Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 9.: az Ikrek közelebbi kapcsolatba kerülnek valakivel, a Nyilasok a környezetük elismeréséért küzdenek

Napi horoszkóp március 9.: az Ikrek közelebbi kapcsolatba kerülnek valakivel, a Nyilasok a környezetük elismeréséért küzdenek
A nap cikke

A születési időd felfedi, ki az őrangyalod: ebben segít téged életed során

Mindenkinek van őrangyala, még ha nem is látjuk, a nehéz időszakokban mellettünk áll. De hogy ki is a tiéd és miben segít téged igazán, az az alábbiakban kiderül!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Olvasd el!

Magyar eredetű nevek, amiket az Egyesült Államokban is adnak gyermeküknek a szülők

Tudtad, hogy magyar eredetű neveket a világ különböző pontjain is választanak olykor szülők? Mutatunk is párat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 23.: a Rákok tehetségét a környezetük is elismeri, a Mérlegek magabiztosságát sikerül valakinek megingatnia

A mai napra is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akire varázslatos hatással lesz az április 24-ei telihold: az is sikerül nekik, amire a legvadabb álmaikban sem mertek gondolni!

Különleges égi jelenség jön el, amit a szenvedélyes Skorpió zodiákusnak köszönhetően erőteljes hatással lesz ránk.

Olvasd el!

7 alkalom, amikor egy sztárpár NAGYON kínos helyzetbe került, erről pedig még videó is készült

A hírességek élete messze nemcsak a gazdagságról, csillogásról és bulikról szól.

Facebook
Twitter
Pinterest
Mára is üzentek a csillagok, érdemes tehát néhány percet szánnod a horoszkópodra!

NAPI HOROSZKÓP Március 9.

KOS (március 21-április 20)

Valakit nagyon nehezen engedsz el, mindenáron ragaszkodsz hozzá, még annak ellenére is, hogy nagy csalódást okozott neked. Nem tudsz szabadulni tőle, egyfolytában azon rágódsz, hogy mi és miért történt, hol romlott el az egész. Ez azonban egyáltalán nem hat rád építőleg. El kell tehát döntened, hogy maradsz a múltadban, vagy könnyes búcsút veszel tőle és megpróbálsz a jövődre összpontosítani. Építkezni csak erős és szilárd alapokról lehet, igyekezz tehát minél biztosabb és meg nem ingatható várat felhúzni, ami sokkal komolyabb lábakon áll, mint az előző. Meg tanultad a leckét, levontad a megfelelő konzekvenciát, itt az ideje tovább lépni!

BIKA (április 21-május 21)

Végre úgy gondolod, megtaláltad a helyed, jól érzed magad a bőrödben és ezt az elégedettséget senki nem veheti el tőled. Magabiztos vagy, megingathatatlan, és teljesen nyugodt afelől, hogy jó úton vagy. Az irigyekkel ne foglalkozz, mindig is lesznek olyanok, akik legszívesebben ott tartanának, ahol Te, akik a nyomodban loholnak, hogy kiderítsék, mi a titkod, ami olyan boldoggá tesz. Ne törődj senkivel, csak magaddal foglalkozz, mert a saját lelki békédnél nincs fontosabb!

IKREK (május 22-június 21)

Valakivel túl közeli kapcsolatba kerülsz a munkahelyeden, ami nem csak a kollégáidnak szúr szemet, de a főnököd is kiszagolja. Nehéz volt nem észrevenni, izzik ugyanis kettőtök között a levegő. Mindenesetre vannak, akik egyáltalán nem nézik jó szemmel a románcot, mitöbb szóvá is teszik, minden fórumon. Igyekezz a munkád kifogástalanul végezni és ne adj okot arra, hogy borsot törhessenek az orrod alá, vagy hogy összesúgjanak a hátad mögött. A munkát nem túl okos dolog a szerelemmel keverni, ha egy mód van rá, próbáljátok a magánéletet otthon hagyni, amíg dolgoztok, de a munkát se vigyétek a randira!

RÁK (június 22-július 22)

