Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 16.: az Ikrek top formában vannak, a Rákok kibontakoztathatják a tehetségüket

Napi horoszkóp március 16.: az Ikrek top formában vannak, a Rákok kibontakoztathatják a tehetségüket
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
Mára is üzentek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a napi horoszkópod!

NAPI HOROSZKÓP március 16.

KOS (március 21-április 20)

Mikor már szinte befejezettnek látsz egy bizonyos helyzetet, váratlan fordulatok sorozata terel más irányba, mely igen csak meghosszabbíthatja az utad. Mielőtt azonban menthetetlenül kétségbe esnél és azon kezdenél agonizálni, vajon hogyan menekülhetnél a legrövidebb úton, próbálj hideg fejjel gondolkodni és megtalálni azt a pontot, ahol hiba csúszhatott a számításaidba. Addig igyekezz visszalépni és változtatni rajta, amíg nem késő és nem el nem úszik a lehetőséged erre, hisz bárhogy is alakul a vége, így legalább nyugodt lelkiismerettel mondhatod el, hogy mindent megtettél az ügy érdekében. Ne add fel, csak azért, mert eggyel több az akadály, amelyet meg kell ugranod!

BIKA (április 21-május 21)

A hétvége közeledtével egyre közelebb kerülnek azok a határidők, melyek egész héten, mintegy mumusként riogattak. Mivel kissé sarokba szorítva érzed magad, elkezdesz össze-vissza kapkodni és mindent összecsapni, már az sem érdekel, milyen lesz az eredmény, csak is az lebeg a szemed előtt, hogy mit fognak szólni, ha nem tudsz pontot tenni minden mondat végére a kitűzött időpontra. Mivel ez semmi jóra nem vezet, most parancsolj megálljt önmagadnak, ülj le, logikusan rendezd a tennivalókat és úgy vedd sorra egyiket a másik után, hogy végül lelkiismeret furdalás nélkül tudd átadni magad a hétvégének! Nem éri meg kapkodni, hisz azzal csak azt éred el, hogy dupla annyit kell dolgoznod, hogy kijavítsd a hibákat!

IKREK (május 22-június 21)

Úgy érzed, top formában vagy ahhoz, hogy akár a Világot is legyőzd, hogy elérd azt, amit szeretnél. Ügyelj azonban arra, hogy ne csak a célt lásd magad előtt, próbálj globálisan tekinteni minden helyzetre, merülj el a részletekben és igyekezz kis lépésekben haladni. Hidd el, senkinek nem sikerült eddig még egy egyetlen, nagyobb ugrással felérni a hegy csúcsára! Légy türelmes, ne akarj mindent azonnal megoldani, vannak olyan bonyolultabb ügyek, amikhez a tudásodon kívül a józan eszedre is szükséged van. Jó munkához idő kell!

RÁK (június 22-július 22)

Ihletet kapsz, van egy jó ötleted, bontakoztasd ki tehát a kreativitásod, mert ebből valami olyan dolog sülhet ki, amire még a környezeted is ámulattal fog nézni. Használd ki a lehetőséget, mert most minden eszköz adott arra, hogy megvalósítsd a terved, csak igyekezz minél hamarabb nekifogni, mert lesznek, akik megpróbálnak utánozni és mindenáron elvenni tőled a sikert. Igyekezz kötélnek állni, legyél magabiztos és meglátod, egyszer mindenki rólad fog beszélni, persze pozitív értelemben!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy elég bonyolult, ügyben most lehetőséged van arra, hogy a történet egy igen szövevényes szálát bogozd ki, olyan részletek kiderítésével, amelyek segíthetnek egy régóta fennálló rejtély megoldásában. Nagy izgalommal tölt el az, hogy végre hasznossá teheted magad az ügyben, merülj el a részletekben, hisz most érdemes alaposan utánajárni mindennek. Ha kell, oszd meg másokkal is tapasztalataid, de csakis olyanokat avass be, akikben abszolút megbízol. Nagy büszkeséggel fogod majd a későbbiek folyamán, a nagy nyilvánosság előtt is vállalni, hogy tulajdonképp milyen rejtélyes ügyet sikerült megoldanod. Ügyelj azonban arra, hogy ne veszíts emberi értékeidből a célod érdekében!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az utóbbi időben átestél a ló túloldalára, annyi mindent vállalsz magadra, amennyit szinte lehetetlen tejesíteni, ennek viszont meg is lesz a következménye, hisz munkamániád kezd az egészséged rovására menni. Most kell behúznod a kéziféket és megálljt parancsolni magadnak, mert ha így folytatod, az nem csak az eredményen fog meglátszani, de testi tüneteket is okozhat. Igyekezz lejjebb adni az önmagaddal szemben támasztott elvárásokból, nem kell mindenáron mindent elvállalnod, csakis olyasmire mondj igent, amelyről úgy gondolod, hogy érdemes belevágni. Ne feledd, a munka nemesít, ám első az egészség!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Végre minden a terveid szerint alakul, nem kell görcsösen hajtanod a lovat, pontosan annyi idő alatt sikerül megoldanod a rád bízott feladatokat, amennyit szántál rájuk, így nem kell kétségbeesned sem, hogy mi lesz, ha nem végzel a határidő lejárta előtt. Épp ezért a mai napon olyan dolgokra is jut majd időd, amelyekre más, sokkal zsúfoltabb napokon nem jutna, így tehát használd ki a helyzetet és szánj magadra is egy kis időt, olyasmikkel foglalkozz, amelyekre nagyon ritkán van lehetőséged. Menj el egy szépségszalonba, vagy hívd el egy barátnődet shoppingolni! Jót tesz majd a lelkednek és nagy lendületet adhat a hét további részében!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Általában az a típusú ember vagy, aki minden szituációban szeret biztonsági játékot játszani, illetve a kockázatok elkerülésével elérni bizonyos dolgokat. Ám ma mégis olyan helyzet adódik, amelyben egyszerűen nincs más választásod, mint kockára tenni mindent, hisz pontosan tudod, hogy másképp nem fogsz tudni nyerni sem. Az első pillanatban rendkívüli módon frusztrál a tudat, hogy benne van a pakliban a bukás esélye is, ám ha kihívásként tekintesz a helyzetre és egy kicsit más szemszögből nézel az egész ügyre, még az is lehet, hogy megtalálod benne a motivációt, amely elfeledteti veled azt, hogy mekkora a tét. Attól, mert kockáztatsz, még nincs garantáltan, eleve elrendelve az eredmény. Minden csak rajtad és a hozzáállásodon múlik!

