Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Ez a Disney-herceg illik hozzád a csillagjegyed szerint

Ez a Disney-herceg illik hozzád a csillagjegyed szerint
A nap cikke

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

Jennifer Lopez bebizonyítja: ideje félretenni a fekete magas sarkú cipőt és ezt viselni helyette

Ez a neutrális szín hódítja meg a tavaszt.

Facebook
Twitter
Pinterest
Végre fény derül a kérdésre!

Persze mindenki tudna mondani legalább egy olyan Disney-herceget, aki különösen belopta magát a szívébe, de ha ezek a srácok megjelennének a való életben, közel sem olyan biztos, hogy épp a kedvenceddel passzolnátok össze leginkább. Most megtudhatod!

Kos: Hófehérke hercege

A mesében nem láthattunk túl sokat Hófehérke lovagjából, de annyi épp elég volt, hogy kiderüljön, számodra tökéletes választás lehetne-e. Mivel magabiztos és hűséges típus vagy, nagyra értékeled a romantikus gesztusokat – például azt, ahogyan a herceg megmentette Hófehérkét. Hiszel abban, hogy a mindent elsöprő szenvedély mögött igaz szerelem lapulhat, így egy ilyen lovag lenne számodra a legjobb választás.

Kép

Bika: Li Shang

Köztudott tény, hogy a Bika szülöttei nagyon makacs személyiségek, így a Mulan egyik főszereplőjével, Li Shanggel jó kis párost alkotnátok. Nagyra értékeled az odaadást, a felelősségvállalást és a hűséget, ő pedig épp ezt adná meg neked. Nem szokásod elsietni a dolgokat egy alakulófélben lévő kapcsolatnál, így fontos számodra a srác türelme – hiszen te is mindig megértő vagy másokkal szemben.

Kép

Ikrek: Flynn Ryder

Az Aranyhaj rosszfiúja a jég hátán is megél, és nagyon kíváncsi természet. Ismerősen hangzik, igaz? Ő az a srác, aki hozzá tudna szokni a gyakori hangulatváltozásaidhoz, és benne lenne az izgalmas kalandozásokban is – hiszen ki nem állhatod az unalmas délutánokat. Szeretsz beszélni, középpontban lenni, és bár a lelkesedésed hamar alábbhagy, mégis minden érdekel. Emiatt tökéletes párost alkotnátok Flynn Ryderrel.

Kép

Rák: Fülöp herceg

A Rák szülöttei köztudottan a legösztönösebb, legérzékenyebb emberek, így számodra az igaz szerelem gondolata nagyon sokat jelent. Hiszel abban, hogy mindenkinek van egy párja valahol a világban, és kétség sem férhet hozzá, hogy te is megtalálod majd a sajátodat. Csipkerózsika szerelme, Fülöp herceg épp ezért a legjobb választás neked, hiszen ő bármit hajlandó lett volna feláldozni a számára fontos emberekért.

Kép

Oroszlán: Herkules

Elsőre talán furcsának tűnhet ez a párosítás, hiszen Oroszlánként imádod, ha mindenki csak rád figyel, de valójában nagyon jól kijönnétek egymással. Mivel Herkules félig isten, pontosan tudja, hogyan kell egy igazi királynővel bánni. Sokra tartod a melegszívű, nagylelkű embereket, ez a karakter pedig a történetben már bizonyította, mennyire fontos a számára Megara és a családja.

Kép

Szűz: Hamupipőke hercege

Noha Hamupipőke azonnal beleszeretett a hercegbe, te sokkal jobban megválogatod, kivel kezdesz bele egy kapcsolatba. Ilyenkor elsőrendű számodra, hogy a pasinak legyen saját véleménye, és ne lehessen könnyen befolyásolni. A mese hercege épp ilyen természet, hiszen neki egyáltalán nem számított a környezete, és cseppet sem érdekelte, hogy Hamupipőke nem úri családból származik.

Kép

Mérleg: Kristoff

Csillagjegyed alapján imádod a természetet, és igyekszel minden szituációban békességet teremteni. Ezért lenne jó számodra a Jégvarázs főszereplője, hiszen ő imádja a kalandokat és a szabadságot. Noha Kristoff tipikusan az a karakter, aki szeret egyedül lenni, egy hozzád hasonló személyiség meg tudná mutatni neki, milyen csapatjátékosként élni. Nagyon utálod, ha valaki önző módon viselkedik, így tökéletesen passzolnátok az önfeláldozó Kristoffal.

Kép

Skorpió: A szörnyeteg (Adam herceg)

A Skorpió igazán titokzatos, vonzó csillagjegy, épp ezért A szépség és a szörnyeteg főszereplőjével igazán egy hullámhosszra tudnátok kerülni. Noha mindketten bátrak és makacsok vagytok, mégsem hagynátok, hogy bármi is a szerelmetek útjába álljon. A magas érzelmi intelligenciátok és a heves viselkedésetek miatt biztos, hogy folyton perzselne a szenvedély köztetek, és egy percig sem unatkoznátok.

Kép

Nyilas: Aladdin

Egy ennyire kalandos, szabadlelkű, világlátó személyiségnek, mint amilyen te vagy, szinte magától értetődően Aladdin lehetne a párja. Hiszen melyik másik herceg mutatná meg neked az egész világot? Sosem szeretted, ha keretek közé szorítottak, emiatt sokszor tartottak lázadónak – pont, mint Aladdint. A való életben biztosan olyan pár lennétek, amely folyton úton van és rengeteg izgalmas dolgot próbál ki együtt.

Kép

Bak: John Smith

Akárcsak Pocahontasnak, úgy neked is időbe telik, mire képes vagy megnyílni mások előtt, és bizalmat szavazni nekik. Komfortosabban érzed magad, ha a dolgokat megfelelő érzelmi távolságtartással figyeled, de közben mégis nagyon ambíciózus vagy. Neked egy erős, bátor pasira van szükséged, aki sosem próbálna meg visszatartani a vágyaidtól – akárcsak John Smith.

Kép

Vízöntő: Naveen herceg

Imádod a barátaidat, fontos számodra a szórakozás, ugyanakkor képes vagy minden helyzetet megvizsgálni a másik oldalról is. Jól kijönnétek Naveen herceggel, de persze csak a békává változása utáni személyiségével. Ekkor láthattad volna meg, hogy egyébként egy jószívű, kedves emberről van szó, ami nálad nagyon sokat számít egy párkapcsolatban. Mivel neked fontosak a baráti programok, így jó párost alkotnátok, mert ő biztosan nem állna az utadba!

Kép

Halak: Eric herceg

Szenvedélyes típus vagy, akinek nagyon fontos az igaz szerelem egy kapcsolatban. Épp ezért passzolna hozzád Ariel kedvese, Eric herceg, aki a hableány mellett maradt akkor is, amikor ő nem tudott beszélni. A szívedet leggyorsabban úgy lehet meghódítani, ha tényleg csodálnak és nagyra tartanak téged, mellette pedig ebből biztosan nem lenne hiány!

Kép

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Hogyan készítsünk tökéletes francia manikűrt minden alkalomra

A francia manikűr klasszikus és stílusos megjelenést kölcsönöz a körmöknek, és könnyen alkalmazkodik minden eseményhez. Legyen szó egy elegáns vacsoráról vagy egy nyári strandidőről, a francia manikűr mindig jó választás.

Kép

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Kép

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Kép

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!