Nehezen nyílsz meg mások előtt, nem vagy a társaság ceremóniamestere, inkább csendes megfigyelőként ücsörögsz azon ábrándozva, milyen jó érzés lehet, ha mindenki rád figyel, ne harcolj azonban mindenáron azért, hogy minden szempár rád szegezze a tekintetét. Nem kell önmagadból bohócot csinálva és meghazudtolva a saját elveid kiállnod és érdekes helyett szánalmassá tenni magad. Amennyiben figyelemre vágysz, olyan dolgokat csinálj, melyek a köz érdekeit szolgálják. Hidd el, sokkal hamarabb fog minden szempár rád szegeződni, mint azt gondolnád!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyan társaságba keveredsz, ahol nem nagyon ismered a körülötted lévőket, ennek megfelelően nem érzed magad túl komfortosan, mitöbb feszélyezettséged okán szívesen hagynál ott mindenkit. Most azonban érdemes nyitottnak lenned, mert soha nem tudhatod, mikor ismerkedsz meg valakivel, akivel egyéb esetben nem lett volna sok esélyed összefutni. Nyílj meg, barátkozz, ismerkedj, mert nem tudhatod azt sem, hosszútávon melyik kapcsolat lesz majd hasznodra!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki akaratán kívül megbánt, amit igen nehezen tudsz megemészteni. Nem nagyon tudsz elvonatkoztatni és túllépni rajta, ami rátelepszik a hangulatodra is. Mivel semmifajta megoldást nem látsz arra, hogy javítani tudj a helyzeten, próbálj beszélni az illető személlyel és tisztázzátok a konfliktust. Nem feltétlenül az igazságot kell keresned, hanem a saját lelki békédet kellene ezáltal helyreállítanod. A megfelelő konzekvenciát pedig majd levonod, ha újra teljesen egyensúlyba kerültél magaddal.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nagyon kezdesz fáradni a nagy rohanásban, úgy tűnik, nem maradt energiád arra, hogy átszakítsd a célvonalat. Most kell leülnöd, most kell összeszedned magad, most kell végiggondolnod, hogyan tudnál valahonnan erőt meríteni ahhoz, hogy tisztességgel be tudd fejezni a megkezdett folyamatot. Meg kell adnod magadnak az esélyt arra, hogy önbizalommal, kitartással és logikával be érj a célba. Amennyiben szükségét érzed, pihenj egy keveset, tedd félre a problémáid és olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek elvonják a figyelmed egy időre.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Bizonytalanság fog el valamivel kapcsolatban, amiben egészen idáig teljesen biztos voltál. A bizonytalanság oka pedig nem más, mint az, hogy valaki a környezetedben mindenáron meg akar ingatni a magabiztosságodban, aki azon dolgozik egyfolytában, hogy feladd, apró megjegyzésekkel szurkálva. Neked most semmi más teendőd nincs, csak kizárni mindent és mindenkit, ami és aki zavaró tényező lehet. Egyszerűen csak menj az úton, amin elindultál. Ha elhiszed, hogy győzhetsz, győzni is fogsz. Ehhez azonban Te is kellesz!

NYILAS (november 23-december 21)

Literszámra izzadsz azért, hogy mások elismerjenek, hogy mindenkit boldoggá tegyél, hogy egyenértékű emberként tekintsenek rád. A kérdést azonban fel kell tenned magadnak: mi a fontosabb? Az, hogy a körülötted élőket maradéktalanul kiszolgáld, vagy az, hogy önmagaddal békében élve csak arra koncentrálj, hogy Te boldog legyél? Meg kell tudnod húzni a határvonalat az egészséges segítségnyújtás és a kihasználás között. Légy résen és tudd, mit miért és mikor teszel, ellenkező esetben nagyon könnyen belekerülhetsz a véget nem érő mókuskerékbe, a mártír szerepébe! Használd a józan ítélőképességed!

BAK (december 22-január 20)

Csavaros logikádnak és tapasztalatodnak köszönhetően sikerrel mentesz meg egy helyzetet az összeomlástól, mely igen nagyot robbant volna, ha nem lépsz közbe. Neked azonban helyén volt az eszed, pontosan tudtad, mit kell csinálni ahhoz, hogy megfordítsd a mérkőzés állását. Pontosan ez az oka annak, hogy annyian megbíznak benned, hogy felelősségteljes feladatokat kapsz, mert mindig tudod, mit és mikor kell mondani ahhoz, hogy nyerő ember lehess. Természetesen az Élethez szerencse is kell, de szerencsére jóban vagy Fortunával!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Másokkal ellentétben rendkívül lelkes vagy valamivel kapcsolatban, amelynek sikerében mások nem annyira hisznek, emiatt elég szkeptikusan állnak hozzá. Te azonban megtaláltad a pozitív oldalát a dolognak, még mindig abban reménykedsz és azon dolgozol, hogy hátha valami eredményt mégis csak sikerül kifacsarni belőle. Lelkesedésed ragályos, egyre többen csatlakoznak hozzád, ami azért nagyon jó, mert együtt még erősebbek lesztek és sikerülhet véghez vinni azt, amiben oly sokan nem hisznek jelen pillanatban! Hajrá, legyetek együtt úttörők!

HALAK (február 20-március 20)

Ne keverd össze a munkát a civil életeddel! Attól, mert valakivel olajozott a kapcsolatod, nem biztos, hogy a munkában is ugyanolyan jól és zökkenőmentesen tudtok együtt dolgozni! Igyekezz olyan barátokra szert tenni, akikkel nem kell munkáról beszélnetek, akik kikapcsolnak és elterelik a gondolataid. Ne vidd haza, amit bent kell hagynod és ne vigyél be semmit otthonról sem! Tudj differenciálni a kettő között, mert különben előbb-utóbb minden szál összegabalyodik és az eléggé összezavarhat majd téged. Miért bonyolítanád az életed, ha nem muszáj?!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

6 csillagjegy, akinek megváltozik az érzelmi élete a Jupiter-Uránusz együttállás miatt

Április 20-án jött létre a Jupiter és az Uránusz együttállása. Hogy mit jelent ez a csillagjegyedre nézve? Mutatjuk!

Kép

6 sokkoló film, ami annyira durva, hogy csak egyszer lehet megnézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Kép

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.

Kép

7 alkalom, amikor egy sztárpár NAGYON kínos helyzetbe került, erről pedig még videó is készült

A hírességek élete messze nemcsak a gazdagságról, csillogásról és bulikról szól.

Kép

Magyar eredetű nevek, amiket az Egyesült Államokban is adnak gyermeküknek a szülők

Tudtad, hogy magyar eredetű neveket a világ különböző pontjain is választanak olykor szülők? Mutatunk is párat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!