amerre eddig is mentél. Ne engedd, hogy mások kizökkentsenek vagy befolyásoljanak, csak magadra koncentrálj, hisz ezzel a helyzettel most egymagad birkózol. Hogy le tudod-e teperni, az csak és kizárólag a te akaraterődön múlik. Higgy magadban és minden akadályt le tudsz majd győzni!

BAK (december 22.–január 20.)

Görcsösen ragaszkodsz valakihez az életedben, aki talán kissé fojtónak érzi a közelségedet és a figyelmedet. Ne akarj a törődéseddel rátelepedni, mert ez nyilvánvalóan zavarja. Engedd kicsit szabadon, s ha mindenképp ragaszkodsz hozzá, akkor tartsd rajta a szemed a távolból, de hagyd kibontakozni, hisz másként csak azt éred el, hogy besokall és továbbáll. Mindenkinek szüksége van egy kis szabadságra, hadd repüljön ő is. Ha eltörik a szárnya, úgy a saját bőrén tanulja meg, hogy hol vannak a korlátai. Csak abba gondolj bele, hogy te vajon szeretnéd-e, ha valaki minden lépésedről és mozdulatodról tudni szeretne. Na ugye, hogy nem.

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Úgy érzed, bármit mondasz, azt semmibe veszik a többiek, egyáltalán nem érdekel senkit a te álláspontod, nem hallgatnak rád semmiben. Kezd eleged lenni a másodhegedűs szerepéből, egy levakarhatatlan pattanásnak érzed a jelenléted, emiatt eléggé el vagy keseredve. Most kell azonban megráznod magad, felállni és valami olyan dolgot letenni az asztalra, amitől a környezeted csak úgy ámul. Igyekezz olyasfajta pozitív cselekedettel maradandót alkotni, amely mindenki tetszését elnyeri, és nem lesz a későbbiekben még csak ahhoz hasonló érzésed sem, hogy nem figyelnek rád eléggé.

HALAK (február 20.–március 20.)

A mai nap nagyon izgalmasnak ígérkezik, hisz olyan meglepetéseket tartogat számodra, amelyekre egyáltalán nem számítottál. Ne akard minden egyes részletét hosszasan filozofálva megérteni, egyszerűen add át magad az események sodrásának és használj ki minden percet, mert az unalmas, szürke hétköznapok után most végre történik valami, ami felráz és visszahozza a mínuszból az adrenalinszintedet. Időnként szüksége van az embernek ilyesmire is!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Ez az év legjelentősebb asztrológiai eseménye: 6 csillagjegy, akinek zseniális változást hoz a Jupiter-Uránusz együttállás

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép

8 étel, ami csökkenti a vérzsírt, ezzel meghosszabbítva életed: szíved hálás lesz ezekért!

A trigliceridek a szervezetben található zsírok egy fajtáját jelentik. Az emelkedett szintek a szív- és érrendszeri betegségek fokozott kockázatához kapcsolódnak. Az étrend fontos szerepet játszik a trigliceridek termelésében a szervezetben, és bizonyos élelmiszerek akár csökkenthetik is a vérzsír szintjét.

Kép

Keanu Reeves egy közülünk – ezek a sztorik bizonyítják

Az egyik legszerényebb, legközvetlenebb hollywoodi sztár, aki nem menekül el rajongói elől.

Kép

3 filléres arcápolási termék, amire a bőrgyógyászok esküsznek

A bőrgyógyászok szerint ennél a három szépségápolási terméknél nem számít a márka, az olcsóbb is ugyanolyan jó!

Kép

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!