Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 21.: a Rákok a célegyenesbe fordulnak, a Skorpiók igyekeznek mindenkit boldoggá tenni

Napi horoszkóp február 21.: a Rákok a célegyenesbe fordulnak, a Skorpiók igyekeznek mindenkit boldoggá tenni
A nap cikke

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Olvasd el!

Jennifer Lopez bebizonyítja: ideje félretenni a fekete magas sarkú cipőt és ezt viselni helyette

Ez a neutrális szín hódítja meg a tavaszt.

Olvasd el!

Magyar eredetű nevek, amiket az Egyesült Államokban is adnak gyermeküknek a szülők

Tudtad, hogy magyar eredetű neveket a világ különböző pontjain is választanak olykor szülők? Mutatunk is párat!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz a csillagok ismét érdekes üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP február 21.

KOS (március 21-április 20)

Kinőttél már a hiszékeny, naiv kislány korából, megvan az a fajta élettapasztalatod, mely nem enged mindenkinek mindent elhinni. Differenciálj, kitől, mit és hogyan hallasz, mert nem biztos, hogy van valóságalapja, annak, amit mások mondanak, hihető történetbe, masnival becsomagolva. Mielőtt feleslegesen konfliktusba keveredsz, kérdezd meg az érintett felet, honnan az információ, hisz ha a probléma gyökerét és forrását megtalálod, kiderül az igazság is.

BIKA (április 21-május 21)

Túl sokáig hezitáltál valamin, emiatt elúszott egy komoly lehetőség arra, hogy végre olyan sikereket érhess el, amelyekhez nem kell megmásznod a Mount Everest-et. Nem biztos, hogy a siker nem jön majd, de mivel ez az alkalom kicsúszott a kezeid közül, elképzelhető, hogy sokkal hosszabb és kacskaringósabb úton fogod tudni majd elérni. Ne hagyd azonban, hogy kishitűséged és félelmed megakadályozzon bármiben is, szedd össze minden bátorságod és indulj el! Ha ehhez saját erődből kell is megmásznod a hegyet, az se ijesszen el, hisz a végén annál édesebb lesz majd a siker íze!

IKREK (május 22-június 21)

Bizonyos keretek között mindig a legjobbat igyekszel kihozni magadból, egy idő után azonban többnyire beütöd a fejed és bosszúsan fordulsz vissza, csaknem a cél előtt. Mivel ezek a kudarcok folyamatos csalódást okoznak, sokszor elgondolkodsz azon, vajon mi értelme annak, hogy új dolgokba belekezdj, hosz az esetek döntő többségében úgy sem érhetsz el semmiféle sikert. Eljött azonban az idő, amikor megálljt kell parancsolnod a jócskán eluralkodott kishitűségednek és végre elkezdeni hinni magadban és abban, hogy Te is alkalmas vagy arra, hogy sikereket érhess el, ezáltal egy boldogabb és teljesebb életet élhess végre. Érdemes egy próbát tenned, mi történik akkor, ha feljebb tolod ezeket a bizonyos határokat és végre a saját boldogságodért szállsz harcba! Meglátod, megéri a fáradtságot, épp ezért ne késlekedj, fegyverkezz fel erővel, kitartással és magabiztossággal, majd minden negatív gondolatot hátrahagyva, indulj a csatába!

RÁK (június 22-július 22)

Célegyenesbe fordultál, abszolút győztese vagy a helyzetnek, nem volt tehát hiábavaló a sok gyakorlás és a kemény munka. Teljesen elégedett vagy a teljesítményeddel, büszkeséggel tölt el a tudat, hogy noha sokan nem hittek benned, mégis volt ennyi magadba vetett hited, akaraterőd és bizonyítási vágyad, ami végig segített az utadon. Ugyan már csak néhány métert kell megtenned a siker érdekében, mégse engedd, hogy lankadjon a figyelmed! Bármikor jöhet ugyanis olyan váratlan fordulat, amely mindent megváltoztat, épp ezért legyél felkészült, hogy ne foghasson ki rajtad semmi!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Keményen küzdesz azért, hogy a környezetedben bármifajta cselekedeted elismerjék, megfelelési kényszered teljesen eluralkodott a hétköznapjaidon. Roppant fárasztó folyamatosan litereket izzadni azért, hogy olyasmit adhass ki a kezedből, ami egyáltalán nem Te vagy. Eljött tehát az idő, hogy feltedd magadnak a kérdést: mi a fontos? Az, hogy boldog, elégedett és önazonos legyél, vagy az, hogy jutalomfalatért ugráld át az akadálypályát és a végén felállva tapsoljanak? Rajtad áll minden. Ha nem kívánsz felesleges köröket futni többé, azon is csak Te tudsz változtatni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kissé fojtónak érzed azt, hogy valaki folyamatosan számon kér rajtad valamit, amit nem tudsz hova tenni, emiatt sem tudod megfelelően kezelni a helyzetet, ezzel viszont az illető malmára hajtod a vizet. Legyen benned tartás, ha kellőképp magabiztos vagy teljes mértékben meg vagy győződve arról, hogy igazad van és jogtalanul kérik rajtad számon ezt a bizonyos dolgot, eljött a pillanat, hogy keményen kiállj magadért és mindenki tudtára hozd, hogy veled bizony nem lehet szórakozni! Meglátod, ha határt szabsz azoknak az embereknek, akik megpróbálnak hatalmat gyakorolva folyton a fejedre húzni álarcokat, nem fognak többé próbálkozni! Ne hagyd magad, mutasd meg, hogy kemény fából faragtak!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Eddig mintegy kívülállóként tekintettél egy bizonyos szituációra, most azonban azt veszed észre, hogy kezdenek elég durván elszabadulni az indulatok, így egyszerűen nincs más választásod, közbe kell avatkoznod, mielőtt nagyobb baj lesz belőle. Nincs idő hezitálni, hozd össze a vitás feleket és segíts nekik rendezni a konfliktust, hisz így mindketten rossz szájízzel fordítanak majd hátat egymásnak. Hálásak lesznek neked azért, hogy mintegy megmentőként érkeztél, még mielőtt összecsaptak volna a hullámok! Méltán lehetsz büszke magadra!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egyfolytában azon ténykedsz, hogy a környezetedben élőket boldoggá tedd, mindig mindenkinek rendelkezésre állsz, nem törődve azzal, hogy esetleg a Te dolgaid elúsznak az árral. Nemes tulajdonság az önzetlenség, ez esetben azonban nem biztos, hogy a prioritási sorrendben előbbre kell helyezned őket a saját ügyeidnél. Épp ezért mindenek előtt azokat a dolgokat rendezd, amik nem tűrnek halasztást és csak azután vállalkozz a Világ megváltására! Ne aggódj, nem csökken a népszerűségi indexed csak azért, mert a saját ügyeidnek teszel előbb pontot a végére!

