Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp június 22.: a Bikák a környezetük elégedettségét szeretnék kivívni, a Szüzek vissza nem térő esélyt kapnak

Napi horoszkóp június 22.: a Bikák a környezetük elégedettségét szeretnék kivívni, a Szüzek vissza nem térő esélyt kapnak
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek mesébe illő fordulatot vesz az élete április 25-e után: valóra válik a legnagyobb álmuk!

Április 25-e után igazi csodák várhatóak!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

27 percen át volt halott: egy nő felfedte, mit látott a túlvilágon

Tina csodával határos módon épült fel szívinfarktusából, miután pedig magához tért a kómából, azonnal felfedte, mit látott a másik oldalon, miután meghalt.

Olvasd el!

Ő III. Károly király magyar rokona, Tibor, akit az uralkodó rendszeresen meglátogat Zalánpatakon

A brit uralkodó mindig olyan jól érezte magát magyar rokona otthonában, hogy azóta vett is magának egy birtokot a romániai Zalánpatakon.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 16.: az Ikrek merész álmokat dédelgetnek, a Szüzeknek érdemes új kalandokat keresniük

A hét második napján is izgalmasabbnál izgalmasabb üzenetek várnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópdra szánnod!

Olvasd el!

6 étel, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsodhat az agyad

Ezentúl nem igazán lesz kedved ezekhez az ételekhez és italokhoz, az biztos.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 15.: a Bikáknak érdemes levetkőzniük a kisebbségi komplexusukat, a Szüzek karnyújtásnyira vannak a kitűzött céljuktól

A hét első napja is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, mert ismét izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP június 22.

KOS (március 21.–április 20.)

Néhány lépés választ el csupán attól, hogy átszakíthasd a célszalagot és végre learasd a babérokat, hisz hosszú ideje menetelsz már az ügy érdekében, ám nagyon úgy tűnik, rendkívül fárasztó utad végéhez közeledsz. Most azonban nem szabad lassítanod, hiszan ha kicsit lassítasz, rögtön lankad a figyelmed is, ebben az esetben viszont nagyobb az esélyed arra, hogy olyan váratlan hiba csússzon a számításaidba, amely megváltoztathatja a dolgok kimenetelét. Légy éber és tartsd a tempót, pihenni majd ráérsz akkor, ha a táv végére értél!

BIKA (április 21.–május 21.)

Literszámra verítékezel, hogy a környezeted elégedett legyen veled és hogy senkinek ne okozz csalódást. Ezt azonban csak úgy tudod elérni, ha önmagad helyett megállás nélkül csak másokra koncentrálsz, azon görcsölve, hogy mindenki kívánsága maradéktalanul ki legyen elégítve. Mindeközben pedig elmegy melletted az élet anélkül, hogy észrevennéd. Döntsd el, mi a fontosabb? Az, hogy mások életét éld vagy a sajátodét?

IKREK (május 22.–június 21.)

Bármit teszel az életben, mindig lesznek, akik nemtetszésüket fejezik majd ki veled és a tetteiddel kapcsolatban, neked azonban nem kell úgy élned az mindennapjaid, hogy az legyen az elsődleges szempont, vajon kiből milyen érzést váltasz majd ki. Neked ugyanis megvan a saját értékrendet, amely általánosságban véve beleilleszthető a normális társadalmi és szociális normákba, nem kell tehát másokra figyelemmel alakítani magadon, s arra figyelni, hogy mások milyen elvárásokat támasztanak veled szemben. Ne akard erőszakkal megváltoztatni önmagadat. Úgy élj, ahogyan azt Te jónak látod, s ne úgy, ahogyan azt mások elvárják!

RÁK (június 22.–július 22.)