NYILAS (november 23-december 21)

Egy bizonyos helyzetben rendkívüli módon frusztrál valami, amivel nem tudsz egyelőre mit kezdeni. Mivel azonban idegesítőnek találod, beszélj róla valakivel, avasd be az illetőt és kérj tanácsot tőle, mit is kellene kezdened a szituációval. Nem kell lemondanod a dologról és hátat fordítani neki, csak próbálj könnyíteni a helyzeten és vagy megoldani a frusztráló tényezőt, vagy fejben teljesen kizárni. Nem lehetetlen, csak ez most lehet, hogy kicsit bonyolultabb és összetettebb gondolkodást kíván tőled. Érdemes megfontolnod a kapott tanácsot, de csak akkor fogadd meg, ha az a saját értékrendeddel még összeegyeztethető!

BAK (december 22-január 20)

Olyan titokba avatnak be, amelyről nem biztos, hogy tudni akartál volna, annak előtte. Ám mivel erről senki nem kérdezett meg, csupán rád bízta, ebben az esetben sajnos kutya kötelességed megtartani magadnak. Noha nem hagy nyugodni a dolog, legszívesebben elmondanád valakinek, de mivel igen nehéz természetű ügyről van szó, óvatosnak kell lenned. Amennyiben ugyanis kiderül, hogy Te voltál az, aki kifecsegte, roppant nagy csalódást fogsz okozni annak, aki megosztotta veled az elején. Ne mássz bele olyan dagonyába, amibe menthetetlenül benne ragadhatsz.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Bár nem vagy nagyon kalandvágyó, nem is érzed a jelenlegi életedben szükségességét annak, hogy mindenféleképp extrém, tőled nagyon távol álló dolgokba ugorj fejest, mégis olyan lehetőség kínálkozik, amelyet vétek lenne kihagynod. Noha félelem jócskán van benned, ne hagyd, hogy
ez eluralkodjon rajtad, tekints úgy az egészre, mint ami rengeteg élményt és tapasztalatot adhat és amiből a jövőben táplálkozni tudsz! Hajrá!

HALAK (február 20-március 20)

Számodra ismeretlen személy toppan az életedbe, aki felé neked is érdemes nyitni, mert olyan ismeretségre tehetsz szert, amely hosszútávon jó lehet neked. Légy nyitott, barátkozz, mert előbb-utóbb komolyabbra is fordulhat a dolog. Nem kell elsőre túl nyíltnak lenned, ésszel és okosan keverd a kártyáid, mert ha nagyon rámenős és őszinte vagy, elijesztheted az első pillanatban az illetőt és akkor a kapcsolat eleve el lesz rendelve. Ne kapkodj, lassan járj, tovább érsz!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Ez a Taylor Swift dal szól rólad a csillagjegyed alapján

Swiftie-k figyelem! Most megtudhatjátok, melyik az a szám, amit mintha rólatok írt volna az énekesnő!

Kép

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Kép

Kezdőknek ajánlott sminktermékek: A tökéletes megjelenés elérésének első lépései

Szeretnéd elkezdeni felfedezni a smink világát, de nem tudod, hogy hol kezdj? Ha kezdő vagy a sminkelésben, ne aggódj! A kezdőknek javasolt termékekkel könnyen megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbeket.

Kép

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Kép

Hatalmas az öröm: A Next Top Model Hungary sztárja, Axente Vanessa kisbabát vár!

A gyönyörű magyar modell az Instagramján jelentette be a hatalmas hírt a rajongóinak!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!