NYILAS (november 23-december 21)

Szorult helyzetben mindenki tőled várja a megoldást, meggyőződéssel gondolják ugyanis, hogy Te vagy az a személy, aki mindig minden szituációban tudja a megoldást, folyamatosan rendelkezik többféle alternatívával abban a tekintetben, hogy mit és hogyan kellene hatékonyan cselekedni ahhoz, hogy megmentsen mindenkit a detonációtól. Mielőtt azonban vaktában evakuálnál mindenkit, mérlegelj és ne vállalj olyan dolgokat, amelyek a kompetencia határaidon jóval túlmutatnak, csak azért, hogy hősként ünnepelhessenek. Hidd el, ha gondolkodás nélkül ugrasz a szakadékba, hős helyett maximum a helyzet mártírja lehet belőled! Okosan cselekedj és csak akkor ments meg bárkit is, ha tisztában vagy a menekülési útvonallal!

BAK (december 22-január 20)

Érzed, hogy ott lehetőség előtted, csupán csak a karod kellene kinyújtanod érte, valahogy azonban mégis tartasz attól, hogy kudarcot fogsz vallani, emiatt csupán csak álmodozol arról, ami valójában karnyújtásnyira van tőled. A siker érdekében azonban meg kell próbálnod levetkőzni a kishitűséged és fel kell vértezned magad némi önbizalommal ahhoz, hogy ne képes legyél megragadni a kínálkozó alkalmat és ezáltal kiteljesedhess. Ki vagy éhezve a sikerre és a boldogságra, ne hagyd, hogy csak úgy elússzon az árral, Te pedig sóvárogva nézd, ahogy viszi a víz. Állj fel és cselekedj, mert ugyan ma még ott van előtted, de holnap már lehet, hogy késő lesz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nehezen fogadod el a tényt, ha valami nem sikerül úgy, ahogy eltervezted. Maximalista lévén, nem tudsz megbirkózni a veszteség tudatával, ami kissé korlátok közé szorít. Lásd be, hogy ezzel a hozzáállással nem fogsz tudni hosszútávra szóló élményeket szerezni. Ennek érdekében próbálj elengedni bizonyos dolgokat, lazíts és ne görcsölj azon, ha valami nem a számításaid szerint alakul. Semmi nem történik véletlenül, ha nem sikerül a terved véghez vinned, az lehet, hogy épp azért történt, mert ha később buktál volna, nagyobb lett volna a veszteség is! Ne csak egyetlen szempontból vizsgáld a különböző szituációkat!

HALAK (február 20-március 20)

Egy hozzád közel álló személy kellemetlen helyzetbe hoz mások előtt, amit az első pillanatban nem is igen tudsz mire vélni. Fogalmad sincs, hogy mire volt jó neki az, hogy mások előtt nevetségessé tett, de mindenképp érdemes hangot adnod a csalódottságodnak, hisz joggal vársz magyarázatot a kérdéseidre és a tettére. Igyekezz megértetni az illetővel, hogy a vicc, mint olyan, az azt jelenti, hogy mindenki nevet, ahol azonban csupán az előadó fogja a hasát a nevetéstől, a másik pedig adott esetben döbbenten áll, az a mások kárára történő élcelődés. Értesd meg vele egyszer és mindenkorra, hogy a jövőben igyekezzen kerülni a hasonló szituációkat!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!

A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.

Kép

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Kép

Az egyik dal Harry Stylesról szól?! Az 5 legőrültebb teória Taylor Swift legújabb albumáról

Az énekesnő köztudottan híres arról, hogy IMÁD apró nyomokat elrejteni a dalaiba, ezért a fanok már mindenben IS jelet vélnek felfedezni, például a sztár új albuma kapcsán.

Kép

3 étel, aminek fogyasztásával megakadályozhatod a pattanások kialakulását: eláruljuk, mi az az anti-akné diéta!

Az anti-akné diétának köszönhetően szebb lehet a bőröd, mint valaha, ráadásul nem kell lemondanod a finom ételekről!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!