Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp június 29.: az Ikrek megoldáscentrikusan gondolkodnak, a Szüzek a siker érdekében fáradhatatlanul mennek előre

Napi horoszkóp június 29.: az Ikrek megoldáscentrikusan gondolkodnak, a Szüzek a siker érdekében fáradhatatlanul mennek előre
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes elolvasnod, mit üzentek neked a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP június 29.

KOS (március 21.–április 20.)

Konfliktushelyzetbe kerülsz valakivel, akinek olyasmit találsz mondani a vita hevében, amit egyáltalán nem szerettél volna, ám valahogy mégis kicsúszott a szádon. Mihamarabb tisztázd magad, kérj elnézést, mert nyilván nem ez volt a célod, s ezt a másik félnek is meg kell tudnia. Legközelebb légy óvatosabb, mielőtt reagálsz bizonyos helyzetekre, gondolkodj, mielőtt szóra nyílik a szád, mert könnyen lehet, hogy kellemetlen helyzetbe sodorhatod magad, ahogy az ebben az esetben is történt.

BIKA (április 21.–május 21.)

Hirtelen felindulásból, fejjel a falnak rohanva kívánsz megoldani egy szituációt, olyannyira izgulsz már miatta. Próbálj azonban megnyugodni, melegíts be alaposan, készülj fel a taktikát tekintve, mielőtt ringbe szállsz a győzelemért. Beláthatod azonban, hogy minél forróbb fejjel dolgozol valamin, annál kevésbé tudsz racionális döntést hozni, márpedig enélkül nemigen tudsz csatát nyerni. Zárd ki a külvilágot, gondold végig, hogyan oldod meg a helyzetet és csak akkor húzz kesztyűt, ha pontosan tudod, mit és miért fogsz csinálni!

IKREK (május 22.–június 21.)

Olyasféle megoldáson töröd a fejed egy bizonyos dologgal kapcsolatban, amely hosszútávra oldhatja meg a helyzetet. Biztosan ott van valahol a megoldás, csupán lehetséges, hogy több türelemre és kitartásra lesz hozzá szükséged. Ne siettesd a dolgokat, mert az arra hajlamosít majd, hogy esetleg tévútra kerülsz, amely rossz irányba visz, aztán arra leszel figyelmes, hogy azon dolgozol, hogyan keveredj ki a bozótosból, ahelyett, hogy az ügyön dolgoznál!

RÁK (június 22.–július 22.)

Valaki a környezetedben igen fajsúlyos dologban kér tanácsot tőled, Te azonban túl nagy felelősséget érzel ezzel magadon, így nem nagyon mered vállalni a véleményedet. Hetedik érzéked ezúttal sem csal, hisz egyrészt ahhoz, hogy objektíven lásd a helyzetet, több szemszögből kellene vizsgálnod a dolgot, másrészt pedig amennyiben nem jön be a tanácsod, nem Te fogod megégetni magad. Próbálj kimaradni a helyzetből, diplomatikusan mondd azt, amit a szíved diktál, egész pontosan, hogy nem tudsz jó tanáccsal szolgálni.