Nem szeretsz egyetlen találkozás után bizalmat szavazni embereknek, most azonban – a legnagyobb meglepetésedre – olyasvalakit sodor utadba az élet, akivel az első pillanatban megtaláljátok a közös hangot, szinte azonnal ugyanazon a hullámhosszon gondolkodtok, így azt érzed, nincs okod arra, hogy bizalmatlan legyél vele szemben. Ez mind szép és jó, mindenesetre érdemes óvatosnak lenned, hisz soha nem tudhatod, mikor melengetsz kígyót a kebleden, csak okosan és tudatosan engedj embereket a bizalmadba férkőzni, hisz ha visszaélnek vele, annál nagyobb hasalás lesz belőle!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Hosszú gondolkodás után végre sikerült megfejtened egy olyan rejtélyt, amelyen régóta kattog az agyad, de valahol mindig elakadtál. Rendkívüli büszkeséggel tölt el, hogy míg másoknak nem sikerült, Te a kacskaringós út végére értél, ahol megvilágosodtál, mi áll a szituáció hátterében. Most már minden adott ahhoz, hogy megoldd az egyenletet, ne késlekedj, mihamarabb tegyél pontot a végére és – bár még csak csütörtök van – add át magad a pihenésnek, este pedig nyugodtan koccinthatsz a barátokkal, van mit ünnepelnetek!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Vissza nem térő esélyt kapsz az éettől, s pontosan tudod, hogy a pillanatot vagy most ragadod meg és akkor bármi is lehet belőle, vagy a félelmed sokkal nagyobb a bátorságodnál és hagyod elmenni az esélyt, amit azonban később borzasztóan bánni fogsz. Minden rajtad múlik, neked kell döntened arról, merre indulsz el, ám azt mindenképp érdemes szem előtt tartanod: egyáltalán nem biztos, hogy a közeli jövőben újabb lehetőség kopogtat az ajtódon. Amennyiben felsorakoztatod a pro és kontra érveket, sokkal egyszerűbben el tudod dönteni, mit nyerhetsz, illetve mit veszíthetsz!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Bár nem számítottál rá, kellemes meglepetés ér egy olyan személy részéről, akitől máskor nem feltétlenül remélnél ilyesmit. Most azonban mégis az emberi oldalát mutatja meg, hisz olyasféle gesztussal él feléd, ami különösen jólesik, hisz tőle a legkevésbé sem vártál volna semmi jót. Ez is azt bizonyítja, nem mindenki olyan, amilyennek ismered, most például ezt a helyzetet kifejezetten pozitív csalódásként éled meg. Ma már semmi nem szegheti a kedved, sokkal szebben süt a Nap – és Te is sokkal kedvesebb vagy mindenkivel. Ez a nap már a tiéd!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Hosszú ideje várod, hogy egy számodra eléggé bizonytalan helyzet megoldódjon, amely már régóta frusztrál. Egyszerűen kezdesz besokallni a várakozástól és attól, hogy a pocsolya kellős közepén toporogsz – anélkül, hogy egyetlen lépést tennél előre. Épp ezért menj a dolgok elébe, állj a sarkadra, legyél határozott és tegyél azért, hogy megoldódjon a helyzet. Ne keserítsd a napjaid azzal, hogy egyfolytában azon kattog az agyad, mi és miért nem történik meg. A bizonytalanságnál még egy kellemetlen, de biztos válasz is jobb!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Nagyon szeretnél változtatni a jelenlegi élethelyzeteden, erre azonban eddig nem volt még elegendő bátorságod. Most azonban a körülmények lehetővé teszik, hogy lépj és új dolgokat próbálj ki, különösebb kockázat nélkül. Ne késlekedj, pontosan tudod ugyanis, hogy amennyiben most nem ragadod meg a kínálkozó alkalmat, nagy valószínűséggel jó ideig nem lesz újabb alkalmad. Ha másért nem, a saját lelkiismereted megnyugtatásáért érdemes próbálkoznod, hiszen ha elengeded a lehetőséget, később talán bántani fog a dolog, akkorra azonban már elúszik a hajó!

BAK (december 22.–január 20.)

Rossz előérzeted van egy bizonyos dologgal kapcsolatban, ami nem hagy nyugodni egész nap. Emiatt eléggé feszültnek érzed magad, amit a környezeted is viszonylag gyorsan észrevesz, hisz a megszokottnál sokkal ingerültebb vagy, illetve gyorsabban is ugrasz mindenre. Mivel egyrészt nem szeretnél komolyabb konfliktusba kerülni senkivel emiatt, másrészt nem szeretnéd a hétvégéd jó részét pihenés helyett ezzel tölteni, ülj le és gondold végig, mi az, ami aggaszt és hogyan tudod eloszlatni ezeket a rossz érzéseket.

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Nagyon szeretnél elérni egy bizonyos dolgot, de azzal is teljesen tisztában vagy, hogy nem lesz olyan egyszerű minden akadályt megugranod, ha sikert szeretnél elérni. Higgy abban, hogy képes vagy rá, hogy rendelkezel annyi tudással és erővel, ami elegendő ahhoz, hogy végül felmutatható eredményt tudj magadénak! Amennyiben megvan a célod, s rendelkezel kellő akarattal és hittel, nincs az a helyzet, amit ne tudnál megoldani! Hajrá!

HALAK (február 20.–március 20.)

Izgalmas kalandokat tartogat számodra a mai nap, amelyek révén rengeteg élménnyel gazdagodhatsz. Készülj fel, mert ez most az a kaland lesz, amit hosszú ideig nem fogsz elfelejteni. Még az a szerencse, hogy időnként van, ami a hétköznapok szürkeségéből kirángat és tartja benned a lelket! Igyekezz kihasználni minden pillanatát és élvezd a dolgot, hisz nem minden nap botlasz ilyesfajta helyzetekbe! Ezután hosszú ideig lesz miről beszélned a barátaidnak, az szinte garantált!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Ez a csodaszer elképesztő módon támogatja az agyad egészségét, és megőrzi a fiatalságát: a cink 5 jótékony hatása

Nos, mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy van egy csodaszer, melynek a rendszeres fogyasztásától megfiatalodik az agyad? Bizony, sokan nem tudják, de a cink jótékony hatásai közé tartozik többek között az is, hogy képes serkenteni, fiatalítani az agyi funkciókat. Ám nem csupán ez az egyetlen jótékony hatása van. Nézzük is, melyek ezek.

Kép

Heti AKCIÓ: A Notino bestseller sminktermékei most mind 5000 Ft alatt

Ezek a sminktermékek az az internet aktuális kedvencei, a TikTokon és Google keresésekben is most épp ezek a legnépszerűbb termékek.

Kép

Napi horoszkóp április 16.: az Ikrek merész álmokat dédelgetnek, a Szüzeknek érdemes új kalandokat keresniük

A hét második napján is izgalmasabbnál izgalmasabb üzenetek várnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópdra szánnod!

Kép

Ő III. Károly király magyar rokona, Tibor, akit az uralkodó rendszeresen meglátogat Zalánpatakon

A brit uralkodó mindig olyan jól érezte magát magyar rokona otthonában, hogy azóta vett is magának egy birtokot a romániai Zalánpatakon.

Kép

27 percen át volt halott: egy nő felfedte, mit látott a túlvilágon

Tina csodával határos módon épült fel szívinfarktusából, miután pedig magához tért a kómából, azonnal felfedte, mit látott a másik oldalon, miután meghalt.

Kép

6 étel, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsodhat az agyad

Ezentúl nem igazán lesz kedved ezekhez az ételekhez és italokhoz, az biztos.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!