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Szinte már magadénak tekinted az eredményt, épp ezért kicsit lazábbra engeded a gyeplőt is. Légy azonban óvatos, hiszen a lovad bármikor megbokrosodhat, akkor viszont minden erődre, tudásodra és magabiztosságodra szükséged lesz annak érdekében, hogy ne történjen óriási baj belőle! Akkor dőlj hátra ilyen nyugodtan, ha valóban bent vagy már a célban, és minden úgy van elvégezve, ahogyan azt elvárják tőled! Még jó, hogy veszélyhelyzetben is meg tudod őrizni a hidegvéredet!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Noha kezdesz besokallni a rád nehezedő terhek miatt, mégis fáradhatatlanul teszed a dolgod, hisz pontosan tudod, hogy az utad végén olyan sikereket érhetsz el, amelyekre rendkívülien büszke leszel majd, s hosszú távú sikerélményekkel gazdagodhatsz. Épp ezért ha fáradsz, ha lassul a tempód, csak az tartsa benned az erőt, hogy hamarosan hatalmas eredményeket érhetsz el! Ne hagyd, hogy a hited és a kitartásod elfogyjon az utolsó méterekre, tekints úgy a helyzetre, mintha életed kihivását teljesítenéd. Menni fog, csak higgy magadban!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Olyasfajta dologgal kell szembenézned, amelyről az elején korántsem hitted, hogy meg tudod oldani. Épp ezért, amikor szembesülsz a helyzettel, félelmedben azonnal nyúlcipőt húznál és a kijárat felé rohannál. Mivel azonban a nyitott mondatok elől nem tudsz elmenekülni, hisz mind megoldásra várakozva akkor is itt lesznek, amikor visszaosonsz, ezért sokkal jobb, ha a sarkadra állsz, összeszeded magad és megoldáscentrikusan, lépésről lépésre haladva, kreativitásod felhasználva megkeresed a megoldókulcsot. Ne ijedj meg, ha az első képlet nem oldja meg a problémát, akkor majd lesz egy következő és egy utána következő is!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Rossz érzéseid vannak valamivel kapcsolatban, nem érzed túl komfortosan magad, ami az általános közérzetedre és alaphangulatodra is rányomja a bélyegét. Mivel azonban az életednek közel sem erről kellene szólnia, ezért keresd meg az okot és próbálj változtatni rajta, hisz egyáltalán nem így tervezted a mai napot sem. Igyekezz kitörni ebből az érzésből, felszabadultan ugyanis sokkal hasznosabban is el tudod tölteni az idődet, és a végén meg fogod látni, micsoda idővesztegetés volt a felesleges aggódás!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Pontosan tudod, hisz jó ideje kénytelen vagy végignézni, ahogyan egy hozzád közel álló személy a vesztébe rohan. Mivel azonban fontos számodra és nagyon félted, mindenáron megpróbálod megakadályozni, hogy bajba kerüljön, ám ő támadásnak gondolja a figyelmeztetésed, emiatt igen vehemensen reagál. Próbáld megértetni vele, hogy miért látod veszélyesnek a kötéltáncát, valamint hogy részedről nem látod biztosítottnak a manővert, pontosabban, hogy épségben átér a kifeszített kötél egyik végéből a másikba. Hallgasd meg az érveit, hiszen egy esély mindenkinek jár! Biztosan találtok közös nevezőt, csak keresni kell!

BAK (december 22.–január 20.)

Túl sok mindenki problémáját veszed a nyakadba, ettől érthető módon úgy érzed magad, mintha kifacsartak volna. Egyfelől azonban nem kell mártírként mindenhol ott lenned és mindenkit megmentened saját magától, hisz te is halandó ember vagy, másfelől nem tudod objektíven vizsgálni azokat az élethelyzeteket, ahol csupán kívülállóként tudsz véleményt alkotni. Harmadrészt, amíg mások problémáival foglalkozol, nem marad időd a saját életedre. Épp ezért, noha nagyon büszke lehetsz magadra, az említett okoknál fogva igyekezz kevesebb terhet és felelősséget magadra vállalni, mert hosszútávon nem lesz így jó neked, mások gondjait pedig képtelen vagy megoldani!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Felesleges tizediknek érzed magad egy bizonyos szituációban, egyáltalán nem találod a helyed, úgy gondolod, hogy nélküled is teljesen jól elboldogul mindenki és halad minden a maga útján. Nem tudhatod azonban, hogy mikor adódik úgy a helyzet, hogy mindenki tőled várja majd a megoldást, veled ellentétben ugyanis senki nem gondolkodik hasonlóan. Gondolkodj, keress inspirációkat, hessegesd el az érzést, hogy egyhelyben toporogsz az állóvíz közepén, mert igenis hasznos tagja vagy a közösségnek, csak épp most nem rajtad van a világ szeme. Eljön a Te időd is, nem is gondolnád, milyen hamar!

HALAK (február 20.–március 20.)

Akad valaki a környezetben, akire szorult helyzetedben is fenntartások nélkül számíthatsz, aki mindig mögötted áll, ha úgy hozza az élet. Most sem történik ez másként, olyan váratlan szituációban jelenik meg ugyanis, amikor már minden reményed elveszni látszik, hogy meg tudod oldani a bonyodalmakat. Hálás lehetsz, mert nélküle nem sikerült volna kimászni a gödörből, épp ezért biztosítsd róla, hogy ő is bármikor számíthat rád, ha bajba kerülne!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Hatalmas az öröm: A Next Top Model Hungary sztárja, Axente Vanessa kisbabát vár!

A gyönyörű magyar modell az Instagramján jelentette be a hatalmas hírt a rajongóinak!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Kép

Így lesz tökéletesen tiszta a szőnyeg házi módszerrel: búcsút inthetsz a makacs foltoknak is!

A szőnyegtisztítás még sosem volt ennyire egyszerű, ráadásul így minden bacitól megszabadulhatsz.

Kép

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!